Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814262" data-time="1618479061"><div><p>Aha vartotojo įkelta nuotraukapalaikymo vartotojo įkelta nuotraukaCia tos, kurios grasinosi pries gera menesi susidoroti su mano sūnumi, nes surado visus mano seimos duomenis, ir vyro darbu, ir paduoti I tesimą.

Rašė 'tu neuzmirsk, kad turi sunu ir jam kas nors dabar gali atsitikti'

</p></div></blockquote><p>Ir aš viena iš jų?</p>

Tikiuosi dar nedasirasei iki tokio idiotizmo
Atsakyti

Tu nesi meniškos sielos zmogus. Tu nesuprasi. Kaip cia vaizdingiau paaiskinus...kad bent kiek suprastum... Tu turi viena tiesiąją nusibrėžus prieš akis ir eini ta linija. Pas mane, kaip nelabai sripriai stovinčiai ant žemės biggrin.gif, kelių yra daug ir visokiu, viena tiesi linija man butu smertis.

Tu labai klysti. Aš labai net meniškos sielos. Esu ir baigusi menus. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814318" data-time="1618481936"><div><p>Tu nesi meniškos sielos zmogus. Tu nesuprasi. Kaip cia vaizdingiau paaiskinus...kad bent kiek suprastum... Tu turi viena tiesiąją nusibrėžus prieš akis ir eini ta linija. Pas mane, kaip nelabai sripriai stovinčiai ant žemės vartotojo įkelta nuotrauka, kelių yra daug ir visokiu, viena tiesi linija man butu smertis.</p></div></blockquote><p>Tu labai klysti. Aš labai net meniškos sielos. Esu ir baigusi menus. </p>

Baigusi menus, o tokia tiesi ir be 50 shades of Fėja? biggrin.gif
Papildyta:
Feja, o jei rimtai, ką kuri?
Atsakyti

Iš kur tu žinai ir tokia užtikrinta? 

Tai iš tavo parašymų ką galima spręsti apie tave? Iš vis košmaras.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814324" data-time="1618482172"><div><p>Baigusi menus, o tokia tiesi ir be 50 shades of Fėja? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Iš kur tu žinai ir tokia užtikrinta? </p><p></p><p></p><p>Tai iš tavo parašymų ką galima spręsti apie tave? Iš vis košmaras.</p><p></p>

Tu esi žemiška, kaip as sakau domestic artist. Gyvenimas tave nuleido ant zemes. Tavo darbas susijes su menu, koks tavo hobis? Ir visiskai nesupratai ka norejau tau paaiskinti. Nera sieloje pas tave to polėkio, koki turi tureti menininkas
Tik prasyciau skaityti normaliu tonu, ne agresyviu

Tai ka gi tu kuri, fėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 12:32

Papildyta:
Feja, o jei rimtai, ką kuri?

Aš ne kūrėjos, o atlikėjos diplomą turiu. Muzikoje.

Bet dar mėgstu keramiką. Esu lipdžius ir žiedus puodynes, ąsočius, kavinukus (nu kaip hobi). Turiu draugę keramikę, pas ją esu išbandžius visokių fainų dalykėlių. Ir glazūravus, išdegus kai ką....

Mėgstu muziką klasikinę. Labai domiuosi. Kiek ką sugaudau, būtinai žiūriu dokumentiką apie instrumentus, kompozitorius, muzikus... Na, bet muzika jau įaugusi man, tai čia gal jau net nžn. Gyvenimo dalis.

