Man tai foto labai graži
Ir pritarsiu Amadėjai, kad geriau žmonės kalbasi atvirai, negu turi baimes ir yra tobuli ale santykiuose. Aš tai nesistebiu niekuo.
Zodis 'tobulas' mane visada prajuokina

grazi foto, grazus bernai...
Žiūrint kokios čua nuomonės norima.ar požiūrio į gėjus ar grožį įvertint,aš tai supratau ,kad nuomonės norima į homo,tai man tai px.
grazi foto, grazus bernai...
Man lygiai tokia pat mintis.
Aš irgi santykiuose nenoriu trečių asmenų ir man tai nenormalu, todėl tiesiog nematau, ką čia diskutuoti. Galima diskutuoti apie normalius santykius, apie problemas juose, neištikimybes, priežastis, bet ne apie grupinius ir pan., nes tai tiesiog visai neaktualu (kadangi nepriimtina ir nebus norma).
Juk žmonių santykiai tai nėra tik apie trečius asmenis...tad diskusijoms erdvės į valias.
Rašau tik už save savo nuomonę.
Tai nenori ir nediskutuoji. Paprasta. Bet gi vietoj to pradeda kišt vaikus, išmanymą ir tt
Žiūrint kokios čua nuomonės norima.ar požiūrio į gėjus ar grožį įvertint,aš tai supratau ,kad nuomonės norima į homo,tai man tai px.
Na, aš pažiūrėjau. Man graži foto, gražūs bernai, o būna kažkas iškart mato, kad jie gėjai. Man tai nuotraukoj to net nesimato. O iš kažko matosi, kad jie pora?
Tai visa Lt gi žino kad bierancas su gricium pora 😁

Man atrodo, kad tobulų šeimų ir nebūna, yra tik derančios tarpusavy arba ne. Net ir kai vyrai laksto pas kitas, kur jų vėtrungė pasisuka pagal kitą sijoną, žiūrėk, kartais turi stiprią šeimą, nes žmona taip pat laisviau žiū į šitą reikalą. Kitoj šeimoj moteris su k......s, o vyras tik žiūri kaip įtikti ir valio, jei viskas abiems tinka. Kita pažiūrėtų ir galvotų, nu ne, aš tai tikrai negyvenčiau kartu. Ir aišku, kad negyventų - ji gyventų savo gyvenimą.
Tik tiek, kad Amadėja per daug viešina neviešintinus dalykus gal, dėl to ir sulaukia audringos reakcijos. Kur moterys, ten ir turgus. Kokią švinktelėjusią vištą kas įkis babuliukui ir visas turgus griaudės su skirtingom nuomonėm, o čia

Amadėja, nuasmenink ir viskas ok. Niekas neįžeidinės ir nebus dėl ko ir pačiai įsiskaudint.
Tik mane nustebino, kad kartais pereinama į tikrus asmeniškumus, kas liečia šeimą, skundimus. Man labiau priimtinas tas variantas, kad jei jau plaka, tai viduj, bet nieko į išorę neišnešinėja, o kaip tik gina. Jei jau raganų irštva, tai raganų, bet geriau prie raganų svetimiems nelįsti.
Ka ir sakau - tobulas gali buti tik melas

Labai gerai pasakei -jei plakamasis,, tai viduje, neisnesant siuksliu is nqmu. Atsimenu pries du metus, per susirinkima su valdzia, iskeliau klausima, kuris laaaabai isgasdino darbuotojais nesiryupinanti menedzmenta. (pabijojo, kad valdzia juos paglostys pries plauka) Teko pusmeti pavaikscioti ant atviru laidu, Trukus kantrybei pasakiau, kad pasaku sekti, jog tai nieko tokio, nereiketu zmogui su inzinierriniu issilavinimu, kad as negalvoju skusti HBSC ir kad tai liks tik 'namuose'. Bendradarbiai galvojo, kad isleksiu

Amadėja*, 14 Bal 2021 - 12:16, parašė: Na, aš pažiūrėjau. Man graži foto, gražūs bernai, o būna kažkas iškart mato, kad jie gėjai. Man tai nuotraukoj to net nesimato. O iš kažko matosi, kad jie pora?Tai aišku ir mintį pagavau iš karto.tai grožio netyrinėjau,klausimą supratau taip.ar gražu gėjų poros ir gėjų santykai.
Gražūs vyrai, graži foto, graži pora.
Tai ir rasyk ka nori. Gi cia tiek personažų, visiems neitiksi.
Papildyta:
<p>Taigi ir susirgti galima taip besikaitaliojant.

Kiekvienas I forumus, chatus reaguoja skirtingqi. Man asmeniskai tai nera svarbus, kaip gyvenimas. As cia ir rimtai galiu pakalbwti, ir pajuokauti ir boboms nervus patasyti. Ziurint su kokiu personazu bendrauju. Gakiu teisybe parasyri ir galiu taip pameluoti, kad net nesuous oponentas, jog meluoju.
Papildyta:
Man dar siurpa kelia tos varneles, kurioms patikdavo dar vienas psichiskai nesveikas vyriskas personazas. Pamirsau jo nika.