Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš toiterjerų jau nemėgsiu niekad, mano beveik metukų dukrai giminaičių šuo skruosto vos neperkando.Ir visad sutikus toiterjerą triukšmo daug būna, bent kiek teko susidurt. Gal ne visi vienodi,bet prisiminimai likę tokie.
Atsakyti

Man kazkaip jie per mazi. Labiau pinceriukai patinka. 

Atsakyti

Aš toiterjerų jau nemėgsiu niekad, mano beveik metukų dukrai giminaičių šuo skruosto vos neperkando.Ir visad sutikus toiterjerą triukšmo daug būna, bent kiek teko susidurt. Gal ne visi vienodi,bet prisiminimai likę tokie.

Jie is baimes loja. 

Atsakyti

Ne vienodi. Maniškis toks kaip nupasakojai 🤣

O va senasis labai gero būdo buvo, ir nelodavo be reikalo 

Visi gyvūnai turi savo charakterį.

Bet tendencija tokia, kad maži piktesni, tai logiška, nes pagal evoliucijos dėsnius taip turi būt 

Atsakyti

Reikejo uzdaryt i vonia vakarais. 

Kiek ieškojau internete patarimų tada, kas galėtų būt ir kaip elgtis, niekur nerašė to. O mamkos čia tik vet paslaugas siūlė, atseit su inkstais netvarkoj. 

Atsakyti

Jie is baimes loja. 

Ne, jie gąsdina. Tam kad jų pačių nesuestu stipresnis. Čia toks prisitaikymas išlikti kovoje už būvį 

Atsakyti

Nuuuu, kas čia daba?

Atsakyti

Kaimynai toičiką turi, tai pastoviai viauksi, vos išeina per duris ar ką.sutinka kelyje. 

Atsakyti
Greiskeli, šaunu, kad mamai tyrimai geri. Pažįstamas jausmas, kai reikia laukt atsakymų.

Mano draugas pripažino turintis bėdų. Daviau kontaktus, vyks pasikalbėt.

Paskiepyjo šiandien jį. Įdomu ar neturėsiu ligonio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 19 balandžio 2021 - 16:00

Kiek ieškojau internete patarimų tada, kas galėtų būt ir kaip elgtis, niekur nerašė to. O mamkos čia tik vet paslaugas siūlė, atseit su inkstais netvarkoj. 

O tu bent nunešei ją pas veta tada?

Atsakyti

Jorkai irgi maži, kaži, kodėl jie nepuola kiekvieno sutikto.

Atsakyti

O tu bent nunešei ją pas veta tada?

Jau rašyta buvo, kad sveika, ar matai tik tai, ką matyt nori?

Atsakyti