Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai specialiai šiandien saldaus nupirkau, bet toks kažkoks skystas, net spalva tokia jo blanki, palygint su normaliu sausu vynu. 

Išviriau jame ir palikau, ryte bus matyt, kas gavosi ar nesigavo 😄

Mano nuo 10 ryto mirksta, pačiam pigiausiam iš tetrapako. Jau tamsiai violetiniai. Dar palaikysiu iki ryto

Atsakyti

Mano nuo 10 ryto mirksta, pačiam pigiausiam iš tetrapako. Jau tamsiai violetiniai. Dar palaikysiu iki ryto

O tai gal ir pats kiaušinis jau, ne tik lukštas nusidažo  :)​ 

Atsakyti

O kokia ta raudona, ko dar dedi?

Bulvės, morkos, burokas virtas, pupelės virtos (ne iš skardinės), raugintas agurkas. Viską užpili ant aliejaus pasmožytu svogūnu. Gali būt, kad aliejaus ir po to šlakelį dar teks dapilt.

Atsakyti

O tai gal ir pats kiaušinis jau, ne tik lukštas nusidažo  :)​ 

Gal ne tik nusidažo, bet ir kitų savybių įgauna 😅 nors verdant gal išgaruoja viskas... 

Atsakyti

O tai gal ir pats kiaušinis jau, ne tik lukštas nusidažo  :) 
Pernai tai nenusidažė. Manau nuo lukšto storio priklauso . Bet jei ir nusidažys, dzin, gi valgomas dalykas tas vynas 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 03 balandžio 2021 - 21:13

Gal ne tik nusidažo, bet ir kitų savybių įgauna 😅 nors verdant gal išgaruoja viskas... 

Alkoholis virdamas visas išgaruoja 

Atsakyti

Bulvės, morkos, burokas virtas, pupelės virtos (ne iš skardinės), raugintas agurkas. Viską užpili ant aliejaus pasmožytu svogūnu. Gali būt, kad aliejaus ir po to šlakelį dar teks dapilt.

Oj tas pupelių virimas... naudoju tik iš skardinės, nors išvis mažai kur dedu aš jas, dažniausiai tik į čili troškinuką. 

Dar svarsčiau šiandien gal ne baltą daryt, o krabų, bet nugalėjo balta 😁

Atsakyti

Alkoholis virdamas visas išgaruoja 

O gaila, būtų visai bajeriukas alkoholiniai kiaušiniai 🤣

Atsakyti

O tau tai nieko neprimena? 🤣

primena. Bet pyraga tai iskepiau :D​ 

Atsakyti

Šnd iš 15-os virtų kiaušų sveiki liko 5. Pyliau ir druskos, ir acto. Manau, kad kiaušai prasti, nes lukštai per ploni ir netinkami virimui. Aišku, ant petelnės tiks.

Atsakyti

Oj tas pupelių virimas... naudoju tik iš skardinės, nors išvis mažai kur dedu aš jas, dažniausiai tik į čili troškinuką. 

is skardines sudas. Isvirtos visai kitokios. 

Atsakyti

Yra tokios nedickos, kur greit išverda, bet nepamenu kurios.

Atsakyti