matyt tada ne taip supratau..nes maniau tu ir tikrus skrodimus ziuri...
Dokumentika...
Neee, meninius.
gal ir savas daro..
Aš duočiau kepurę prišikt, kad savi vyrai čia visoms labai daug ką padaro, ir moterys vyrams taip pat, tik absoliuti dauguma nerašo to.
Esmė ir yra, kodėl Amadėja tai rašo? Ir lyg su pamokymais, ką mes turėtume daryti. Kodėl ji mano, kad ji žino, kad reikia kalbėtis, o mes nežinom?
Aš gyvenu su savu irgi jau trečia dešimtis metų. Ir tikrai žinau, kad pipiriukų galima ir dviese pasibarstyti. Bet jei jie negali, tai negali. Ieško savų būdų. Ok. Bet kodėl taip reikia kažkokios visuomenės dalies kažkokio supratimo, palaikymo, katučių plojimo? Daro ir tegul daro. Kad ir visas skyles skirtingais b.....biais užsikiša. Koks mums skirtumas?
Aš duočiau kepurę prišikt, kad savi vyrai čia visoms labai daug ką padaro, ir moterys vyrams taip pat, tik absoliuti dauguma nerašo to.
Esmė ir yra, kodėl Amadėja tai rašo? Ir lyg su pamokymais, ką mes turėtume daryti. Kodėl ji mano, kad ji žino, kad reikia kalbėtis, o mes nežinom?
Aš gyvenu su savu irgi jau trečia dešimtis metų. Ir tikrai žinau, kad pipiriukų galima ir dviese pasibarstyti. Bet jei jie negali, tai negali. Ieško savų būdų. Ok. Bet kodėl taip reikia kažkokios visuomenės dalies kažkokio supratimo, palaikymo, katučių plojimo? Daro ir tegul daro. Kad ir visas skyles skirtingais b.....biais užsikiša. Koks mums skirtumas?
va cia pagrindine mintis turetu but O ne pasmerkimai, vemimai... Tegul jie kurvinasi, jei jiems tas priimtina
as sakiau nelygink...tiesiog kas butu nemalonaus, bjauraus, tu vis tiek nevemsi... Nu ir jau tikrai nevemsi matydama vyra su staciu, deganciom akim... Nu ka jus cia pasakojat
Nu svetimo diedą su stačiu visai nenoriu matyti. Kodėl turėčiau norėt? Pamanyčiau, kad iškrypėlis.
O kartą, kai ėjau su dukrom ir kažkokį nuogą pamačiau iš už krūmų ateinant, tai jei būtų priėjęs, būčiau nežinau ką padarius.
O kodėl turėčiau lydytis nuogą žmogų pamačius? Man nekelia jokių fainų minčių.
Nu svetimo diedą su stačiu visai nenoriu matyti. Kodėl turėčiau norėt? Pamanyčiau, kad iškrypėlis.
O kartą, kai ėjau su dukrom ir kažkokį nuogą pamačiau iš už krūmų ateinant, tai jei būtų priėjęs, būčiau nežinau ką padarius.
O kodėl turėčiau lydytis nuogą žmogų pamačius? Man nekelia jokių fainų minčių.
jetau..viena apie batus, kita apie ratus...skau nevemsi, atsakai nesilydau... Nu ir nesakiau, kad lydytis turi..bet kad nevemsi Nevermind...nebesusikalbam
Amadėja*, 14 Bal 2021 - 21:54, parašė: Intemora, geriau papasakok kaip jums sekas tą chlamą lauke susitvarkyt?Niekaip.buvom apsipykę čia pora savaičių,tai reikalai neėjo.dabar jau planuojam Ai,šilnamį sutvarkė.uždengė nauja plėvele,apkalė ten .sukalė.tai gal sakau,koks pomidoras kada užaugs😀
Nes jos tokia rašymo maniera, stilius.
Matot, dalykai, kurie ir taip reikalai, rūpesčiai nėra relaksas. Tai apie juos dar rašyt Nu, apart, kai tam tikrų tema nerandu išeities varianto, tai rašymas būdas gaunas jo paieškot.
Apie uogavimus, grybavimus, auginimus ir konservavimus rašau, nes man tai irgi relaksas, bet kolkas tik pomidoriukų daigai ant palangės ir svogūnai laiškams, na ir ridikėliai, kuroe tikiuos sugebėjo nenušalt.