Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ar taip gali būti? Arba tada buvo ne covidas arba dabar.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 02, 11:23)
<p>Ar taip gali būti? Arba tada buvo ne covidas arba dabar.</p>

Juk užsikrečia ir antrą kartą.Buvo info skelbta.
Atsakyti
Mano drauge jau baigia persirgt antra karta. Pries pusmeti sirgo. Besimptomiu. Nieko nejuto, bet veliau rado antikunu. Dabar sake sloga ir kvapo skonio ner. Po 3men vel uzsikrest atrodo greitoka...bet gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 02 balandžio 2021 - 10:44

Juk užsikrečia ir antrą kartą.Buvo info skelbta.

Tai žinau, bet ar po 3 mėn.? Žinau netolimos aplinkos atvejį, kai sirgo rugpjūčio mėn., užsikrėtė kovą.

Tai suprantama, ypač, jei nesisaugo  ir spjauna į viską. 

Atsakyti

Šiandien atsidariau naują ekologiškos Peru kavos pakelį. Uodžiu, neužuodžiu. Užpyliau, neužuodžiu. Neatėjo į galvą pradėti uostyt kažką kita, tai tuo metu supanikavau. Su ta užpilta kava laksčiau po namą ir ieškojau ko nors, kas patvirtintų. Patvirtino sūnus, sako, nėra specifinio kavos kvapo, o tik silpnas po kavos išskalauto puodelio kvapas. Likau nesupratus, tai čia vadinasi ekologiška? :) Susiradau kitą, pajutau stiprų kvapą. :)  Vadinasi, gyvensiu dar. :D​ 

Atsakyti

Ar jau kiaušus marginat, kumpius vyniojat? :D​ 

Atsakyti

Persirgęs prieš 3 mėn, pasveikęs ir vėl užsikrėtė?

Ką aš žinau

Atsakyti

Prieš tris mėnesius prasirgo covidu ir vėl susirgo?ar ne taip supratau?
Prieš 3mėn su trupučiu buvo teigiamas testas, po to antikūnius rado, o dabar vėl teigiamas ir vaikas vemia, temperatūra. Tik neaišku ar dabar covidas sukelia simptomus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 balandžio 2021 - 12:12

Gerai neleidau savo dėl kosulių šią sav

Atsakyti

Gal kita atmaina susirgo. Bala žin...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 balandžio 2021 - 12:14

Ką aš žinau

Vadinasi, nėra tiksli tavo info.

Atsakyti

Pfizer pasiskiepijo dviese 65+ ir nei vyrui, nei moteriai jokio poveikio nebuvo, nei tempos, nei dūrio vietą skausminga, visiškai nieko. Įdomu, suveikė vakcina ar jie turėtų pasidaryt antikūnių tyrimą? 

Atsakyti