Pakviečiau lyg, pažiūrėk
Gal tavo jaunieji hakeriai ką nors nulaužė. Mokytojai išdaigą iškrėtė
tai man ta pati rase..nemanau, kad cia mokiniai juokauja...
O Amadėja tikrai, norėdama save apsaugot juk gali atvirai, apie beleką bendraut tam raudonąjam XXX puslapyje. Turėjau draugę, buvusią tam portale, oj kiek pripasakodavo.Net buvo savo anketos duomenis davus pasidairyt kokių laisvų pažiūrų žmonės ten. Girdėjau ir aš apie visokius šlapius O (vyrai, kiek žinau tikrai nesijaučia atgrąsiai, jei moteris jį patiria, jiems patinka), iš draugės girdėjau ir apie visokius privačius vakarėlius, taip pat žinau, kad vakarėlių be sex, pvz.pirty nebūna.Vistiek kažkoks nuotykis bus. Kelis metus girdėdavau išsamius atpasakojimus kas ir kaip būdavo. Nepatiko man tos draugės nuotykiai, bet ji buvo išsiskyrus, nebuvo niekam įsipareigojus. Po kiek laiko ištekėjo antrą kartą, už žymiai jaunesnio vyro, turi vaiką. Nebereikia jokių nuotykių.
Amadėja kažkada ir susidėlios vertybes. Tas užsisėdėjimas namie be darbo nėra teigiamas dalykas.O ką veikt? Pagalvojus bendravimas anam psl, sm..Tiek virtualybės.
Gerai atpalaiduoja nuo nesąmonių, o vakarėlių būna visokių. Kur mes važiuodabom, tai ten tūsai. Kažkam gal su sex, jei nori kas, bet daugiausia pagėrimai, pašokimai, papliurpimai.
O bet tačiau visgi nebe tas amžius naktis be miego, tai ir norėtūs, ir nelabai.
Bet aš žinau apie ką tu.
Nebesusikursi fb naujos paskyros. Bandziau tetai sukurt. Raso jusu paskyra neatitinka reikalavimu ir psio..uzblokuoja. Bandziau ir per kompa kurt, ir per telefona..tas pats s... Tipo blokuojama 30dienu. Sakau nu palauk tas 30d, gal atblokuos. Viena karta rase ir kaip Intemorai, info gavom, bet nera zmoniu patikrint
Tik nepamenu, ka ten siuntem. Tipo jei nesutinki su blokavimu, spaudi kazkoki mygtuka, tada liepia irodyt, kad cia tu, reikia ijungt kamera ir daryt, ka raso..pakelt galva, nuleist, pasukt..na kad tu ne robotas, o tikras zmogus.
Kaip tai nesusikursi? Žmonės, kurie aktyviai dalyvauja fb, dažnai blokuojami, tai turi po dvi tris anketas tam. Imi ir susikuri kaip naujas vartotojas.
Kaip tai nesusikursi? Žmonės, kurie aktyviai dalyvauja fb, dažnai blokuojami, tai turi po dvi tris anketas tam. Imi ir susikuri kaip naujas vartotojas.
sukurk man fb, plyz...
Mano draugas pavydus, bet esam kažkada kalbėję, kad norėtų pabūt kokiam vakarėlį, bet kur niekas prie manęs nesiartintų. Kažkaip aš ne, jame matau patį man gražiausią, seksualiausią vyrą, negalėčiau net matyt kad jis pažiūri į kitą..
sukurk man fb, plyz...
O tu neturi? Va, Intemora jau parašė, kad susikūrė.
Man tai nėra čia šlykštu, jei imt patį masažą su laiminga pabaiga apskritai, nesigilinant į situaciją.
Bet jau neberašysiu to paties, nes Amadėjai vis tiek atrodo, kad jie yra super cool taip gyvendami, labiau pažengę už kitus ir t.t.
Ir kaip ir suprantu tą jos norą pasakotis, nes jai čia kažkas wow, nauji dalykai, nauji potyriai ir ji jaučiasi tokia išskirtinė tai darydama. Kažkada ir man labai norėjosi daug pasakotis apie neminėtiną, tai negaliu smerkt 😁
Man tai nėra čia šlykštu, jei imt patį masažą su laiminga pabaiga apskritai, nesigilinant į situaciją.
Bet jau neberašysiu to paties, nes Amadėjai vis tiek atrodo, kad jie yra super cool taip gyvendami, labiau pažengę už kitus ir t.t.
Ir kaip ir suprantu tą jos norą pasakotis, nes jai čia kažkas wow, nauji dalykai, nauji potyriai ir ji jaučiasi tokia išskirtinė tai darydama. Kažkada ir man labai norėjosi daug pasakotis apie neminėtiną, tai negaliu smerkt 😁
Bet tu suaugai, radai savo žmogų, nesiduodi per xxx pažintis. O Amadėjai kur augt?
Draugė kartą pasikvietė mane su vyru į pirtį. Dar turėjo būt pirtininkas ir dvi jos draugės. Kol atvažiavom į Vln ir pirtis buvo atšalus ( o aš tuo metu pirteles mėgau, bet būtent tik pirtį). Tai tos draugės su tuo pirtininku kažkokio veiksmo ir turėjo. Pamenu tik, nu laisvi žmonės, tokios atsakingos pareigos, darbo metu kelioms valandoms ištrūkti tokiam nuotykiui. Nuotykiai valdo.
Mano draugas pavydus, bet esam kažkada kalbėję, kad norėtų pabūt kokiam vakarėlį, bet kur niekas prie manęs nesiartintų. Kažkaip aš ne, jame matau patį man gražiausią, seksualiausią vyrą, negalėčiau net matyt kad jis pažiūri į kitą..
Bet ir tu gera pavyduole...
Tai vat laisviems zmonems viskas laisva. Tame ir kalba, kad vede, turintys vaiku, taip elgiasi ir isivaizduoja esantys kazkokie pionieriai