Aš po tokių maudynių garantuotai turėčiau pūslės uždegimą 🤕
Nebūna, nes neatšali. Ten greit.
Plius gerai įsikaitint reik ir šiaip savijauta ok turi būt. O lauke išvis buvo +20
Jos toks vaidmuo, skleisti informaciją tamsuoliams. Kas čia gali persekiot... ji juk viešai turi xxx anketą, kas norės, ten ją susiras.
Ne kažkas iš dorovės policijos, o iš anoniminių nikų.
kažkada jau kalbėjom. Man tai primena ar girtuoklį, ar kokį neadekvatėlį, nesąmones darantį aikštėj, o visi apstoję stebi. Ir niekas už parankės nenuveda į šalį, nes visiems smagu ir juokinga. Ir niekas nenori žinoti, kad anas save pajuokai išstatęs. Nes nu faina taip linsmintis.
Ir tą kartą taip pat buvo apie Amadėją.
Tai, kad nebesmagu ir nebejuokinga. Jau ir nebesmalsu.
Bet nu nori zmogus pasakotis, tai ka daryt?
Tai ir sakau, kad yra tokių, kur skatina, smalsauja, palaiko. Jų reikalas. Niekas neuždraus. Bet truputį gailesčio žmogui reikia, nes pats nesupranta.
Tas noras pasakotis tai tikrai kažkas tokio..
Bet tai tik masažai be jokų fiti miti. Rašiau mes draugui gimtad.proga buvom padovanoję kuponą nornaliam salone Akre. Na, žmogus, kuriam faktas buvo, kad užteks durnumo nueit.
Žmona po pardes, jis tam masaže.
Pamenu sakė ok, bet nu geriau ne Akre būtų buvę 🤣
Tiesiog pakvailiojimas ir tiek.
Vieno nesuvokiu: kokio bieso žiūrėt rimtai į nerimtus dalykus.
Ar tu visai jau trenkta?
Pati nesupranti, kad savo dziundzę viešai išvertinėji ne privačiam fb?
dabar jau atgal pasukai? masažai sakai, buvo be fiti miti. Man gaila, tavęs, Amadėja. Nors matau, kad gailėtis neverta.
oiiii, kaip čia įdomu šį vakarą
aš tai nejautri absoliučiai tokiems pasakojimams, man apskritai mažai svarbu, ką kiti žmonės daro ir kaip jie gyvena. na, bet Amadėja šiek tiek peržengia ribas, ypač žinant situacijas su VTT ir kt. žmogaus pasirinkimas tą pasakot viešai. tik sakyčiau, nereikėtų kitą kartą skųstis stipriai, jei ex kažką atkapstys
Fėja, mačiau, klausei anksčiau - tai aš antikūnus pasidarius, nėra jų. greičiausiai gripas buvo ar kažkoks virusas iš vaiko daržo.
Tai dabar išaiškės, kad nieko nebuvo, tai tik pafantazavo? Kaip jau ir ne pirmas kartas būtų.
Amadėja, tas masažas su laiminga pabaiga buvo juokai? Ta prasme, nes tai ne seksas? Pirštais tave stimuliavo ir tai ne seksas? Tai oralinis irgi tada tau būtų ne seksas?
Labas rytas 🌹
Lietava, aiškuma
Kas čia gali būt rimto, kai su rankom padaro masažo metu ir tau ir vyrui iki baigimo nieko panašaus į keksą, tik nerimtas masažas. Liečia genitalijas pirmąsyk sutikti žmonės, kas čia gali būt tokio, tas pats kaip batono į maximą nueit
Vaiko teisėms neįdomu kurviški reikalai, svarbu, kad vaikai būtų tinkamai prižiūrimi. O va exas, jei sužinotų apie sexparčius, turėtų ką veikt.