Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš ten tik faktą parašiau. Be vertinimo.

O šiaip man šis renginys iš esmės nepatinka.

Na tai ir keistas tas tavo faktas - taigi jie prasitestavo. 

Kaip ir anskčiau - kas kad judėjimo draudimai - taigi nestabdo išvykstant.

Atsakyti

Pirmos laidos man šiaip sau buvo. O į pabaigą taip jie visi neblogai "įsidainavo"... biggrin.gif
Rokas, Katažyna, kad ir Sipavičius ar Justė, Juozapaitytė - visi kada geriau, kada prasčiau, nu bet faini man jie.

Man kaip tą Sobralį įkalė galvon, tai niūniuoju nuolat. Bloga jau :)​ 

Atsakyti

Imsiu dokumentus, kad sodan nuvykt, bet pavardė ne ta. Tai dar santuokos liudijimą imt? Nuprotėjimas...

Atsakyti

Tai matyt ir sau, ir vaikams, žinai kaip moterims būna 😄 

Jo, labai svarbu nepersistengti su kiekiu. Bet ji lyg sakė, kad kilogramą mėsos pjaustė valandą. Tai žinot, kaip fantazija atšoksta taip išgirdus 😄

Nu tu logiskai pagalvok, viena kilograma mesos pjaustyt valanda laiko??!! Turbut dar ir knyga skaite vienu metu... 

Atsakyti

Na tai ir keistas tas tavo faktas - taigi jie prasitestavo.  Kaip ir anskčiau - kas kad judėjimo draudimai - taigi nestabdo išvykstant.
Tai tik faktai. Parašiau, nes tikrai nestabdė. Tiksliau nebuvo postų.  Mb daug darbo reikalais važinėja, tai mato jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 kovo 2021 - 11:36

Imsiu dokumentus, kad sodan nuvykt, bet pavardė ne ta. Tai dar santuokos liudijimą imt? Nuprotėjimas...

O tai tavo sodas kitam rajone ar kaip suprast? 🤔

Atsakyti

Tai tik faktai. Parašiau, nes tikrai nestabdė. Tiksliau nebuvo postų.  Mb daug darbo reikalais važinėja, tai mato jis.

Tie postai būdavo laikini, tiesiog neužsirovei ant tokio. 

Atsakyti

Tie postai būdavo laikini, tiesiog neužsirovei ant tokio. 
Iš vln buvo tik tarpušventy buvo. Visi į miestą įvažiuojant. Aš tik apie Vilnių kalbu. Kaip kitur aš nežinau. 

Velykų proga gal vėl bus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 kovo 2021 - 11:39

MB irgi dako, kad niekad nebuvo pas mus postu ant isvaziavimo  is miesto. Tik ant ivaziavimo. O jis kasdien tai pravaziuoja, nes darbas uz miesto ribu 

Atsakyti

O tai tavo sodas kitam rajone ar kaip suprast? 🤔

Pas mus daug kur blokai sudėti jau nuo penktadienio. Mačiau, kad net ir ten, kur važiuoju, todėl ir nžn kaip elgtis. O sodas Kauno raj.

Atsakyti

Pas mus daug kur blokai sudėti jau nuo penktadienio. Mačiau, kad net ir ten, kur važiuoju, todėl ir nžn kaip elgtis. O sodas Kauno raj.

Taigi judėjimas leidžiamas žiedinėse savivaldybėse. Kauno miesto ir Kauno rajono ribose gali judėti laisvai.

Atsakyti

Taigi judėjimas leidžiamas žiedinėse savivaldybėse. Kauno miesto ir Kauno rajono ribose gali judėti laisvai.

Kolegė parašė, kad ir tokiu principu važiuojant, jai vakar visus dokumentus iškratė.

Atsakyti