Labas rytas
Manęs niekas netrikdo, kas vyksta abipusiu sutarimu poroje, jei tai neperžengia ribų, kai vienas, norėdamas įtikti kitam, daro net tai, ko šiaip nenorėtų, nebūtų priimtina. Dar vienas aspektas, kai įtrauki į poros žaidimus trečią, ketvirtą asmenį ar jaudina savas? Kai sužadinti aistrą, reikia vis naujų dirgiklių, kažkuriam taške gali ateiti ir galas kaip porai. Gal ir žavisi vyras, kad o, maniškė gali ir taip, ir tai, kokia ji nuostabi, organizuoja tokius dalykus, bet o kodėl jums patiems nelavinti tos sex technikos tarpusavy, kad jūs abu vienas kitą jaudintumėt?
Dėl Akropolio - kažkaip abejoju ar erotinis masažas su laiminga pabaiga yra legalus. Ir nuo kada lytinio akto užbaigimas nėra viena iš sekso rūšių? Koks skirtumas kuo tu to pasieki rankom, burna, lytiniais organais ar subine. Atsiprašau, jautrių žmonių. Tikslas juk lytiškai patenkinti. Nežinau, jei apie MB trintųsi kokia nors zosė, su tikslu jį patenkinti, aš ir ją, ir jį taip išmasažuočiau, kad gyvenime toks noras neateitų. Savo noru, darau prielaidą, leisčiau jei būčiau neįgali ir suprasčiau, kad fiziniai poreikiai yra ir niekur nedings dėl mano nenoro dalintis, bet ir tai nenorėčiau žinoti.
Ne mano tai reikalas, aišku. Tik patarimas, neviešink to forume, ypač, kai vienu metu rašai apie problemas su exu, VT ir t.t. Nes oho, kaip tave jis užtampytų, jei tik nors gabaliuką perskaitytų. Tu niekad nežinai, ar čia nėra tų, kurie pažįsta tavo šeimą ir negalėtų jam patarti paskaitinėt. Tu nori būti gera ir jo šeimai, ir savo. Bet kai skundi jo šeimą institucijom, jo šeima pradeda domėtis VT, kaip manai, jo moteris, gindama savo šeimą ir vaikus, tavęs negali įskųsti?