Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Anidanda, 17 Bal 2021 - 00:16, parašė: O tu nesi jam sakius, kad nesi lesbiete? 🤣 Šiaip keista jei ir draugėms pavydi. Tada arba jis laiko tave biseksualia, arba iš vis nesupranta skirtumo tarp vyrų ir moterų tarpusavio draugystės. Nes vyrai nesuglausto, o moterims tai normalu
Nesiglaustau su niekuo.labas ir labas.

Atsakyti

Nesiglaustau su niekuo.labas ir labas.

Nes neturi artimų draugių. Pati gi esi rašiusi tai

Atsakyti

Ne,tiesiog nemėgstu.jaučiu diskomfortą.

čia tiesiog būdas žmonių.aš nemėgstu.

Atsakyti

Ne,tiesiog nemėgstu.jaučiu diskomfortą.

čia tiesiog būdas žmonių.aš nemėgstu.

Bet tu turbūt supranti kad toks būdas draugaut tarp moterų yra normalus ir įprastas reiškinys? Ir nereiškia kad jos lesbietes 😄

Atsakyti

Anidanda, 17 Bal 2021 - 08:36, parašė: Bet tu turbūt supranti kad toks būdas draugaut tarp moterų yra normalus ir įprastas reiškinys? Ir nereiškia kad jos lesbietes 😄
Tikrai suprantu😃
Atsakyti

Pabūsiu nepopuliari - apie antrus galus ir lezbietes nutylėsiu.

Pusryčiams kepa vakarykštis ryžių pudingas, ale šnd jis vadinsis ir apkepu su varške.

Gerbiamasis lėks į Senukus, bo indaplovę reik kitaip pajungt.

Atsakyti

Nesakys tau vyras visų savo slaptų minčių niekada. Nerealu to tikėtis. Juk ir pati visko nesakytum. Todėl negali tu žinot jo pagundų iki galo, gali tik numanyti, atspėt. Bet vistiek jei vyras gali nueit na lieva progai pasitaikius jus net ne galvos kad tave skaudina, nes mantą jog to nesužinosi. O jei nežinai, reiškia nėra jokio melo. Tokie jau  jie
Nesiginčysiu. Bet teoriškai jis turėtų leidimą pasiimti 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 balandžio 2021 - 08:19

Tikrai suprantu😃

Nu vat, o svajonės draugas to nesupranta ir pavydi tų prisilietimų. Tad daryčiau išvada kad jis apskritai nesupranta moterų psichologijos, mano kad jos mąsto kaip vyrai😁

Atsakyti

Nu vat, o svajonės draugas to nesupranta ir pavydi tų prisilietimų. Tad daryčiau išvada kad jis apskritai nesupranta moterų psichologijos, mano kad jos mąsto kaip vyrai😁

Kai mb lb.pavydėdavo, aš sakydavau, kad perdėm laki fantazija pas jį matyti dalykus, kurių nėra. 

Ir vistik daugiausiai tame buvo nepasitikėjimo manimi ir permažai tikėjimo, kad jis man TAS vienintelis svarbus, brangus.

Atsakyti

Nu ,o mes gal nesuprantam vyrų psichologijos.viskas gali būt tobulai,bet jei anas galas turi neįgyvendintų svajonių.chana_šeima griūna😃

Aš gal vėl prie  pačio,bet kažkaip man tema tiek įstrigo,kad neįdomu nei svajoklės draugas,nei niekas ją perskaičiau paskutiniu metu😃

Atsakyti

Amadėja*, 17 Bal 2021 - 09:27, parašė: Kai mb lb.pavydėdavo, aš sakydavau, kad perdėm laki fantazija pas jį matyti dalykus, kurių nėra. Ir vistik daugiausiai tame buvo nepasitikėjimo manimi ir permažai tikėjimo, kad jis man TAS vienintelis svarbus, brangus.
O dabr jau įsitikino?😃
Atsakyti
Aš su draugėmis ir nesiglaustau šiaip, bet ten buvo taip, kad sėdėjau su drauge šalia, ji pasakojo istoriją, ir parodė veiksmą, apkabinimą (nepamenu apie ką ten pasakojo), tiesiog buvo atkartota pasakojama istorija.

Intemora, neturi draugių? blink.gif Nei vaikystės, nei studijų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 17 balandžio 2021 - 08:38