Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai ką man daryt?kada čia išsiaiškins?

Ar nelaukt.

O mesendžeris veikia?

Atsakyti

Gali susikurt rezervinę anketą, jeigu neveikia niekas. Nesuprantu, kokią informaciją jiems siuntei, kad dėkoją už gavimą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 12 balandžio 2021 - 07:06

Nebesusikursi fb naujos paskyros. Bandziau tetai sukurt. Raso jusu paskyra neatitinka reikalavimu ir psio..uzblokuoja. Bandziau ir per kompa kurt, ir per telefona..tas pats s... Tipo blokuojama 30dienu. Sakau nu palauk tas 30d, gal atblokuos. Viena karta rase ir kaip Intemorai, info gavom, bet nera zmoniu patikrint :) Tik nepamenu, ka ten siuntem. Tipo jei nesutinki su blokavimu, spaudi kazkoki mygtuka, tada liepia irodyt, kad cia tu, reikia ijungt kamera ir daryt, ka raso..pakelt galva, nuleist, pasukt..na kad tu ne robotas, o tikras zmogus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 12 balandžio 2021 - 07:17

Karynka., 12 Bal 2021 - 08:00, parašė: O mesendžeris veikia?
Veikia.dirbt negalėčiau kitaip.
Atsakyti

Karynka., 12 Bal 2021 - 08:04, parašė: Gali susikurt rezervinę anketą, jeigu neveikia niekas. Nesuprantu, kokią informaciją jiems siuntei, kad dėkoją už gavimą.
Nu prašė nuotraukos,patvirtinimo duomenų ir žadėjo išsiaiškint,o kada išsiaiškins nesuprantu,bet aš tikrai nieko nieko blogo nerašiau.

*** ir mesengeris neveikia.neranda manęs žmonės.kas čia yra.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 balandžio 2021 - 07:33

Nu prašė nuotraukos,patvirtinimo duomenų ir žadėjo išsiaiškint,o kada išsiaiškins nesuprantu,bet aš tikrai nieko nieko blogo nerašiau.

*** ir mesengeris neveikia.neranda manęs žmonės.kas čia yra.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Gal tavo jaunieji hakeriai ką nors nulaužė. Mokytojai išdaigą iškrėtė

Atsakyti

Tai ką man daryt?kada čia išsiaiškins?

Ar nelaukt.

Nu *****

Atsakyti

Gerai, kad vakar vakare į mišką pasivaikščiot išėjau ir tik šiandien visas bliatstvas paskaičiau :D Ką pasakyt, dar nežinau, tai nesakysiu nieko. :)​ 

Atsakyti

Biški į antivakserių grupę buvau patekus.kad užsipuolė.gal tie? Nieko aš daugiau neberašysiu.

Atsakyti

Biški į antivakserių grupę buvau patekus.kad užsipuolė.gal tie? Nieko aš daugiau neberašysiu.

Su tom grupėm atsargiai reik. Nu blyn blyn...

O tai tau darbui reik? 

Atsakyti

Nu naują susikūriau.pavieskit mane į grupę.tuoj  išsųsiu kam nors kvietimą draugaut.

Atsakyti

Nu naują susikūriau.pavieskit mane į grupę.tuoj  išsųsiu kam nors kvietimą draugaut.

Ok

Atsakyti