Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Oi aš tai man regis šiandien tikrai nusitašysiu 🤭🙄

Grįžau, šuns pėdos kažkokios supuliavę (išvažiuojant buvo tik paraudę), mb rankas darbe stiprokai nusidegino, negaliu net žiūrėt, gyvenime tokių puslių nemačius, net silpnumas apėmė. 

Atsakyti

Tu geriau pirma i save pasiziurek I veidrodi, pries pradedama I kitus pirstais badyti.
Esi labai netašyta moteris.

Papildyta:
Jus kadanors baiksit, kaip penCinykės, istisai qpie tuos savo skiepus kalbet? biggrin.gif
Oi, man dure, suskaudo! Oi kazkas darosi, oi šikna panižo...

Sveikos, kaip karvės esat - nenumirsit biggrin.gif

baiGsiu tik tuomet, kai norėsiu užbaigti. O šiandien, tai dar tik pradėjau. Savaitgalis dar prieš akis. Taip kad aštrink liežuvį 😄

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 09, 17:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72811078" data-time="1617981143"><div><p>Tu geriau pirma i save pasiziurek I veidrodi, pries pradedama I kitus pirstais badyti.
 </p></div></blockquote><p>O tu tašyta, kaip gražiai nusitašius. lotuliukas.gif​ </p>

As tai cia esu pwrsonazas, o tu gi sakei, kad esi tokia pati, kaip ir gyvenime. Tai kuri is musu durnesnė?
Atsakyti

As tai cia esu pwrsonazas, o tu gi sakei, kad esi tokia pati, kaip ir gyvenime. Tai kuri is musu durnesnė?

Varyk, varyk savo rupūžes iš burnos, kuo daugiau. tuo tau lengviau. Pati tada nesprogsi. :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 09, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72811078" data-time="1617981143"><div><p>Tu geriau pirma i save pasiziurek I veidrodi, pries pradedama I kitus pirstais badyti.
Papildyta:
Jus kadanors baiksit, kaip penCinykės, istisai qpie tuos savo skiepus kalbet? vartotojo įkelta nuotrauka
Oi, man dure, suskaudo! Oi kazkas darosi, oi šikna panižo...

Sveikos, kaip karvės esat - nenumirsit vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>baiGsiu tik tuomet, kai norėsiu užbaigti. O šiandien, tai dar tik pradėjau. Savaitgalis dar prieš akis. Taip kad aštrink liežuvį 😄</p>

Eikit jus pyzdum biggrin.gif , anksciau tai nors idomu buvo jus karts nuo karto paskqitineti. Nu dabar...grynos pencinykės su tais savo skiepyts/nesiskiepyti.
Atsakyti

Grįžau, šuns pėdos kažkokios supuliavę (išvažiuojant buvo tik paraudę), mb rankas darbe stiprokai nusidegino, negaliu net žiūrėt, gyvenime tokių puslių nemačius, net silpnumas apėmė. 

Mona, o su kuo vyras apsidegino?

Gal varykit į priimamąjį. Šiaip, su greituške geriausia yra nuvaryt. Pasikonsultuoti gal nors? Labai gerai jie sutvarsto. Skausmą nuima su savo geliniais tvarsčiais tokiais. Turiu labai nemalonios patirties su nudegimu.... bet geriausias sprendimas buvo profesionali pagalba. Nemaniau, kad tokių dalykų yra.

O šunei tai prieš pasivaikščiojimą kojas apsauginiu kremu gal reik tept? .... aš kažkokį esu saviškei pirkus. Irgi kaip gelis...

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 09, 17:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72811089" data-time="1617982177"><div><p>As tai cia esu pwrsonazas, o tu gi sakei, kad esi tokia pati, kaip ir gyvenime. Tai kuri is musu durnesnė?</p></div></blockquote><p>Varyk, varyk savo rupūžes iš burnos, kuo daugiau. tuo tau lengviau. Pati tada nesprogsi. biggrin.gif​ </p>

Tu paprasyk savo artimuju, kad tau garsiai perskaitytu tavo postus. Isgirsi iš šono kaip skaitaisi.
Atsakyti

Nu va, mama jau sučipuota, įdomu kaip naktis praeis.

Atsakyti

Eikit jus pyzdum biggrin.gif, anksciau tai nors idomu buvo jus karts nuo karto paskqitineti. Nu dabar...grynos pencinykės su tais savo skiepyts/nesiskiepyti.

Labai noriu, kad ta tema greičiau praeitų. Bet ji dabar labai aktuali patapo. Užkniso tikrai ta korona ir tos vakcinos. Bet kalbasi apie tai, kuo gyveni. Taip gaunasi.

Atsakyti

Kaip apsidegino tb?

Ir šuo, kas jiems nutiko?  

Atsakyti

Tu paprasyk savo artimuju, kad tau garsiai perskaitytu tavo postus. Isgirsi iš šono kaip skaitaisi.

😄😄😄😄😄

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 09, 17:28)
<p>Oi aš tai man regis šiandien tikrai nusitašysiu 🤭🙄</p><p></p><p>Grįžau, šuns pėdos kažkokios supuliavę (išvažiuojant buvo tik paraudę), mb rankas darbe stiprokai nusidegino, negaliu net žiūrėt, gyvenime tokių puslių nemačius, net silpnumas apėmė. </p>

Tqvo vyro kaltė ar darbdavio?
Atsakyti