Man vakar parašė kelionę organizavęs vyras jog jau gyvena vienas, išsiskyrė jo ir antros pusės keliai. Tai jau niekur su juo ir nebegaliu planuot turbūt. O ir draugui nežinau ar sakyt prie progos.
O ką planavai su juo?
Greis, vaje, nugi gaila tiek €. Nebent galėjai į darbą neit ryt, pasiimt vieną dieną atostogų, jeigu būtų sutvarkoma greit, būtų gal pigiau atsiėję.
Negalejau niekaip.
MB sumokejo uz viska ir masina sutaisys ir dar nauja akuma nupirks
Man vakar parašė kelionę organizavęs vyras jog jau gyvena vienas, išsiskyrė jo ir antros pusės keliai. Tai jau niekur su juo ir nebegaliu planuot turbūt. O ir draugui nežinau ar sakyt prie progos.
ne be reikalo taves pavydejo, skias... turejo taviskis nuojauta.. draugui nieko nesakyk. Nezinai, kaip klostysis toliau.
Parduosiu. Tiksliau, vyras savo parduos. Neplanuotai, tačiau pažįstamas parvarė už lb gerą kainą, nes tokio modelio ir senesnės kainuoja apie 3000 eurų daugiau. O salonas kaip naujos iš viso, net batus nusiaut norėjosi
A tai vistik neparduosi senos? Jei vyras savo parduos.
Bet tavo draugas labai pavydus. Tikrinimas facebooko, ar šiaip mobiliako, ar šiaip dienos kelių, man atrodo nelabai fainas dalykas. O nebūtų fainesnis tas keliautojas?