Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Is foto pirma mintis, kad gejai. Nu net neziuriu, ar grazus, jei zinau, kad gejai. 

Atsakyti

Blondinas? Buvo du ,medinis ir blondinas, ir dar tas nei tai vyras,nei tai moteris.transeksaulas  kažkoks ,gal ir yra dar..užkrito nikas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 balandžio 2021 - 11:33

Tai nenori ir nediskutuoji. Paprasta. Bet gi vietoj to pradeda kišt vaikus, išmanymą ir tt

kodel nediskutuot!? Jei man kasdien suda po nosim kisa, tai as turiu begt, o negaliu pasakyt, kad nesk ta suda is cia??? 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 14, 11:31)
<p>Blondinas?</p>
<p>Buvo su medinis ir blondinas, ir dar tas nei tai vyras,nei tai moteris.transeksulas  kažkoks ,gal ir yra dar..užkrito nikas.</p>

Va va...blondinas. Va ten tai ligonis buvo.

Transvestitas buvo??? Turbut labai slabnas personazas, nes neatsimenu

Ai, dar buvo vienas...oi kaip jo nikai, jis juos kelis kartus keite...vienas is ju buvo Aš tik Aš. Tas tai mokejo pakalbeti biggrin.gif puse forumo moteru norejo jam atsiduoti net nedraugave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 balandžio 2021 - 11:34

Nepradėkit man aiškint, ka turiu rašyt ar nerašyt. Jeigu kažkas turi teisę savo putką viešai išverst, tai turiu teisę į tai reaguot kaip tik noriu. Ar, dvigubi standartai?

Atsakyti

O jie realūs vyrai, medinis su blondinu ar moterys jų vaidmeny buvo?

Atsakyti

As nesuprantu, nu tai jei jau toks ozobocennyj esi, tai eik,  kurk atskira tema pasileideliams, ten, kur po uzraktu, nu ir svaikit... 

Atsakyti

-burbanti-, 14 Bal 2021 - 12:32, parašė: Va va...blondinas. Va ten tai ligonis buvo. Transvestitas buvo??? Turbut labai slabnas personazas, nes neatsimenu Ai, dar buvo vienas...oi kaip jo nikai, jis juos kelis kartus keite...vienas is ju buvo Aš tik Aš. Tas tai mokejo pakalbeti biggrin.gifpuse forumo moteru norejo jam atsiduoti net nedraugave biggrin.gif
Man rodos jis palepėjimuose dar sėdi. Toks, kur žmoną mušė,vaikų atsisakė ir ruo didžiuojasi.nu kaip ten jis...pasaulio pilietis,nekenčia Lietuvos.
Atsakyti

Transvestitas buvo??? Turbut labai slabnas personazas, nes neatsimenu

Ai, dar buvo vienas...oi kaip jo nikai, jis juos kelis kartus keite...vienas is ju buvo Aš tik Aš. Tas tai mokejo pakalbeti biggrin.gifpuse forumo moteru norejo jam atsiduoti net nedraugave biggrin.gif

tai yra gi tas neaiskios orientacijos ir dabar.... kaip jis ten? 

Atsakyti

Idomucia, va. 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 14, 11:33)
<p>Nepradėkit man aiškint, ka turiu rašyt ar nerašyt. Jeigu kažkas turi teisę savo putką viešai išverst, tai turiu teisę į tai reaguot kaip tik noriu. Ar, dvigubi standartai?</p>

Reguoti galima kaip tik sirdis geidzia, svarbu tai neiseitu uz forumo ribu.
Is to...netgi ne pykcio...o bejegiskumo jausmo (kad nelabai kam idomu) prasideda půliavimai uz sio forumo ribu. .cia ne tau asmeniskai, cia seip pamastymqi.
Atsakyti

Greiskeli, 14 Bal 2021 - 12:38, parašė: Idomucia, va.
Jo jo.senai neskaičiau,primiršus buvau.
Atsakyti