Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Greis, kam vyras Dolmen nori vartoti? Jis skausmui skirtas, bet priklauso nesteroidiniams priešuždegiminiams. Muš ir tempą, ir uždegimą mažins. Tik jo analgezinis veikimas stipriausias. Jei tempa - būt geriau kiti, bet iš bėdos tinka.

Tik grįžom iš vakcinavimo centro, gavom žinutę - sūnui laikas paskirtas. Tai gerai, kad namuose buvom.

Kiek daug žmonių ir kaip viskas puikiai organizuota. Visur savanoriai, nukreipinėja, prilekia padeda. Matyt, pfizerio nedaug, tai nedaug laukti reikėjo. Su baltu lapu ėjom. Dauguma su rožiniais.

Vyrui nedicka tempa, bet prakaitas muša kaip Pinot. Ir toks pavargęs. Ranka kiek patinus. Bet kaip sako - šūdskis, viskas ok.

nu tai skiepa gi gavo. Tai jei butu blogai.Bet jau liepiau Ibumetino nusipirkti. 

Atsakyti

Paskambijau gydytojai ryte, tai kategoriškai - iki operacijos skiepytis nevalia, o po to bus matyt, priklausys nuo sveikatos. Tik, va, dėl rankos pasirinkimo, tai nežinau ką daryt.

Aš tai kairę daviau, bet atrodo, kad skirtumo nėra. Man dūrio vietos savaime neskaudėjo, nebent aš ten spaudyčiau ar minkyčiau, tada taip. Čia toks nereikšmingas dalykas, palyginus su visais kitais.

tavo vietoje iš praktiškumo pasirinkčiau tą ranką skiepyti, kurią operuos, tai  bent viena  ranka liks neskaudanti.

O tu priklausai kokiai nors dabar skiepijamų kategorijai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 10 balandžio 2021 - 19:28

Aš tai kairę daviau, bet atrodo, kad skirtumo nėra. Man dūrio vietos savaime neskaudėjo, nebent aš ten spaudyčiau ar minkyčiau, tada taip. Čia toks nereikšmingas dalykas, palyginus su visais kitais.

tavo vietoje iš praktiškumo pasirinkčiau tą ranką skiepyti, kurią operuos, tai  bent viena  ranka liks neskaudanti.

O tu priklausai kokiai nors dabar skiepijamų kategorijai?

Priklausau. Tik dėl tos suš...os operacijos, dvejoju, kurią čia ranką duot. Bo norėtųsi, kad bent viena ranka liktų sveika.

Atsakyti

Karynka, o gal jis čia taip bandė tavęs atsikratyti, tipo sergu ir pati paliks  :blush-anim-cl:.

Atsakyti

Bet taigi tą ranką dėl dūrio vieną dieną kažkiek paskauda, bet ten gi mizeris. Nieko ypatingo. Ar būna, kad tai rankai visai chana ilgam? Aš taip negirdėjau. Bet pvz naktį norisi gult ant šono, tai gal nesinorės ant jos, tada duok kitą. Bet aš pvz tai varčiaus visaip, man neskaudėjo praktiškai rankos.

Atsakyti

Bet taigi tą ranką dėl dūrio vieną dieną kažkiek paskauda, bet ten gi mizeris. Nieko ypatingo. Ar būna, kad tai rankai visai chana ilgam? Aš taip negirdėjau. Bet pvz naktį norisi gult ant šono, tai gal nesinorės ant jos, tada duok kitą. Bet aš pvz tai varčiaus visaip, man neskaudėjo praktiškai rankos.

Man po pirmo skiepo skaudėjo ir buvo guzas kaip po bitės įgėlimo kokią savaitę. Bet aišku mizeris čia.

Atsakyti

Karynka, o gal jis čia taip bandė tavęs atsikratyti, tipo sergu ir pati paliks  :blush-anim-cl:.

Ne, jis neslėpė nuo pirmos dienos nieko, tik aš neklausinėjau tiek asmeniškai apie ligą. O kad žmogus serga, tai akivaizdu iš bendravimo, kartais kaip su vaiku reikia kalbėt, o dabar tapo aišku, kodėl taip.

Atsakyti

Karynka., 10 Bal 2021 - 22:11, parašė: Ne, jis neslėpė nuo pirmos dienos nieko, tik aš neklausinėjau tiek asmeniškai apie ligą. O kad žmogus serga, tai akivaizdu iš bendravimo, kartais kaip su vaiku reikia kalbėt, o dabar tapo aišku, kodėl taip.
Nu bet atrodo,kad jau toks auksas toks auksas,griebk ir negalvok, bile vyras. Man taip susirodė iš kai kurių narių.
Atsakyti

Fėja*, 10 Bal 2021 - 21:57, parašė: Bet taigi tą ranką dėl dūrio vieną dieną kažkiek paskauda, bet ten gi mizeris. Nieko ypatingo. Ar būna, kad tai rankai visai chana ilgam? Aš taip negirdėjau. Bet pvz naktį norisi gult ant šono, tai gal nesinorės ant jos, tada duok kitą. Bet aš pvz tai varčiaus visaip, man neskaudėjo praktiškai rankos.
Dzin ta.ranka.čia mažiausia bėda,visą gyvenimą galėčiau su tokia įgelta ranka gyvent.
Atsakyti

Niekad anksciau nebuvo rasyta, kad reuk kalbet, kaip su mazu vaiku. 

Atsakyti

Nu bet atrodo,kad jau toks auksas toks auksas,griebk ir negalvok, bile vyras. Man taip susirodė iš kai kurių narių.

Nes ne joms būt su juo. Ne šiaipsau juk tempiau mėnesių mėnesiais, bandydama suprast jo elgesį. Būčiau žinojus iškart kame reikalas, nebūčiau net mąsčiau apie galimus santykius, net nesusitikus išvis.

Atsakyti

O aukso isvis nebuna. Ypac tokiuose metuose. Lieka, kas lieka, pasirinkimas  ne perteklinis. 

Atsakyti