Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mama irgi nakti prakaitas pyle. 

Atsakyti

Aš nebijau tos Astros, jei ką  ir skiepyčiaus, jei ta situacija būtų aiški, ir būčiau garantuota, kad tas skiepas nebus veltui, t.y. kad gausiu antrą skiepą tą patį. Tas tarpas 12 sav. neramina, bet kaip nors ištempčiau. Ne tiek saugomės, visus metus jau.

Atsakyti

Aš nebijau tos Astros, jei ką  ir skiepyčiaus, jei ta situacija būtų aiški, ir būčiau garantuota, kad tas skiepas nebus veltui, t.y. kad gausiu antrą skiepą tą patį. Tas tarpas 12 sav. neramina, bet kaip nors ištempčiau. Ne tiek saugomės, visus metus jau.

Vakar per žinias kalbino mūsų olimpietę Palšytę. Ji irgi nerimauja, kad negauna antros dozės. Ją prižiūrintis gydytojas rekomendavo skiepytis būtent su Astra - tai laukia sprendimų. 

Bet skaičiau kažkokio imunologo, nepamenu tik pavardės, interviu - tai jis teigia, kad kuo ilgesnis tarpas, tuo geresnis imunitetas formuojasi ir ilgesnį laiko tarpą žmogus išlieka atsparus. Tuo vadovaujasi ir JK. Nes pas juos dauguma apskritai tik viena doze suskiepyti. Po trijų, keturių mėnesių atnaujins imunitetą antra doze.

Atsakyti

Vat purkštauju, nes noriu, (o ką, nepagrįstai?) kad valdžia būtų pavyzdys tautai. Jeigu skiepija senolius, jeigu yra planas siūlyti vakciną visiems norintiems be eilės, tai tegul parodo, kad nėra ko nerimauti, kad jie taip pat pasitiki šia vakcina, o ne „didvyriškai” laukia eilės pagal amžių. Aišku, čia mano norai niekam neįdomūs, bet pabambėt neuždrausta.

Atsakyti

Valdzia ne pageidavimu koncertas. As visai nenoriu to, pvz. 

Atsakyti

Vat purkštauju, nes noriu, (o ką, nepagrįstai?) kad valdžia būtų pavyzdys tautai. Jeigu skiepija senolius, jeigu yra planas siūlyti vakciną visiems norintiems be eilės, tai tegul parodo, kad nėra ko nerimauti, kad jie taip pat pasitiki šia vakcina, o ne „didvyriškai” laukia eilės pagal amžių. Aišku, čia mano norai niekam neįdomūs, bet pabambėt neuždrausta.

Nusiramink, gi nespiepija tų, kurie nenori, nepasitiki, baiminasi ar nori laukti kitos. Visaginas ir Šalčininkai gi nei vieno ne tik senuko, bet ir mokytojo, mediko ar kito pagal prioritetinę eilę šia vakcina nepaskiepijo ir per jėgą negrūdo, gi visiems leido laukti kitos. Ar tu turi kitą informaciją?  :)​ 

Atsakyti

Nusiramink, gi nespiepija tų, kurie nenori, nepasitiki, baiminasi ar nori laukti kitos. Visaginas ir Šalčininkai gi nei vieno ne tik senuko, bet ir mokytojo, mediko ar kito pagal prioritetinę eilę šia vakcina nepaskiepijo ir per jėgą negrūdo, gi visiems leido laukti kitos. Ar tu turi kitą informaciją?  :)​ 
Tai dar džiugu, kad neverčia. Vadinasi, nėra ko stebėtis paprastais žmonėmis, kad jie bijo, nes patys taip pat greičiausiai nepasitiki ir nenori būti suskiepyti, jeigu nėra patikima. Nieko, šiandien skubus posedis, beeods, tai greit sužinosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 18 kovo 2021 - 12:14

Pagristai? Gal skiepai tapo privalomi?   Turetu  valdzia parodyti abejojantiems pavyzdi ,  jei skiepytu visus priverstinai.  Purkstauk, jei tau nuo to palengves. 

Atsakyti

Pagristai? Gal skiepai tapo privalomi?   Turetu  valdzia parodyti abejojantiems pavyzdi ,  jei skiepytu visus priverstinai.  Purkstauk, jei tau nuo to palengves. 

Taip, būtent, pavyzdys būtinas, jei žmonės atsisako. Dalia šaunuolė, tik nežinau kuo paskiepyta.

Atsakyti

Taip, būtent, pavyzdys būtinas, jei žmonės atsisako. Dalia šaunuolė, tik nežinau kuo paskiepyta.

Ji šaunuolė buvo tiems, kurie ir be jos pavyzdžio skiepytųsi. O kiti po jos skiepo išrado krūvą sąmokslo teorijų ir apšiko jos pavyzdį. 

Tik nesakyk, kad Dulkys su Astros buteliuku rankoje, plakatu už nugaros su užrašu "Aš pasitikiu Astra Zeneca!" ir su dūrio vaizdo įrašu, kuo nors pakeistų nenusiteikusio skiepytis nuomonę. Kaip ir rašei, tiesiog būtų pasitenkinimas. Na ir daugybė progų toliau purkštauti. Kad išties susileido vitaminų, joks ten ne Astra buvo švirkšte ir taip toliau. Net jeigu stebėtojų komisiją pastatytų šalia - taigi galima teigti, kad papirkti, meluoja, paprastiems tiesos nesužinot...

Atsakyti

As labai abejoju, ar to pakaks abejojanciu abejonems issklaidyti.  :B

Atsakyti

Atsiras zviegianciu, kodel be eiles pasiskiepijo, negi neaisku?  Cia tvarkos principinis klausimas.

Atsakyti