Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O tu nesi jam sakius, kad nesi lesbiete? 🤣

Šiaip keista jei ir draugėms pavydi. Tada arba jis laiko tave biseksualia, arba iš vis nesupranta skirtumo tarp vyrų ir moterų tarpusavio draugystės. Nes vyrai nesuglausto, o moterims tai normalu

Ir normaliu atveju vyras nepavydi glaustymosi su moterimi, nes neįžvelgia joje konkurento. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 17, 00:16)
O tu nesi jam sakius, kad nesi lesbiete? 🤣</p><p>Šiaip keista jei ir draugėms pavydi. Tada arba jis laiko tave biseksualia, arba iš vis nesupranta skirtumo tarp vyrų ir moterų tarpusavio draugystės. Nes vyrai nesuglausto, o moterims tai normalu</p>

Na nesu..Nepamenu ar nerašiau, bet būnant klube viena atlikėja dainavo prie manęs priėjus ne vieną kartą. Jis negalėjo patikėt kad mes nepažįstamos.
Taip, moterys ir komplimentus sakosi, ir apsikabina.Normalu. Bet jam iškreipta kažko.
Atsakyti

Tai taip..vaikystės draugei, apkabinimo. Jis pats pripažįsta kad už jį pavydesnio nėra..Bet ko aš turiu dėl to atkentėt.
Ir visvien. Nesat bandę pasinagrinėt kad būtent jam tas emocijas kelia ir kokias tiksliai? Nes pavydas žodis vienas,  o po juo slypi daug visko.

Pvz.būna pavydi rodomo dėmedio kitam žmogui ,(nes jam stinga) ar kad smagiau bendraut su kitu, o ne su juo (jaučias nepskanksmai įdomus).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 balandžio 2021 - 23:26

Įdomi diskusija. Kaio supratau, Amadėja taikstytųsi su bet kokiom vyro užgaidom, priimtų net bledavojantį vyrą, kaip spec poreikius jo, svarbu išsaugotų santuoką. Nžn, taip atrodo iš šono skaitant. 

Atsakyti

O mano simpatija mane labai supykdė. Vakar užbaliavojo, jaučiau kad virtualus bendravimas eina "karštyn", o įsidrąsinęs užklausė ir apie kelionių draugą, ar rašėmės.Aš galiu nesakyt, bet jei užklausia, nemoku meluot.Tada ir prasidėjo. Pasirodo, jis parašė tam kelionių draugui vakar. Kas toliau bus nežinau, bet užkniso.

Ką taviškis parašė tam kelionių draugui?

Atsakyti

Man yra sakęs vienas žmogus, kad slapta įdomiau 😃

Tai  žmonės būna neištikimi ieškodami papildomų emocijų...😃  

Būtent. Kai nėra slaptumo, belieka pusės emocijų, neįdomu gi tiesiog šiaip padulkint kitą. Arba neilgai tas įdomu 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 17, 00:22)
Ir visvien. Nesat bandę pasinagrinėt kad būtent jam tas emocijas kelia ir kokias tiksliai? Nes pavydas žodis vienas,  o po juo slypi daug visko.

Daug esam kalbėję..Bet jam vistiek išlenda demonai
Atsakyti

Būtent. Kai nėra slaptumo, belieka pusės emocijų, neįdomu gi tiesiog šiaip padulkint kitą. Arba neilgai tas įdomu 

Apie šitą aspektą nebuvau pagalvojusi.... 

Atsakyti

Pavydas randasi kai žmogui yra erdvės prisigalvot. Klausimas kodėl jos yra? Dažniausiai tai rodo nepakankamą pasitikėjimą arba/ir skirtingas ribas.

Erdves? Kokios erdves? Gi galima tiesiog netiketai nelauktai kuo nors susizaveti. Tai arba begi tolyn, arba leidiesi flirtuoti, o po to daeina iki.... 

Atsakyti

Bet jiems yra priežastys.  Kažkokios. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 balandžio 2021 - 23:30

Na nesu..Nepamenu ar nerašiau, bet būnant klube viena atlikėja dainavo prie manęs priėjus ne vieną kartą. Jis negalėjo patikėt kad mes nepažįstamos.
Taip, moterys ir komplimentus sakosi, ir apsikabina.Normalu. Bet jam iškreipta kažko.

Tada jis tiesiog nesupranta moterų psichologijos. Gal į kokį santykių seminarą nusivesk, kai jie pradės vykt 🤔

Įdomi diskusija. Kaio supratau, Amadėja taikstytųsi su bet kokiom vyro užgaidom, priimtų net bledavojantį vyrą, kaip spec poreikius jo, svarbu išsaugotų santuoką. Nžn, taip atrodo iš šono skaitant. 

Ji mano kad buvimas absoliučiai tolerantiška ir viską priimančia, apsaugos vyrą nuo pagundų. Bet tai nesaugo tikrai. Nes gali vistiek uzsigeist slaptumo. Istikimybe yra apsisprendimas. O ne pagundų nebuvimas 

Atsakyti

Cia jo patologija. Ir jau nepakeisi.

Nu kam tu jam pasakoji? Nereikia vyrams visko zinoti, nu nereikia. Del ju paciu. 

Atsakyti