Atsakyti

Tu esi žemiška, kaip as sakau domestic artist. Gyvenimas tave nuleido ant zemes. Tavo darbas susijes su menu, koks tavo hobis? Ir visiskai nesupratai ka norejau tau paaiskinti. Nera sieloje pas tave to polėkio, koki turi tureti menininkas
Tik prasyciau skaityti normaliu tonu, ne agresyviu

Tikrai skaitau normaliu tonu va, net balioną uždėsiu  :4u: 

Bet nemanyk, kad taip paprastai perkandi žmones  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814324" data-time="1618482334"><div><p>Baigusi menus, o tokia tiesi ir be 50 shades of Fėja? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Feja, o jei rimtai, ką kuri?</p></div></blockquote><p>Aš ne kūrėjos, o atlikėjos diplomą turiu. Muzikoje.</p><p></p><p>Bet dar mėgstu keramiką. Esu lipdžius ir žiedus puodynes, ąsočius, kavinukus (nu kaip hobi). Turiu draugę keramikę, pas ją esu išbandžius visokių fainų dalykėlių. Ir glazūravus, išdegus kai ką....</p><p></p><p>Mėgstu muziką klasikinę. Labai domiuosi. Kiek ką sugaudau, būtinai žiūriu dokumentiką apie instrumentus, kompozitorius, muzikus... Na, bet muzika jau įaugusi man, tai čia gal jau net nžn. Gyvenimo dalis.</p>

Bet ru nepraktikuoji atlikimo? Ar rengi koncertelius? Na kad ir seneliu namuose, ligoninese ar vaiku namuose? Nes muzika mes irgi klausome visi. Pvz mano masinoje Bacho, Šopeno, Mocarto diskai. Bet as negaleciau to irasyti i savo CV kaip hobio.
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814328" data-time="1618482545"><div><p>Tu esi žemiška, kaip as sakau domestic artist. Gyvenimas tave nuleido ant zemes. Tavo darbas susijes su menu, koks tavo hobis? Ir visiskai nesupratai ka norejau tau paaiskinti. Nera sieloje pas tave to polėkio, koki turi tureti menininkas
Tik prasyciau skaityti normaliu tonu, ne agresyviu</p></div></blockquote><p>Tikrai skaitau normaliu tonu va, net balioną uždėsiu  4u.gif </p><p></p><p>Bet nemanyk, kad taip paprastai perkandi žmones  4u.gif​ </p>

Kandima mato tik tie, kurie nori buti ikasti ir nori greitai isizeisti. Jau kai as tikrai kandu, tai ežiukai pypkę pradeda rūkyti, pacios gi žinot. biggrin.gif

Sori, perskaiciau 'kandi', ne 'perkandi'
biggrin.gif
Man ir nereikia perkasti, susinervine personazai ir taip daug ka paraso apie save, ko kitokiu atveju neparasytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 12:46

Nerengiu koncertų nuo savo baigimo. Dirbu su vaikais, tai ruošiu kartais aš juos, o ne mūsų muzikė. Akompanuoju irgi aš jiems. Bet tik kartais. Per metus vieną - du kartus. Nes noriu nepamiršti.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:40)
<p>Nerengiu koncertų nuo savo baigimo. Dirbu su vaikais, tai ruošiu kartais aš juos, o ne mūsų muzikė. Akompanuoju irgi aš jiems. Bet tik kartais. Per metus vieną - du kartus. Nes noriu nepamiršti.</p>

Darželis/mokykla? Darbas su vaikais? Jooo...medalis tau taisant tėvų klaidas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 12:48

Kandima mato tik tie, kurie nori buti ikasti ir nori greitai isizeisti. Jau kai as tikrai kandu, tai ežiukai pypkę pradeda rūkyti, pacios gi žinot. biggrin.gif
a, išsitaisei. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 15 balandžio 2021 - 12:47
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 15, 12:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72814333" data-time="1618483069"><div><p>Kandima mato tik tie, kurie nori buti ikasti ir nori greitai isizeisti. Jau kai as tikrai kandu, tai ežiukai pypkę pradeda rūkyti, pacios gi žinot. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš rašiau "lengvai perkandi žmones" ne tiesiogine prasme. Tas "perkandi" - tai suprasti kokie jie yra.
</p><p>Sako - aš tave perkandau, ta prasme - supratau, išsiaiškinau, sužinojau.</p><p></p><p></p>

Pataisiau postą, senorita, pataisiau biggrin.gif
Atsakyti