Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

pirma parasyt reikia :D Cia as apie savo knyga, jei ka... ;)

Aaaaa, aš tai apie savo 😄😄😄

Atsakyti

Nes stresas, nepatinka jai. 

O nebūna raminamųjų šunims? 

Antidepresantų katėms, tai tikrai žinau, kad būna 😃

Kažkokie lyg būna, žinau girdo per naujaką, kas paniškai bijo šsudymų arba būna kiti važiuojant mašina labai stresuoja.

Kažkaip nepagalvojau apie tai, gal reiks užklaust kitą kartą gydytojos. 

Atsakyti

vargsiuke.. mamos bultike tai nebijo daktaru visai.. 

Mūsų kokius metus nebijojo visai, kol gavo labai skaudžių vaistų į raumenį. Gal dar kaip blogai suleido, nes šuo žviegė kokį pusvalandį. Tai po to karto šakės, tikra tragedija.

Atsakyti

Mano diedas tai, pvz. konkretus fetisistas. Kojines visokios, korsetai... bet ir pats sako, jei tai butu nuolat, tai nebutu idomu. O kai retkarciais, tai labai veza. Nu nereik brist per giliai iskart, tai ir nebus nuobodu, nereiks jokiu nenormaliu pipiriuku... 

Maniškis panašus, o aš taip tingiu rengeliotis tas nesamones 🤣 bet jau tą kartą, kai apsirengiu, tai laimingas kaip viedras 🤭

Atsakyti

:lol: uoj, pavarei cia... dar koki didaktini traktata parasyt :bigsmile:​ 

Reikia biškį naujos medžiagytės traktatui iš Amadėjos.  Squirtas ištyrinėtas empiriškai - jokio stebūklo ten nėra🤭

Atsakyti

Apie strap'onus. Gal ir mane supykins 🤣

Būsit atsiskaitę

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 balandžio 2021 - 22:12

Apie strap'onus. Gal ir mane supykins 🤣

Būsit atsiskaitę

Nu va turi kur tobulėti dar ir ribas plėsti 😂. Prostatos masažas gi čia, nieko ypatingo 

Atsakyti

Nu va turi kur tobulėti dar ir ribas plėsti 😂. Prostatos masažas gi čia, nieko ypatingo 

(oj kaip gerai, kad mb nesidomi tuo 🤗)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 balandžio 2021 - 22:37

Oj net nenoriu pagalvot, kas būtų, jei pabėgtų. Kartais net pagalvoju, gal segt ir antkaklį, ir petnešas ir kažkaip apjungt, jei kuris vienas neatlaikytų 🙄

O šiaip ko tik nebandėm, žaislai, skanėstai, net buvo pažįstama atvažiavus su savo buliuku palaikyt kompanijos, tipo gal žais ir užsimirš...nepadeda niekas.

O ji tokia bailiukė visur ar tik vet? 

Atsakyti

Oi prsiminiau, teko buitinį daiktą panaudot tam kadaie  :D​ 

Atsakyti

Ir išvis, gana tų bletstvų.

Kalbam apie normalius dalykus  :bigsmile:  

Ką atostogų tema mąstot? Planuojat kąnors už LT ribų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 balandžio 2021 - 07:52

Ir išvis, gana tų bletstvų.

Kalbam apie normalius dalykus  :bigsmile:  

Ką atostogų tema mąstot? Planuojat kąnors už LT ribų?

Kai taip situacija neaiški, planuot gali tik prieš 2 dienas. Šiaip tikiuosi vasarai jau egzistuos koks nors imuniteto pasas, kuri pripažįsta bent Europos šalys 

Atsakyti