Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kai kam kategoriškumas išeina su amžiumi. Bet kai kurių amžius kategoriškumo nepajėgia įveikt.
Atsakyti

Tai ir aš tau į kompaniją. Dvi durnelės neapsišvietusios biggrin.gif

Man visai dėl to negėda. Įdomu, kaip viską žinančios paaiškintų publikacijas užsienio straipsnių ir reportažus apie covid, kur video arba foto su pabėgelių kūnais maišuose kažkalintų ten metų, o interpretuota, jog tai vyksta dabar.

Atsakyti

Nu čia gi pagrindinis skiepų priešininkų argumentas. Skiepai suvaro. :D

Mano senolis vis dar su imunitetu, nesusirgo nei peršalimo ligom, nei dar kuo. Ir pas odontologą jau lankėsi.

Šiaip turėtų jau lovoj gulėt su "suvarytu". Antras skiepas prieš mėn. darytas. :)​ 

O kodėl manai, kad be išimties visiems tai turi nutikt?

Aš nesu prieš skiepus, kaip jūs galbūt galvojat.

Atsakyti

O kodėl manai, kad be išimties visiems tai turi nutikt?

Aš nesu prieš skiepus, kaip jūs galbūt galvojat.

Visko viskam gali nutikti. Kaip imunitetas susivaro po operacijų, taip jis nebūtinai gali susivaryti po skiepo.

Aš žinau, kad po operacijos jis susivaro, TU nežinai, kad jis po covido skiepo susivaro. 

Nežinau, PRIEŠ ką tu, bet matau, kad   esi linkus į tas sąmokslo teorijas. Gal net plika akim matosi. :D

Atsakyti

Visko viskam gali nutikti. Kaip imunitetas susivaro po operacijų, taip jis nebūtinai gali susivaryti po skiepo.

Aš žinau, kad po operacijos jis susivaro, TU nežinai, kad jis po covido skiepo susivaro. 

Nežinau, PRIEŠ ką tu, bet matau, kad   esi linkus į tas sąmokslo teorijas. Gal net plika akim matosi. :D

Aš prieš  sąmokslo teorijas ir už tikrus faktus.

Atsakyti

Matosi.

Man tik vienas dalykas nesuvokiamas. Kaip tokie bijantys skiepo nebijo susirgti sunkiai covidu? As, pvz. ziauriai bijau, bijau oro trukumo, bijau deguonies aparatu, labai bijau. Tai skiepo pasaliniai cia man tokia smulkmena.

Ir jei jau organizmas sunkiai reaguoja i skiepa, tai kaip jis i tikra virusa reaguotu? 

Atsakyti

Aš prieš  sąmokslo teorijas ir už tikrus faktus.

Nu jau... jau kiek vien cia pateikei tu teoriju... 

Atsakyti

Jūs viską geriau matot ir žinot, kaip kitaip gali būti  :rolleyes:  Net jeigu nerašau, kad tikiu tomis teorijomis, jūs jau žinot, kad tikiu. Įdomu, kodėl?

Paaiškinimo turbūt irgi nebus, kodėl falsifikuoti reportažai ir nuotraukos buvo?

Atsakyti
Mano draugės vaikas ir autistas.Kaltina skiepą.
Pažįstamos vaikas prieš 15 metų po kokliušo skiepo vos nemirė.Ir aš pilnai tikiu, kad tokios moterys gali pasakyt, jog yra prieš skiepus, nes jau susidūrė su pasekmėm.Ir gal yra tokių ne viena.
Aš skiepijau vaikus, skiepiju gyvūnus.Man neteko nukentėt.Bet jei mano aplinkoj kas po skiepo užsikrėstų vistiek, klaustukų turėčiau.
Atsakyti

Pažįstamos vaikas prieš 15 metų po kokliušo skiepo vos nemirė.Ir aš pilnai tikiu, kad tokios moterys gali pasakyt, jog yra prieš skiepus, nes jau susidūrė su pasekmėm.Ir gal yra tokių ne viena.
Aš skiepijau vaikus, skiepiju gyvūnus.Man neteko nukentėt.Bet jei mano aplinkoj kas po skiepo užsikrėstų vistiek, klaustukų turėčiau.

Apie tai ir aš kalbu, bet va, vadina sąmokslų teorijų šalininke.

Atsakyti

https://www.lrt.lt/n...sti-zmogaus-dnr

puikus straipsnis. 

Atsakyti

Labai daug zmoniu pasauly zusta po to, kai iseda i auto, ja uzveda ir isvaziuoja.Ir kodel jus irgi taip darote? Cia nei irodymu nereikia, aiskus faktai. 

Atsakyti