Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Pou @ 2021 04 09, 13:03)
Miela Alta, tamstos žinių bagažas mane visuomet stebino tik gerąja prasme. Keliu skryblioką  4u.gif Beje, mano prosenelė buvo žolininkė gyduolė, tad farmakognozija man ypač patinka.

Aš vaistininkė, nors vaistinėj nedirbu. Taip jau gyvenime susidėliojo, kad prioritetai turėjo būti kitur. Tad kai ką pamiršus, kai kas jau spėriai nužingsniavo į priekį. Apie naujos kartos vaistus turiu pasikaityti. Niekados netvirtinu, kad mano tiesa yra tik mano, ne gėda prisipažinti, kad daug ko nežinau. Bet principas, kaip ir pas jus, taip ir pas mane - domėtis, šviestis ir gilintis.
Esu iš prigimties labai jautri, greit susigraudinu, tačiau dėl vaiko išmokau kovoti ne tik dėl jo interesų, bet ir dėl kitų.

Būtų labai malonu, jei grįžtumėt pilna koja. Man patinka ir apie maistą, ir apie žoles, ir apie labai daug ką pakalbėti. O kartais tiesiog apie nieką  bigsmile.gif

P.S. Prometėjas buvo vienas iš neutraliųjų, tai ir aš tokia pabūsiu  mirksiukas.gif

Dabar madingas zodis - cognizant , sebastijanas v toki bolida net uz sniuro tempia.Taiva , kaip sena temos cognizante ,ispeju but labai atsargiai ,Pou.
Atsakyti

Princas Filipas mire. 

Atsakyti

Princas Filipas mire. 

Na jau gražų amžių nugyveno, 99 metai.

Atsakyti

Jo, ale dvieju  menesiu truko iki 100.

Atsakyti

Jo, ale dvieju  menesiu truko iki 100.

Įdomu, ar anūkas atvyks į laidotuves?

Atsakyti

Nu, manau, tikrai atvyks.. 

Atsakyti

Vargšiukas  :rolleyes: 

Kaip jūs dėl tų vyrų, kaip dėl vaikų jaudinatės  :huh2:  :D​ 

Žinok jo. Bet ir jis dėl manęs taip pat.

Princas Filipas mire. 

Amžiną jam atilsį... Ilgai gyveno. 

Atsakyti

Manau, kad Pou tikrai nereikalaus nei vadinti ją eminencija, nei nuolat įsižeidinės dėl nepagarbos trūkumo, nekurs  teorijų apie tai, kad kažkas prieš ją nusiteikęs. :D Ir panašiai

Nes normalūs žmonės matosi plika akim. Tai tie įspėjimai skamba juokingai... :) Bet alta dar ir žiauriai pavydi yra. Kad tik kas nors nesikėsintų į jos "vakanciją". Kuri palikta pačios noru, ir dar prieš tai nemokamai neveikė. :)​ 

Atsakyti

Čia tik pusė eilės. Gerai, kad jis suspėjo ir greitai įėjo, palyginus. Čia foto padarė jau išėjęs. Yra ir kitos eilės pusės. Tiesiog į vieną kadrą netilpo visi 😯 Sakė Pfizerio užvežė. Prie jo ilgiausia eilė. Jis Astros beveik nelaukė. Tik keli žmonės jo eilėje buvo. Klausė seselės, ar jam gerti skystinančių, seselė sakė negerti. Dūrio neskaudėjo, sako praktiškai nieko nejautė.

Atsakyti

Greiskeli, 09 Bal 2021 - 16:31, parašė: Jo, ale dvieju menesiu truko iki 100.
Apvalinam, skaitau 100😎
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 balandžio 2021 - 16:46
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 09, 16:21)
<p>Manau, kad Pou tikrai nereikalaus nei vadinti ją eminencija, nei nuolat įsižeidinės dėl nepagarbos trūkumo, nekurs  teorijų apie tai, kad kažkas prieš ją nusiteikęs. biggrin.gif Ir panašiai</p><p>Nes normalūs žmonės matosi plika akim. Tai tie įspėjimai skamba juokingai... smile.gif Bet alta dar ir žiauriai pavydi yra. Kad tik kas nors nesikėsintų į jos "vakanciją". Kuri palikta pačios noru, ir dar prieš tai nemokamai neveikė. smile.gif​ </p>

Tu geriau pirma i save pasiziurek I veidrodi, pries pradedama I kitus pirstais badyti.
Esi labai netašyta moteris.

Papildyta:
Jus kadanors baiksit, kaip penCinykės, istisai qpie tuos savo skiepus kalbet? biggrin.gif
Oi, man dure, suskaudo! Oi kazkas darosi, oi šikna panižo...

Sveikos, kaip karvės esat - nenumirsit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 balandžio 2021 - 17:14

Tu geriau pirma i save pasiziurek I veidrodi, pries pradedama I kitus pirstais badyti.
Esi labai netašyta moteris.

O tu tašyta, kaip gražiai nusitašius. :lol:​ 

Atsakyti