Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Teko man tokia patirtis. Košmaras. Atsisakiau tos minties po to vieno vizito. Jis dar kurį laiką lankėsi ten

Tai vienas ir tebus. Nžn, bus matyt, bet, kad malonu nebus, tai žinau. 

Nors plane yra konsultacijos abiems drauge. 

Atsakyti

Ne, buvo įpareigotas eit valdiškų institucijų. O po to biski buvo užsikabines, nes pradžioje patiko

O dabar tie vizitai nuotoliniai. Tai tokie jie... O vaikams kontaktiniai. 

Atsakyti

Tai vienas ir tebus. Nžn, bus matyt, bet, kad malonu nebus, tai žinau. 

Nors plane yra konsultacijos abiems drauge. 

Man žinok tachikardija ten prasidėjo, pykinti pradėjo. Jau buvau atpratus nuo tų jo moralų ir nuolatinio psichologinio spaudimo, nes keli m po skyrybų buvo praėję. 

Net mediatore suprato, kodėl išėjau 🤣

Atsakyti

Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:28, parašė: Parašysiu, kad tas gėris tai vidinis saugumo jausmas, bet tada sakysit, kad kaip tik nėra jokio saugumo. Žodžiu, nžn kaip apibūdint, bet man labai patinka dabar esantys mano ir vyro tarpusavio santykiai. Tokie šilti, mieli, atviri :)
Nu nu.
Atsakyti

Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:28, parašė: Parašysiu, kad tas gėris tai vidinis saugumo jausmas, bet tada sakysit, kad kaip tik nėra jokio saugumo. Žodžiu, nžn kaip apibūdint, bet man labai patinka dabar esantys mano ir vyro tarpusavio santykiai. Tokie šilti, mieli, atviri :)
Oo kur tie vyrai.trokštantys suteikt tau sugumo jausmą ,bendrą gyvenimą,palaikymą,ir t.t.turbūt be cento kišenėj irgi ne kažką.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 17, 09:42)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72815486" data-time="1618644526">Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:28, parašė: Parašysiu, kad tas gėris tai vidinis saugumo jausmas, bet tada sakysit, kad kaip tik nėra jokio saugumo. Žodžiu, nžn kaip apibūdint, bet man labai patinka dabar esantys mano ir vyro tarpusavio santykiai. Tokie šilti, mieli, atviri smile.gif</blockquote> Nu nu.
[right][snapback]72815492[/snapback][/right]

Niekad neisizadek lazdos terbos ir kalejimo ,bet buvimas sex pramogu matrona kazkaip vistiek atrodo abejotinas biznis.
Auginu bulves ,na ka dabr ,nelygis bet .
Beje mano plauku balzamas siryt pasieke nauija eko lygi.Teko det vyno konservanta, nes isoriniam naudojimui skirtas baigesi.Buvau tuscia poki prie kitu padejus.
Atsakyti

Man žinok tachikardija ten prasidėjo, pykinti pradėjo. Jau buvau atpratus nuo tų jo moralų ir nuolatinio psichologinio spaudimo, nes keli m po skyrybų buvo praėję. 

Net mediatore suprato, kodėl išėjau 🤣

Supratau. Na, pas mane pastaruoju metu būdavo ir taip. Ir bus dar 4val.mediacijos, bet sutarties tema ir nuotoliniu, tai gal kažkaip išgyvensiu 😄

Atsakyti

Oo kur tie vyrai.trokštantys suteikt tau sugumo jausmą ,bendrą gyvenimą,palaikymą,ir t.t.turbūt be cento kišenėj irgi ne kažką.

Nori pasakyt nėra tokių vyrų? 

Atsakyti

Šiand.man prastai su teksto suvokimu.

Tu čia ką tuo parašyt norėjai?

Atsakyti

Anidanda, 17 Bal 2021 - 10:54, parašė: Nori pasakyt nėra tokių vyrų?
Noriu pasakut,kad kristij žavingai damai kažkaip sunkiai sekasi,o čia biški sudėtingesnis variantas. Bet niekada negao žinot.
Atsakyti

Supratau. Na, pas mane pastaruoju metu būdavo ir taip. Ir bus dar 4val.mediacijos, bet sutarties tema ir nuotoliniu, tai gal kažkaip išgyvensiu 😄

Linkiu kad jis ir laikytųsi tos temos. Bet patirtis sako, kad prasideda kaltinimai visom pasaulio nuodėmėmis, rėkimas, smerkimas ir tt. Nes ne vaiko gerovė gi jiems rūpi, o kerštas nenuolankiai exei

Atsakyti

Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:55, parašė: Šiand.man prastai su teksto suvokimu. Tu čia ką tuo parašyt norėjai?
Ar turi daug tinkamų galimybių susirast geresnį? Jei taii je sekso reikalai?
Atsakyti