Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O matai, išsilavinę ir pajamuoti žmonės kabina kitaip. Ir visi iškart nori būti JAIS.

kaip dabar paskaitę apie skiepų ir išsilavinimo ryšį  skubės, nenorėdami atrodyti vargšai ir beraščiai. :D​ 

Nemanau, kad tokiems krutiems rupi, kaip kabo ju popierius, ypac vyrams. Man ziauriai nepatinka tas kabantis galas, ir man dzin. 

Atsakyti

Turiu padoru issilavinima bei didesni, nei vidutinis atlyginima. Bulshit. 

Nuo kada susipykai su humoru? :)​ 

Atsakyti

Nuo kada susipykai su humoru? :)​ 

Kazkaip pagalvojau, kad tu cia rimtai.. 

Atsakyti

Popierius kabo toliau nuo sienos, bet pas mamą kabo prie sienos, o uždirba ji geriau už mane 😁

Atsakyti

Gal pasirodys keista, tačiau į ritinio kabinimo problemą pažvelgta taip rimtai, kad taisyklingas būdas net užpatentuotas. Kaip teigia jo sumanytojas, ritinys ant tradicinio laikiklio turi būti pakabintas taip, kad karantis išvyniojamo popieriaus galas būtų prie sienos.

bet taigi pats kablys, ant kurio kabo tualetinis, su dangteliu, kad pire jo priglaudes popieriu ji atplesti galetum patogiai. Ir viesbuciuose tas pats, ne tik pas mane. Dar trikampiuka uzlanksto, kad tipo graziau atrodytu, naujas, nenaudotas atseit.

Atsakyti

Kažkoks regionas taip sako. Gal žemaičiai, nepamenu 🤔

Kas gimė vaikas ar mergaitė? 😁

Suvalkieciai. 

Atsakyti

bet taigi pats kablys, ant kurio kabo tualetinis, su dangteliu, kad pire jo priglaudes popieriu ji atplesti galetum patogiai. Ir viesbuciuose tas pats, ne tik pas mane. Dar trikampiuka uzlanksto, kad tipo graziau atrodytu, naujas, nenaudotas atseit.

Pas mane be dangtelio. 

Atsakyti

Kazkaip pagalvojau, kad tu cia rimtai.. 

Nu jau žinai ką... Gal emociukų per mažai pridėjau? Žiūriu, įdomiai reaguoja Greisė, nepripažįsta, kad neraštinga. :D  :D​ 

Atsakyti

Pas mane be dangtelio. 

Tai va,  viską tai ir pasako. Dar ir be dangtelio... nu žinai.. :D​ 

Atsakyti

Patiko man diskusija 😃

Atsakyti

Nu jau žinai ką... Gal emociukų per mažai pridėjau? Žiūriu, įdomiai reaguoja Greisė, nepripažįsta, kad neraštinga. :D  :D​ 

:bebe: 

Tai va,  viską tai ir pasako. Dar ir be dangtelio... nu žinai.. :D​ 

nu ale nepapigiaiskas :mastau:​ 

Atsakyti

be dangtelio man labai nepatogu.  :D Kazi,  ka apie tai sako mokslas?  :D

Atsakyti