Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Vaje vaje, visi tau gyvūnai neklauzadoa kenkėjai. Tik tu tobula šeimininkė. Žiauru 

O ar aš sakiau, kad aš tobula, nesikabink į atlapus, ne ten pataikei. 

Atsakyti

O tai kokias jis problemas tau kele? 

Iš esmės, jokių. Tik neklaužada buvo, pabėgdavo progai pasitaikius, neprisišauksi. Bet, diedas jį vedžiojo, nes man per galingas buvo, tai nesukau daug galvos.

Atsakyti

Iš esmės, jokių. Tik neklaužada buvo, pabėgdavo progai pasitaikius, neprisišauksi. Bet, diedas jį vedžiojo, nes man per galingas buvo, tai nesukau daug galvos.

ne tas, o katinas.

Atsakyti

Mano aa bokserė irgi bišk man per galinga buvo. Nei svėrė daug, nei ką, bet tada dar mados pas dresuotojus vest nebuvo, patys auklėjom, tai rodės, kad 100% negalėjau garantuot, nors galėjau, kaip guvenimas parodė. Skausmingiausia buvo, kad viešėjau Norvegijoje ir sūnui teko staigiai ją palaidot. Jam, paaugliui, buvo žiauriai sunku.

Atsakyti

ne tas, o katinas.

Kasdien, vos paklojus lovas, visas privarydavo, nors visą dieną eidavo į dėžutę.

Atsakyti

Taip. Baisios istorijos...

https://youtu.be/lmbLJshH-SA

Mano senelis...

Atsakyti

Mano senelis...

vienas is ju, tame video, ar apskritai? 

Atsakyti

Anidanda, esi nelabai teisi.  Mano senuks nemyžčiojo, kol namie nebuvo antro patino. Atsiradus antrajam, pradėjo žymėt teritoriją. Jokie dresavimai čia nepadės. O senis dresuotas ir protingas.

Ne į temą. Fb pažiūrėkit Arčis Arčiukas.

Taip, čia hierarchijos reikalai. Ir tai isdresuojama. Ir tai gali daryt gyvūnas net kai nėra namie kitų gyvūnų. 

Atsakyti

Kasdien, vos paklojus lovas, visas privarydavo, nors visą dieną eidavo į dėžutę.

Reikejo uzdaryt i vonia vakarais. 

Atsakyti

O ar aš sakiau, kad aš tobula, nesikabink į atlapus, ne ten pataikei. 

Gerai dar kad supranti jog netobula. 

Tau nereikia šuns, tikrai, nes krataisi atsakomybės. Kam tas vargas, pagalvok. Jis gi dar ir pasens, bus gal aklas kurčias, šlapimo nelaikys iš vis. Žinok visko būna. 

Atsakyti

Reikejo uzdaryt i vonia vakarais. 

Arba į narvą. Būtų išauklėje. Ir man rodos buvo čia jai tas patarimas tada. Bet atsikratyt problemos yra paprasčiau nei ją spręst 

Atsakyti

O as stresavau tyliai nuo ketvirtadienio, mamos tyrimu atsakymu laukiau. Dare vezio zymenis, platu kraujo tyrima. Pries pusvalandi suzinojau, kad geri tyrimai... kaip akmuo nukrito.. turi cista ji slapimo puslej, liepe rugseji atvaziuot tikrintis, o cia korona.. nu ir praejo visi metai. Dabar nuvare pas ginekologe, ta padare tyrimus,nu geri. Dabar registruosis i Kauno klinikas ta cista pasirodyt. Galejo blin pernai ja isoperuot... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 19 balandžio 2021 - 15:52