Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kažkur išsibarsto.emigruoja,išvažiuoja.turiu dabar.kur dirbu ten ir turiu.

Atsakyti

Nu ,o mes gal nesuprantam vyrų psichologijos.viskas gali būt tobulai,bet jei anas galas turi neįgyvendintų svajonių.chana_šeima griūna😃

Aš gal vėl prie  pačio,bet kažkaip man tema tiek įstrigo,kad neįdomu nei svajoklės draugas,nei niekas ją perskaičiau paskutiniu metu😃

Aš manau tas nutinka per tas jų krizes. Normalioj būsenoj neturėtų :)

O man lb. Įdomu apie jos draugą. Ir jsm gerai būtų nučiuožt pas psichologą

Atsakyti

Ne,tiesiog nemėgstu.jaučiu diskomfortą.

čia tiesiog būdas žmonių.aš nemėgstu.

Čia grynai žmonių būdas, bet famileresnis bendravimas su daugiau prisilietimų labiau būdingas moterims.

Atsakyti

O taip jau labai vyrai vaikšto pas tuos psichologus? Čia vat taip pasakai ir nueina?

nu kas gali susilygintu su tavo gyvenimu čia😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 balandžio 2021 - 08:48
QUOTE(Intemora @ 2021 04 17, 08:47)
<p>O taip jau labai vyrai vaikšto pas tuos psichologus? Čia vat taip pasakai ir nueina?</p>
<p>nu kas gali susilygintu su tavo gyvenimu čia😃</p>
[right][snapback]72815460[/snapback][/right]

Tai nuejo i bordeli acroply ,nu.Kuo ne pagalba?
Amadeja, visakas atsisuks pries tave, santykiams pablogejus, busi netik kurwa ,bet dar ir sutenere ir bordelio madam.Gyvenimas nebuna tik rozem klotas,blogais momentais viskas bus panaudota pries tave.
Atsakyti

O taip jau labai vyrai vaikšto pas tuos psichologus? Čia vat taip pasakai ir nueina?

Mano exas vaikščiojo biski. Tik padarė išvadą, kad ji jo nesupranta 🤣. Nors sakė patiko kad gali išsikalbėti ir ji nepertraukiamai jo klauso. Tik matyt jos klausimai ir įžvalgos nepatiko, nepatogios jam buvo

Atsakyti

Acqua Alta, 17 Bal 2021 - 09:51, parašė: Tai nuejo i bordeli acroply ,nu.Kuo ne pagalba? Amadeja, visakas atsisuks pries tave, santykiams pablogejus, busi netik kurwa ,bet dar ir sutenere ir bordelio madam.Gyvenimas nebuna tik rozem klotas,blogais momentais viskas bus panaudota pries tave.
Tikrai taip.jei kada santykiai pradės šlubuot,viskas atsisuks prieš.net man nemėgstančiai psichologijos tai labai aišku.o žmogui,kuris tuo domisi ir labai tiki,  ne? Labai keista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 balandžio 2021 - 08:55

Tai nuejo i bordeli acroply ,nu.Kuo ne pagalba?
Amadeja, visakas atsisuks pries tave, santykiams pablogejus, busi netik kurwa ,bet dar ir sutenere ir bordelio madam.Gyvenimas nebuna tik rozem klotas,blogais momentais viskas bus panaudota pries tave.

Va va, čia labai didelė tikimybė, kad galų gale dar apkaltins pats ją 

Atsakyti

Anidanda, 17 Bal 2021 - 09:53, parašė: Mano exas vaikščiojo biski. Tik padarė išvadą, kad ji jo nesupranta 🤣. Nors sakė patiko kad gali išsikalbėti ir ji nepertraukiamai jo klauso. Tik matyt jos klausimai ir įžvalgos nepatiko, nepatogios jam buvo
Nu tai dar ir įtikt reikia.labai sudėtingas kelias😃
Atsakyti

O dabr jau įsitikino?😃

Nu vat nebėra tų tūpų kalbų "o, jei sutiksi geresnį" ir pnš. 

Čia daug aplinkybių pas mus sukrito. Realiai mano požiūris į ji pastaraisiais mėn.pasikeitė į gera, bet irgi ne iš oro, o, kad padarė dalykų, kurių norėjau, reikėjo man.

Ir, pasikartosiu, daugiau kalbėjomės, gal net paaiškėjo priežastys kaikurio, mane erzinančio jo elgesio, nebeliko temų tabu (o buvo). 

Atsakyti

Neina, bet nuo to nepasikeičia faktas, kad jam reiktų nueit 😃

Atsakyti

Kazkaip netikiu, kad jis nuogastavo, kad tu leksi pas kita, sutikusi ale geresni.... jei taip sake, tai cia tik atmazai nesizenyt buvo. 

Atsakyti