Teko man tokia patirtis. Košmaras. Atsisakiau tos minties po to vieno vizito. Jis dar kurį laiką lankėsi ten
Tai vienas ir tebus. Nžn, bus matyt, bet, kad malonu nebus, tai žinau.
Nors plane yra konsultacijos abiems drauge.
Tai vienas ir tebus. Nžn, bus matyt, bet, kad malonu nebus, tai žinau.
Nors plane yra konsultacijos abiems drauge.
Man žinok tachikardija ten prasidėjo, pykinti pradėjo. Jau buvau atpratus nuo tų jo moralų ir nuolatinio psichologinio spaudimo, nes keli m po skyrybų buvo praėję.
Net mediatore suprato, kodėl išėjau 🤣
Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:28, parašė: Parašysiu, kad tas gėris tai vidinis saugumo jausmas, bet tada sakysit, kad kaip tik nėra jokio saugumo. Žodžiu, nžn kaip apibūdint, bet man labai patinka dabar esantys mano ir vyro tarpusavio santykiai. Tokie šilti, mieli, atviriNu nu.
Amadėja*, 17 Bal 2021 - 10:28, parašė: Parašysiu, kad tas gėris tai vidinis saugumo jausmas, bet tada sakysit, kad kaip tik nėra jokio saugumo. Žodžiu, nžn kaip apibūdint, bet man labai patinka dabar esantys mano ir vyro tarpusavio santykiai. Tokie šilti, mieli, atviriOo kur tie vyrai.trokštantys suteikt tau sugumo jausmą ,bendrą gyvenimą,palaikymą,ir t.t.turbūt be cento kišenėj irgi ne kažką.
Man žinok tachikardija ten prasidėjo, pykinti pradėjo. Jau buvau atpratus nuo tų jo moralų ir nuolatinio psichologinio spaudimo, nes keli m po skyrybų buvo praėję.
Net mediatore suprato, kodėl išėjau 🤣
Supratau. Na, pas mane pastaruoju metu būdavo ir taip. Ir bus dar 4val.mediacijos, bet sutarties tema ir nuotoliniu, tai gal kažkaip išgyvensiu 😄
Supratau. Na, pas mane pastaruoju metu būdavo ir taip. Ir bus dar 4val.mediacijos, bet sutarties tema ir nuotoliniu, tai gal kažkaip išgyvensiu 😄
Linkiu kad jis ir laikytųsi tos temos. Bet patirtis sako, kad prasideda kaltinimai visom pasaulio nuodėmėmis, rėkimas, smerkimas ir tt. Nes ne vaiko gerovė gi jiems rūpi, o kerštas nenuolankiai exei