Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O Karynka sakė, kad pvz buvo sutarę susitikti, o tas bac ir pamiršo. Neprisiminė išvis, kad apie tai kalbėta buvo. Jai tada labai neadekvatu pasirodė. Net supyko kažkiek. Sekančią dieną jis lyg niekur nieko kvietė susitikt, tada Karynka nėjo. 

O tas, kad dirba iki 9, o jis 7 skambina ir klausia, na, tai kada susitinkam? O ji sako, gi iki 9 dirbu. Ir jis visas nustebęs, oho kaip ilgai. Tarsi pirmą sykį girdėtų. Nors dieną prieš jam buvo sakyta iki kelių dirbs ir jam neužkliuvo ta darbo trukmė...

Jautėsi jautėsi, kad jis labai keistas. Gyventum su juo, tai viskas būtų ant pačios pečių, nes juo pasitikėti absoliučiai neina. Jokios pareigos pavesti, jokios atsakomybės priskirti.

Jis nori gyventi su moterimi.... na, gal ras kokią vienišą be vaikų, kur ir nesusilauktų tų vaikų, nes jį prižiūrėti reikėtų, manau. Gal kokiai moterytei savirealizacija jis būtų. O Karynka tai veikti turi ką.... Nu vat man tai taip atrodo 😊

Atsakyti

Ko nemiegi? Nors aš irgi 6 atsibudau. Einu sodo žirklių ieškot ir sakysiu vyrui, kad rožę vieną apkarpytų.

Tai aš po 7:15 atsibudau. Beveik dviem valandom ilgiau miegojau, nei darbo dieną. Jaučiuosi labai išsimiegojus 🌷

Atsakyti

Tai aš po 7:15 atsibudau. Beveik dviem valandom ilgiau miegojau, nei darbo dieną. Jaučiuosi labai išsimiegojus 🌷

Aš jau ir su šunimis prasilėkiau :)​ 

Atsakyti

Naktibandos😃😃😃

Atsakyti

Aš jau ir su šunimis prasilėkiau :)​ 

Aš tai lovytėj sedžiu ir tlf maigau 😄

Mano ciūcia lauks iki kokios 10. Vedam savaitgaliais kartu su MB 🐕

Atsakyti

Aš tai lovytėj sedžiu ir tlf maigau 😄

Mano ciūcia lauks iki kokios 10. Vedam savaitgaliais kartu su MB 🐕

Šnd netingėjau, tai išvedžiau. Kursiu kompą, einu basučių pirkt. Baisios, bet lb patogios.

Atsakyti

Šnd netingėjau, tai išvedžiau. Kursiu kompą, einu basučių pirkt. Baisios, bet lb patogios.

Kokių?

Atsakyti

O aš gi nepasigyriau, kokį kadrą mano ciūcia susirado vakar. Grynaveislį pinčerį. Bet koks gražuolis ❤❤❤❤ Vedžioja jį samdytas diedukas. Nesu mačius, kad šeimininkai vestų į lauką. Kažkada mergytė vedė. Žodžiu, vakar jau taip abu gražiai uostinėjosi. Tarsi bučiavosi į snukučius 😄 Sakiau viskas, čia tai mano žentas. Bet tobulas iš išvaizdos. Iškart matosi, kad jau kilmingas, tai ibitute 😄 Žiemą nemačiau, buvau net pamiršus, kad toks čia yra. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 11 balandžio 2021 - 07:48

Mano diedulis nieko nejaute po Zenekos, ismiegojo ramiai. Nu sekasi ne tik man... 

Atsakyti

Kokių?

Aš kaip Rucoline fanas, tai ir basutes šio gamintojo perku. Tik tiek, kad vietoj 160, 46 eur daba.

Atsakyti

O aš gi nepasigyriau, kokį kadrą mano ciūcia susirado vakar. Grynaveislį pinčerį. Bet koks gražuolis ❤❤❤❤ Vedžioja jį samdytas diedukas. Nesu mačius, kad šeimininkai vestų į lauką. Kažkada mergytė vedė. Žodžiu, vakar jau taip abu gražiai uostinėjosi. Tarsi bučiavosi į snukučius 😄 Sakiau viskas, čia tai mano žentas. Bet tobulas iš išvaizdos. Iškart matosi, kad jau kilmingas, tai ibitute 😄 Žiemą nemačiau, buvau net pamiršus, kad toks čia yra. 

Vai vai...Tai su mano pinčeriais jau net vaikščiot neitum :B​ 

Atsakyti

Vat negaliu internetu apavo pirkt :(

Atsakyti