Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai kokią mašiną,madam pirkai?

Ai, tokį gaidžiuką, ans skaitosi visureigis, kur į mano senos  mašinos saloną tilptų Ale apynaujis, įsijungiau sportinį režimą, taip smagiai skraido. Tech. apžiūrą praėjo, ryt reikia numerius išsiimt.

Atsakyti

O sena kur desi? 

Atsakyti

O sena kur desi? 
Parduosiu. Tiksliau, vyras savo parduos. Neplanuotai, tačiau pažįstamas parvarė už lb gerą kainą, nes tokio modelio ir senesnės kainuoja apie 3000 eurų daugiau. O salonas kaip naujos iš viso, net batus nusiaut norėjosi :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 11 balandžio 2021 - 17:25

Ai, tokį gaidžiuką, ans skaitosi visureigis, kur į mano senos  mašinos saloną tilptų Ale apynaujis, įsijungiau sportinį režimą, taip smagiai skraido. Tech. apžiūrą praėjo, ryt reikia numerius išsiimt.

ale nesigyrei vakar...

Atsakyti

ale nesigyrei vakar...

Tai kad nėr kuo girtis. Juk ne masserati koks :)​ 

Atsakyti

Kaip palengvėjo, kai žmogus neberašo, kad taip lengvai priėmė viską ir suprato. Ta proga reik į kokį portalą užsirrgistruot.

Atsakyti

Greis, vaje, nugi gaila tiek €. Nebent galėjai į darbą neit ryt, pasiimt vieną dieną atostogų, jeigu būtų sutvarkoma greit, būtų gal pigiau atsiėję.

Atsakyti

Kaip palengvėjo, kai žmogus neberašo, kad taip lengvai priėmė viską ir suprato. Ta proga reik į kokį portalą užsirrgistruot.

xxx? :D

Atsakyti

xxx? :D

Gal ne, dar pradėsiu ieškot erotinių masažų  :D​ 

Atsakyti

Lera, a ko su mumis nebendrauji?

Atsakyti
Man vakar parašė kelionę organizavęs vyras jog jau gyvena vienas, išsiskyrė jo ir antros pusės keliai. Tai jau niekur su juo ir nebegaliu planuot turbūt. O ir draugui nežinau ar sakyt prie progos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prazyliojom su vyru visą dieną, buvom į Anykščius palėkę, oras nuostabus.

Greis, dėk Dolmen klausiau, ar vyrui tempa pakilo, ar skauda. Nes jei skausmas, tai tinka, jei tempa, numuš, bet geriau pracetamolį gert.

Vaikui 17, bet pas jį astma, tai priklauso pagal ligas ir tinka tik Pfizer.

Piene, merginos paaiškino. O tarp pusryčių ir pietų nesigautų?

Tiek daug prirašėt, viską pamiršau.
Atsakyti