Oi aš tai man regis šiandien tikrai nusitašysiu 🤭🙄
Grįžau, šuns pėdos kažkokios supuliavę (išvažiuojant buvo tik paraudę), mb rankas darbe stiprokai nusidegino, negaliu net žiūrėt, gyvenime tokių puslių nemačius, net silpnumas apėmė.
Tu geriau pirma i save pasiziurek I veidrodi, pries pradedama I kitus pirstais badyti.
Esi labai netašyta moteris.
Papildyta:
Jus kadanors baiksit, kaip penCinykės, istisai qpie tuos savo skiepus kalbet?
Oi, man dure, suskaudo! Oi kazkas darosi, oi šikna panižo...
Sveikos, kaip karvės esat - nenumirsit
baiGsiu tik tuomet, kai norėsiu užbaigti. O šiandien, tai dar tik pradėjau. Savaitgalis dar prieš akis. Taip kad aštrink liežuvį 😄
Grįžau, šuns pėdos kažkokios supuliavę (išvažiuojant buvo tik paraudę), mb rankas darbe stiprokai nusidegino, negaliu net žiūrėt, gyvenime tokių puslių nemačius, net silpnumas apėmė.
Mona, o su kuo vyras apsidegino?
Gal varykit į priimamąjį. Šiaip, su greituške geriausia yra nuvaryt. Pasikonsultuoti gal nors? Labai gerai jie sutvarsto. Skausmą nuima su savo geliniais tvarsčiais tokiais. Turiu labai nemalonios patirties su nudegimu.... bet geriausias sprendimas buvo profesionali pagalba. Nemaniau, kad tokių dalykų yra.
O šunei tai prieš pasivaikščiojimą kojas apsauginiu kremu gal reik tept? .... aš kažkokį esu saviškei pirkus. Irgi kaip gelis...
Eikit jus pyzdum
, anksciau tai nors idomu buvo jus karts nuo karto paskqitineti. Nu dabar...grynos pencinykės su tais savo skiepyts/nesiskiepyti.
Labai noriu, kad ta tema greičiau praeitų. Bet ji dabar labai aktuali patapo. Užkniso tikrai ta korona ir tos vakcinos. Bet kalbasi apie tai, kuo gyveni. Taip gaunasi.
Kaip apsidegino tb?
Ir šuo, kas jiems nutiko?