Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kokio amžiaus moteris turėtų ilgus plaukus, jeigu tokius turėjo, nusikirpti gerokai trumpiau, kaip manot? 

O tai ką su amžium susiję???

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/527e594bb18fc236eda9e696da23b701408.jpg]527e594bb18fc236eda9e696da23b701408.jpg[/URL]

O čia mano atradimas vaikams. 

Sublendinto nerodysiu, nes vaizdas ne kažką😁

Atsakyti

Bet žinai kaip būna, pripratus prie savęs ir neįsivaizduoji kitaip. Bet, jei plaukai ir ne šiušalas, o normaliai atrodantys ar gražu pas 50+ moterį ilgis iki pažastų, sakykim.

Nu ir liux, o ką?

Atsakyti

O kam juos kirpti? Mano kaimyne 80m turi ilga kasa, bet graziai tvarkingai susukus i kuoda, nelaksto palaidais.

Vat paleidusios kasas bobutes man panasios i laumes  :D​ 

Vat šito nesuprantu, kam tie ilgi plaukai, jeigu jie visada kuode? Ir vargas didesnis plaut, ir šampūno daugiau susinaudoja ir dar vyniokis į tą kuodą rytą vakarą  :D​ 

Atsakyti

Ta prasme? Tai palaidi gali būt visuomet, tik ilgis skiriasi. 

Kas tau humoro jausmą išoperavo  :hmm:​ 

Atsakyti

Kas tau humoro jausmą išoperavo  :hmm:​ 

😀 oi ne, viskas tvarkoj.  

Atsakyti

Kokio amžiaus moteris turėtų ilgus plaukus, jeigu tokius turėjo, nusikirpti gerokai trumpiau, kaip manot? 
as jau biski daugiau trumpinu. Bet visai nutrumpint nesiruosiu. Mano zemiau peciu. Plaukai mano normalus, nepasikeite nuo jaunystes. 

Kokio ilgio jūsų plaukai, kaip nešiojst plaukus, rišat, segat?
Nesegu niekaip, kisu uz ausies ir tiek. Namie surisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 22 balandžio 2021 - 19:14

O tas gydytojas tiesiog išsišaipė iš tų miltelių. Vienintelį pliusą matė normalią vitamino C dozę. Dar bandžiau sakyti apie trijų tipų kolageną - tai sakė, kad galiu suvalgyti dešrelę ir bus tas pats. Nusistebėjau, kad pirmas gydytojas, kuris rekomenduoja dešreles - tai sakė, tada galiu valgyti kepsnį. O jeigu noriu tikros naudos keliui - tai pakišo tą lapelį su hyalo max pavadinimu.

Kiek gydytoju tiek nuomonių. Tik tu pati jauti geriausiai, ar tau padeda dabartiniai papildai. MB sako kad jei padeda, nieko keist nereikia 

O prie ko čia amžius? Jei plaukai gražūs, nors ir iki 100 m gali būt ilgi

Man tai ilgaplaukes moterys visada atrodo jauniau. Aišku jei tai ne žila nušiurus kasa 

Kokio ilgio jūsų plaukai, kaip nešiojst plaukus, rišat, segat?

Iki pazastu maždaug mano dabar. Visaip vaikštau. Ir palaidas ir uodega ir šiaip mazgą susuku darbe kai trukdo. Jokių specialių šukuosenu nedarau, tingiu

Atsakyti

Vat šito nesuprantu, kam tie ilgi plaukai, jeigu jie visada kuode? Ir vargas didesnis plaut, ir šampūno daugiau susinaudoja ir dar vyniokis į tą kuodą rytą vakarą  :D 

Nu ne, man vargas trumpi. Nes atsikėlus jie styro į visas puses. Ilgus daug paprasčiau sušukuoti, surišti ir atrodo tvarkingai. O trumpus turi plaut, džiovint, formuoti, jei nori kad nestyrotu.

Atsakyti

O prie ko čia amžius? Jei plaukai gražūs, nors ir iki 100 m gali būt ilgi Man tai ilgaplaukes moterys visada atrodo jauniau. Aišku jei tai ne žila nušiurus kasa 
Ar matai babučių ten 70, 80 metų Lietuvoje, kurios reguliariai dažytų savo ilgus plaukus, juos puoselėtų? Aš tai nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 22 balandžio 2021 - 19:26

Mano tai taip styrotų jaučiu, kad baisu pagalvot  :huh2:​ 

Atsakyti

Ar matai babučių ten 70, 80 metų Lietuvoje, kurios reguliariai dažytų savo ilgus plaukuos, juo puoselėtų? Aš tai nelabai.

O kam joms juos dažyt? Ką būtina?

Atsakyti