Ir vistik čia moterų forumas. Nu netikiu, kad ir apie pikantiškesnius dalykėlius neįmanoma tiesiog visai smagiai papliurpt
Tai sakai, vistiek nenurimsi?
Amadėja,galima pliurpt abstrakčiai,kai nieko neturi konkrečiai galvoj.bet daugumai(ir man) nesuprantami tokie santykiai šeimoje .nes tai ne šeima,o kažkokia sąjunga dėl sekso.nes jei to nebus,tai gal ir šeimos nebus.
Mylinčią šeimą mes dažniausiai suprantam kaip ištikimybę vienas kitam ,net jei visokių seksualinių fantazijų kyla.nes tavo nuomone, jas geriau įgyvendint .o mano ir ne tik mano,geriau pasilikt sau.
Nes taip atidaroma pandoros skrynia.o kitas dalykas man seksas ne kažkoks tiesiog skanus pyragėlis ar geras kokteilis,tai labai intymu,ir su bet kuo tai nedaroma.
Amadėja,galima pliurpt abstrakčiai,kai nieko neturi konkrečiai galvoj.bet daugumai(ir man) nesuprantami tokie santykiai šeimoje .nes tai ne šeima,o kažkokia sąjunga dėl sekso.nes jei to nebus,tai gal ir šeimos nebus.
Mylinčią šeimą mes dažniausiai suprantam kaip ištikimybę vienas kitam ,net jei visokių seksualinių fantazijų kyla.nes tavo nuomone, jas geriau įgyvendint .o mano ir ne tik mano,geriau pasilikt sau.
Nes taip atidaroma pandoros skrynia.o kitas dalykas man seksas ne kažkoks tiesiog skanus pyragėlis ar geras kokteilis,tai labai intymu,ir su bet kuo tai nedaroma.
Aš irgi santykiuose nenoriu trečių asmenų ir man tai nenormalu, todėl tiesiog nematau, ką čia diskutuoti. Galima diskutuoti apie normalius santykius, apie problemas juose, neištikimybes, priežastis, bet ne apie grupinius ir pan., nes tai tiesiog visai neaktualu (kadangi nepriimtina ir nebus norma).
Juk žmonių santykiai tai nėra tik apie trečius asmenis...tad diskusijoms erdvės į valias.
Rašau tik už save savo nuomonę.