Tai daug kam nieko nebuna. Ir po zenekos nieko nebuna.
Pilnai tikiu, kad po triju men. galejo uzsikresti, po besimptomio tu anikunu mazai tesusidare.
Ar gelbeti zydus, rizikuojant savo ir savo vaiku gyvybe, tai labai pagalvociau.
O pasiskiepyt tai net nesuabejocisu.
Būdama toje situacijoje, kuri buvo aprašyta, skiepytumeis dėl aplinkos? O jeigu tas skiepas imunutetą esamą suvarytų su savo šalutiniais.
Gal žinot, kada rekomenduojamas antikūnių tyrimas po skiepo? Turbūt nemokamai jo nedaro?
Dar viena naujiena, skiepas suvaro imuniteta, ou negaliu
Karynka, tu gal jau is tos pletku grupes iseik...
Ar tikrai, tai ne grupės kalbos, o ir skaitau rerai ten. Ar sabar nuolaat prikišinėsit man tai? Vienas iš dvynukų po skiepo autistukas. Kaip tai paaiškinti? Čia ne covido skiepas, o kūdikystėje po kažkurio. Aišku, galima teigti, jog tai sutapimas...
Mat kaip spinduliuoji pasitikėjimu...
Niekas nežino, kas bus po metų ar kažkurio laiko, o tu va žinai. Nu bet daug tokių, nenuostabu.
O aš ką... Nieko. Tik pavydžiu to žinojimo...
To skiepo ingredientu organizme nelieka po keliu dienu. O tu apie metus sneki. Tai jei nezinai, tai domekis, suzinok.
Dar viena naujiena, skiepas suvaro imuniteta, ou negaliu
Karynka, tu gal jau is tos pletku grupes iseik...
Nu čia gi pagrindinis skiepų priešininkų argumentas. Skiepai suvaro.
Mano senolis vis dar su imunitetu, nesusirgo nei peršalimo ligom, nei dar kuo. Ir pas odontologą jau lankėsi.
Šiaip turėtų jau lovoj gulėt su "suvarytu". Antras skiepas prieš mėn. darytas.
Ar tikrai, tai ne grupės kalbos, o ir skaitau rerai ten. Ar sabar nuolaat prikišinėsit man tai? Vienas iš dvynukų po skiepo autistukas. Kaip tai paaiškinti? Čia ne covido skiepas, o kūdikystėje po kažkurio. Aišku, galima teigti, jog tai sutapimas...Ka aiskint? Jis ir be skiepo autistas butu buves. Mazi vaikai skiepijami daznai, tau jei pries pastebint autizma buvo eilinis skiepas, tai skiepas kaltas? Kodel tada ne visi autistais tampa?
Mat kaip spinduliuoji pasitikėjimu...
Niekas nežino, kas bus po metų ar kažkurio laiko, o tu va žinai. Nu bet daug tokių, nenuostabu.
O aš ką... Nieko. Tik pavydžiu to žinojimo...
Gaila, kad nežinau tiek daug, esu iš provincijos, žodžiu, kaimietiško supratimo, aiškiau kalbant.
Ka aiskint? Jis ir be skiepo autistas butu buves. Mazi vaikai skiepijami daznai, tau jei pries pastebint autizma buvo eilinis skiepas, tai skiepas kaltas? Kodel tada ne visi autistais tampa?
Iki skiepo nebuvo jokių požymių. Po skiepų ne visi tampa autistais, ar manai, kad visiems be išimties turi būti šalutiniai patyts blogiausi? Labai kategoriškai kalbi.. arba balta, arba juoda..