Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man irgi toli gražu ne viskas suvokiama. 

Pvz nelabai suprantu kaip gaunamas malonumas iš tikro realaus žeminimo. O būna. Net poreikį jaučia stiprų. 

Realiai tai tave ir žemina tavo vyras, dalindamas tave kaip daiktą. Ir jaučia malonumą. o tu to nesupranti?

Atsakyti

bet tie spec poreikia patenkinami...sunku rast tokia..nu labai sunku :)

Nemanau kad sunku. Pilni gi skelbimai kaip ieško partnerių grupiniams 

Šiaip man irgi sunku patikėti būtų tokio vyro ištikimybe. O vyro vietoj netikėčiau tokios moters ištikimybe 😂

Atsakyti

issigandai Amadejos kalbu? :D

Ne, išsigąsčiau gal to netikėtai pamatyto vyro su stačiu 😄 

Atsakyti

bet tie spec poreikia patenkinami...sunku rast tokia..nu labai sunku :)

Nu jo.Ne kiekviena pasirasys  dulkinamu daiktu buti. 

Atsakyti

Nemanau kad sunku. Pilni gi skelbimai kaip ieško partnerių grupiniams 

Šiaip man irgi sunku patikėti būtų tokio vyro ištikimybe. O vyro vietoj netikėčiau tokios moters ištikimybe 😂

na jis nenori turbut but sekso zaislu kazkam..jis nori, kad kazkas butu zaislu jam... :) O tie sklebimai is merginu tai greiciausiai mokami :)

Atsakyti

Mona, bet svarbu nieko rimto.

Vienam pažįstamsm gyvūnui, tai nepavyko pasveikti. Mėnuo po vetuškes, pinigų belen kiek ir vistiek nieko. Gaila be proto..

Atsakyti

Nu jo.Ne kiekviena pasirasys  dulkinamu daiktu buti. 
Jinai nesijaučia daiktu.patinka.

Nu ok,tik tegul savo teorijų tegul nepritempinėja,kaip čia viskas ok.ir tai tik į gerą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 balandžio 2021 - 21:37

nu o kodel jums nera smalsumo seksui? biggrin.gifNu kiekvieno savi pomegiai... 

Yra ir smalsumo, ir smagumo daugeliui čia. Bet poreikis viešintis, manau, kyla tik tai, kuriai trūksta to "smagumo". Net ir tai yra viskas ok, jei rašytų "bobos, mes su vyru išsikvepėm, ką manote, jei pabandytumėm swingą?". Bet kai bando tuos swingus įvynioti į "empriniai veiksmai porų bendrystės tobulinime", tai atrodo more or less labai mažvaikiška. Ir kaip daugelis sakė - dėmesio ieškojimas. Kas taip pat yra nesubrendėlių požymis

Atsakyti

nu nesubrendus, nu reikia demesio, nu nieko daugiau idomiau nera gyvenime..nu ka dabar... Tegul..man tai vienodai, kaip jie gyvena :D

Atsakyti

Jinai nesijaučia daiktu.patinka.

Būtent. Nepatiktų, nerašytų čia iš vis. Juolab nebūtų orgazmo iki skvirtinimo 😄

Atsakyti

jei turi apie ka..prasom..scena jusu :D

Manau, kiekviena čia knygą parašyt galėtume 🤭

Atsakyti

Manau, kiekviena čia knygą parašyt galėtume 🤭

nuobodoka knyga butu..anei grupinio, anei masazu, anei straponu :D

Atsakyti