Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Apie valanda. Pati kalta. Pagailejau 15 eu metams

... 

Ar ilgai teko laukt, kol atvažiuos?

Atsakyti

Vakar auto pirkom, tech. apžiūrą varėm, imsiu kasko vistiek, kad per kišenę paskui neduotų.

Atsakyti

Apie valanda. Pati kalta. Pagailejau 15 eu metams

... 

Pas mane įeina į draudimą, atskirai gal irgi nesugalvočiau pirkti.

Na, gaila dėl tavęs. Brangus tas tralas.

Bet ne tragedija gi, visko būna. Svarbu, kad esi sveika, ne kokia avarija.

:4u:  

Atsakyti

Pas mane įeina į draudimą, atskirai gal irgi nesugalvočiau pirkti.

Na, gaila dėl tavęs. Brangus tas tralas.

Bet ne tragedija gi, visko būna. Svarbu, kad esi sveika, ne kokia avarija.

:4u:  

Gaila. Jei nereiktu ryt i darba, buciau Kaune tvarkius. Deja... 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 11, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72811874" data-time="1618143320"><div><p>Pas mane įeina į draudimą, atskirai gal irgi nesugalvočiau pirkti.</p><p>Na, gaila dėl tavęs. Brangus tas tralas.</p><p>Bet ne tragedija gi, visko būna. Svarbu, kad esi sveika, ne kokia avarija.</p><p>  4u.gif  </p></div></blockquote><p>Gaila. Jei nereiktu ryt i darba, buciau Kaune tvarkius. Deja... </p>

O ar sumokėjus tuos 15 Eur draudimą vežtu iš Kauno į Kl?gal tik iki artimiausių servizų?
Atsakyti

O ar sumokėjus tuos 15 Eur draudimą vežtu iš Kauno į Kl?gal tik iki artimiausių servizų?

Veztu. 1 karta metuose. 

Atsakyti

Namie pagaliau.  :karsta:​ 

Atsakyti

Savaite, nepyk, jeigu pasendinau, bet gal jau tinki kitos savaitės skiepui?  :)​ 

Nuo balandžio 12 d., pirmadienio, popietės Vilnius dar labiau plės skiepijamųjų sąrašą – registracija „Pfizer“ vakcina bus atverta 55–64 m. vilniečiams.

Skaityti daugiau: https://madeinvilniu...etu-gyventojai/ .

Atsakyti

Tai kokią mašiną,madam pirkai?

Atsakyti

Kokia faina sutuoktinių nuotrauka  :)

Priedas  karaliene-elizabeth-ii-ir-princas-philipas-86914089.jpg   47,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai kokią mašiną,madam pirkai?

Rase vakar, kad plove. Dar ir pirko? 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 11 Bal 2021 - 15:01, parašė: Vakar auto pirkom, tech. apžiūrą varėm, imsiu kasko vistiek, kad per kišenę paskui neduotų.
Nu pirko,va.
Atsakyti