Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man vakar parašė kelionę organizavęs vyras jog jau gyvena vienas, išsiskyrė jo ir antros pusės keliai. Tai jau niekur su juo ir nebegaliu planuot turbūt. O ir draugui nežinau ar sakyt prie progos.

O ką planavai su juo?

Atsakyti

Ačiū dievui, Pou aCirado.

Sugadinau distancinį, užstrigo ties pūko tv, jau nžn kur dingt...

Atsakyti

Batarkės sėda gal. Kai užstringa, visada patrankau pultą į sofą ir vėl veikia  :D​ 

Atsakyti

Greis, vaje, nugi gaila tiek €. Nebent galėjai į darbą neit ryt, pasiimt vieną dieną atostogų, jeigu būtų sutvarkoma greit, būtų gal pigiau atsiėję.

Negalejau niekaip. 

MB sumokejo uz viska ir masina sutaisys ir dar nauja akuma nupirks :angel2:​ 

Man vakar parašė kelionę organizavęs vyras jog jau gyvena vienas, išsiskyrė jo ir antros pusės keliai. Tai jau niekur su juo ir nebegaliu planuot turbūt. O ir draugui nežinau ar sakyt prie progos.

ne be reikalo taves pavydejo, skias... turejo taviskis nuojauta.. draugui nieko nesakyk. Nezinai, kaip klostysis toliau. 

Atsakyti

Parduosiu. Tiksliau, vyras savo parduos. Neplanuotai, tačiau pažįstamas parvarė už lb gerą kainą, nes tokio modelio ir senesnės kainuoja apie 3000 eurų daugiau. O salonas kaip naujos iš viso, net batus nusiaut norėjosi :D

A tai vistik neparduosi senos?  :hmm:​ Jei vyras savo parduos. 

Atsakyti

Sekasi gi madam.🙂 Taip netikėtai.o kokia mašina? Kelintų metų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 balandžio 2021 - 18:26

Diedo koleges mirineja nuo Zenekos, o maniskiui ni v odnom glazu...  :hmm:​ 

Atsakyti

Bet tavo draugas labai pavydus. Tikrinimas facebooko, ar šiaip mobiliako, ar šiaip dienos kelių, man atrodo nelabai fainas dalykas. O nebūtų fainesnis tas keliautojas?

Atsakyti

Prieinu išvados, kad imsiu tik pfizerį, astros ne.. kai eilė ateis, nebus, tai lauksiu.

Atsakyti

Ačiū dievui, Pou aCirado.

Sugadinau distancinį, užstrigo ties pūko tv, jau nžn kur dingt...

:lol:​ 

Atsakyti

MB šiandien kaip sveikas, niekuo nesiskundžia, bet temperatūros buvo 37,5, dabar truputį virš 37.

Sakyčiau, jis dar gerai prasisuko, nes nieko neskaudėjo. Tai labai gera sėkmė. 

Atsakyti

Man tai ranka dar dabar jaučiasi.ir sukietėjimas dar yra.

Atsakyti