Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nes ne joms būt su juo. Ne šiaipsau juk tempiau mėnesių mėnesiais, bandydama suprast jo elgesį. Būčiau žinojus iškart kame reikalas, nebūčiau net mąsčiau apie galimus santykius, net nesusitikus išvis.

Bet ne siaip sau ir bendravai su juo  menesiu menesiais. Ko bendrauti su nepatinkanciu zmogum? 

Atsakyti

Niekad anksciau nebuvo rasyta, kad reuk kalbet, kaip su mazu vaiku. 

Nerašiau, nes stebėjau, bet kliuvo tai visą laiką. Nuolat kažką reikia sakyti kelis kartus, vis priminti, pakartoti, paaiškinti dar ir dar.

Atsakyti

Bet ne siaip sau ir bendravai su juo  menesiu menesiais. Ko bendrauti su nepatinkanciu zmogum? 

Nes jis beveik kaimynas, ne kasdien palaikėme ryšį. Tik paskutinius du mėnesius dažniau.

Atsakyti

Nu tai va, daug detaliu ryskeja tik dabar...

Kita vertus, jei prirasyciau, kiek keistenybiu ir nepatogumu su MB buvo, kai pradejom bendrauti, tai tikrai neatrode jis labai geidziamas jaunikis... 

Atsakyti
Karynka, o kiek jau laiko tu išsiskyrus?

Atsakyti

Nu tai va, daug detaliu ryskeja tik dabar...

Kita vertus, jei prirasyciau, kiek keistenybiu ir nepatogumu su MB buvo, kai pradejom bendrauti, tai tikrai neatrode jis labai geidziamas jaunikis... 

Mane baugina jo diagnozė, galimas nenuspėjamas elgesys. Jei būtų tik šiaip kiek keistokas, greičiausiai jau seniai būčiau susitikus keletą kartų ir būtų aišku, patinka ar ne.

Atsakyti

Greiskeli, 10 Bal 2021 - 22:50, parašė: O aukso isvis nebuna. Ypac tokiuose metuose. Lieka, kas lieka, pasirinkimas ne perteklinis.
Nu tik ,kad ne viena,tai nafig.kam padaryt tą gyvenimą sunkesnį.
Atsakyti

Madam, pasikeis tos temos.

Ne visad ir man įdomu. Pvz daržai. Bet kažkaip irgi nepraskipinu. Nustebino, kad po agro plėvele kažkas auga. Man atrodo, taip šalta buvo visada.

Nu viskas gi ok. Tikiuos nenušalo. Nemačiau  tiesa 🙈

Atsakyti

Man tai visai neaišku. Nebent erotinis masažas.

Jojo, erotinis. Abiems 🙈

Atsakyti

Tai mano irgi mažiukai, vyras galvoja,.kaip pakeltas lysves padaryt. 
Aš tai balkone vėl auginsiu. Gaunas puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 balandžio 2021 - 23:36

Man po pirmo skiepo skaudėjo ir buvo guzas kaip po bitės įgėlimo kokią savaitę. Bet aišku mizeris čia.

Oho, tai čia jau rimčiau. Kažkaip sualergizavo, sakyčiau  :hmm: 

O man nieko, net neparaudo. Tik po pirmo, tai ten karšta buvo. Prieš antrą maniau, jei taip ten degs, tai ledo dėsiu, šaldysiu, bet po antro net karšta nebuvo.

Atsakyti

Oho, tai čia jau rimčiau. Kažkaip sualergizavo, sakyčiau  :hmm:

O man nieko, net neparaudo. Tik po pirmo, tai ten karšta buvo. Prieš antrą maniau, jei taip ten degs, tai ledo dėsiu, šaldysiu, bet po antro net karšta nebuvo.Ko

Ko nemiegi? Nors aš irgi 6 atsibudau. Einu sodo žirklių ieškot ir sakysiu vyrui, kad rožę vieną apkarpytų.

Atsakyti