Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ir tikrai jie tau tokie dideli autoritetai, kad persigalvotum? Ar čia tik šiaip, dėl tavo pasitenkinimo?  :D  

Juk ir paskui galėtum sakyti, gal jiems dideli šalutiniai, bet slepia ir pan.

Jeigu reikia įkvėpimo, tokiu atveju jau Sėlijos mamos patirtis labiau turėtų įkvėpti, nes ji ne viešas asmuo, visos sekėme atsipiepimus apie jos savijautą po skiepo. O ir metų jai daugiau nei Dulkiui  :D​ 

Taip, asmeninis pasitenkinimas, o tada pagalvosiu  :rolleyes:  Bet, ne vien Dulkys, o ir Nausėda, Šimonytė, Nilsen ir kiti. Nors, Nilsen persirgusi, berods.

Atsakyti

Taip, asmeninis pasitenkinimas, o tada pagalvosiu  :rolleyes:  Bet, ne vien Dulkys, o ir Nausėda, Šimonytė, Nilsen ir kiti. Nors, Nilsen persirgusi, berods.

Na va, pati ir atsakei  :) 

Jeigu jau nenori jos, nepasitiki, tiesiog lauk kitos vakcinos ir tiek. O tie pareiškimai, oi tegul pirma Nausėda, o tegul pirma Dulkys tai  :irnesakyk: 

Atsakyti

Lyg tie Dulkiai, ar Simonytes kokia tai slapta info apie ta vakcina zinotu.

:D​ 

Atsakyti

Mūsų ministras tegul pavyzdį parodo, juk sakė, kad skiepysis būtent astra. Tai tegul pats pirmas eina.

O tave jau pakviete skiepytis, kad taip purkstauji?

Atsakyti

Aš manau, kad MB skiepytųsi.

Atsakyti

Bet man  užgarantavo,kad implantas laikys,o karūnos  ir t.t.neaišku.

Atsakyti

Bet man  užgarantavo,kad implantas laikys,o karūnos  ir t.t.neaišku.

Garantuot niekas negali. Pamirsk. Greiciausiai laikysis.

Aiski hematologo nuomone.

https://www.delfi.lt...s.d?id=86724127

Atsakyti

Aš manau, kad MB skiepytųsi.

Maniskis tikrai. Vakar dare antikunus, ner. 

Atsakyti

Pinot, kaip lazdukės mosikuotojas po nakties?

Gerai. Temperatūros nebuvo ir nėra, miegojau, sako, gerai, tik truputį paprakaitavau.

Gal jam tas skiepas visai neįsisavino, nesuprantu.

Atsakyti

Gerai. Temperatūros nebuvo ir nėra, miegojau, sako, gerai, tik truputį paprakaitavau.

Baik. Daug kam buvo taip. Tas prakaitavimas ir buvo salutinis. 

Atsakyti

Mano uošviams irgi nieko nebuvo. Anytai dar kažkas lyg buvo, galvą lyg skaudėjo, o uošviui tipo nieko. Nuo Astros. 

Atsakyti

Baik. Daug kam buvo taip. Tas prakaitavimas ir buvo salutinis. 

Aha, aš prakaitavau po antro skiepo. Naktinius naktį keičiausi. Ir dieną prakaitas pylė truputį. Temperatūris nebuvo.

Atsakyti