Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:04, parašė: Nu vat nebėra tų tūpų kalbų "o, jei sutiksi geresnį" ir pnš. Čia daug aplinkybių pas mus sukrito. Realiai mano požiūris į ji pastaraisiais mėn.pasikeitė į gera, bet irgi ne iš oro, o, kad padarė dalykų, kurių norėjau, reikėjo man. Ir, pasikartosiu, daugiau kalbėjomės, gal net paaiškėjo priežastys kaikurio, mane erzinančio jo elgesio, nebeliko temų tabu (o buvo).
Prie tavęs stovi vyrų eilė trokštančių tau suteikt karaališką gyvenimą?prie manęs tai nestobi,einu pažėsiu pro langą.

Ar čia seksas ras gėris?tik tiek tau reikia?

Atsakyti

Tai nuejo i bordeli acroply ,nu.Kuo ne pagalba?
Amadeja, visakas atsisuks pries tave, santykiams pablogejus, busi netik kurwa ,bet dar ir sutenere ir bordelio madam.Gyvenimas nebuna tik rozem klotas,blogais momentais viskas bus panaudota pries tave.

Nu ten gal tada paprastas masažas buvo Akre (pavadinimas tai buvo erotinis, bet kas ten išties, tai nžn gi). Aš tundra biškį, nes nžn kaip kas turi būt 😃

Aš noriu gyventi, o ne apsidraudinėti amžinai galvodama kada ką gali panaudot prieš mane. 

Atsakyti

Nu tai dar ir įtikt reikia.labai sudėtingas kelias😃
Aš tai vieną vizitą eisiu su exu pas vaiko psichologę  :huh2:​ 

5ad.išnešiau moniką, tai susitikom. Kai apie porą sav.nebepuola, tai ką aš žinau. Nebepurto 😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 balandžio 2021 - 09:18

Nu tai dar ir įtikt reikia.labai sudėtingas kelias😃

Taigi kad nereikia įtikti. Kaip tik turi tiesą sakyt. Bet ne visi tą mėgsta 

Atsakyti

Aš tai vieną vizitą eisiu su exu pas vaiko psichologę  :huh2: 

5ad.išnešiau moniką, tai susitikom. Kai apie porą sav.nebepuola, tai ką aš žinau. Nebepurto 😆

Teko man tokia patirtis. Košmaras. Atsisakiau tos minties po to vieno vizito. Jis dar kurį laiką lankėsi ten

Atsakyti

Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:17, parašė: Aš tai vieną vizitą eisiu su exu pas vaiko psichologę :huh2:​ 5ad.išnešiau moniką, tai susitikom. Kai apie porą sav.nebepuola, tai ką aš žinau. Nebepurto 😆
Eisi,nes tokios aplinkybės susiklostė per visas tas problemas.
Atsakyti

Kazkaip netikiu, kad jis nuogastavo, kad tu leksi pas kita, sutikusi ale geresni.... jei taip sake, tai cia tik atmazai nesizenyt buvo. 

Aš negaliu įvertint kas būtent tai buvo, bet to kažko nebėra

Atsakyti

Anidanda, 17 Bal 2021 - 10:18, parašė: Taigi kad nereikia įtikti. Kaip tik turi tiesą sakyt. Bet ne visi tą mėgsta
Parodyk tą,kuris mėgsta ,nueis diedas pas psichologą tai sedės nuolankiai.lietuvis. Vat Sopranas tai mėgo😃
Atsakyti

Parodyk tą,kuris mėgsta ,nueis diedas pas psichologą tai sedės nuolankiai.lietuvis. Vat Sopranas tai mėgo😃

Na žinai kai kurie žmonės supranta, kad jiems reikia pagalbos ir net nemegdami eina. Bet taip, tarp vyrų čia ko gero retas atvejis 

Atsakyti
O nuejo todel ,kad mane kad jau dvestinoji atejo.
Atsakyti

Prie tavęs stovi vyrų eilė trokštančių tau suteikt karaališką gyvenimą?prie manęs tai nestobi,einu pažėsiu pro langą.

Ar čia seksas ras gėris?tik tiek tau reikia?

Parašysiu, kad tas gėris tai vidinis saugumo jausmas, bet tada sakysit, kad kaip tik nėra jokio saugumo. 

Žodžiu, nžn kaip apibūdint, bet man labai patinka dabar esantys mano ir vyro tarpusavio santykiai. Tokie šilti, mieli, atviri :)

Atsakyti

O nuejo todel ,kad mane kad jau dvestinoji atejo.

Ne, buvo įpareigotas eit valdiškų institucijų. O po to biski buvo užsikabines, nes pradžioje patiko

Atsakyti