Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O taviškis nori į mokyklą grįžti? 

Ir taip ir ne

Atsakyti

Chebra, kąnors įdomaus, o tai vėl pripasakosiu ir bus blogai, nes liežuvis niežti man jau. 

Aj, biesina dar, kad atšals 

Atsakyti

Šiaip vaikas norėtų į mokyklą, bet ir tingi 🤣

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 22, 18:31)
<p>Chebra, kąnors įdomaus, o tai vėl pripasakosiu ir bus blogai, nes liežuvis niežti man jau. </p><p></p><p>Aj, biesina dar, kad atšals </p>

Del ko niežti? Tik cia gali issipasakoti tokius dakykus, kurie tau patinka, bet ne ant tiek durna esi, kad issipasakotum aplinkiniams, nes zinai, jog tada butu kaput tavo geram vardui?
Atsakyti

Kokio amžiaus moteris turėtų ilgus plaukus, jeigu tokius turėjo, nusikirpti gerokai trumpiau, kaip manot? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 22 balandžio 2021 - 18:47

Kokio amžiaus moteris turėtų ilgus plaukus, jeigu tokius turėjo, nusikirpti gerokai trumpiau, kaip manot? 

O tai kaip tada laukais palaidais plaukais 😃

Atsakyti

Chebra, kąnors įdomaus, o tai vėl pripasakosiu ir bus blogai, nes liežuvis niežti man jau. 

Aj, biesina dar, kad atšals 

Jeigu nenori paskui vos ne verkti ir atsiprašinėti, sulaukus visokių reakcijų, geriau nesipasakok. Mano toks nuolat galiojantis patarimas.

O jei nori būti taršoma bet kokiu atveju, tai pasakok, kas tave sulaikys, jei panižo liežuvis.

Všpt.

Atsakyti

O tai kaip tada laukais palaidais plaukais 😃

Ta prasme? Tai palaidi gali būt visuomet, tik ilgis skiriasi. 

Atsakyti

Kokio ilgio jūsų plaukai, kaip nešiojst plaukus, rišat, segat?

Atsakyti

Manau,  reikia, kai jau tie plaukai tikrai nebūna gražūs ir ne prie veido. Kartais eina damos su šiušalais, kad tik su ilgais plaukais. Tai negražu.

O šiaip, ar turi, kiekvieno skonio reikalas. Ar tinka prie veido, kokia plaukų būklė.

Atsakyti

O kam juos kirpti? Mano kaimyne 80m turi ilga kasa, bet graziai tvarkingai susukus i kuoda, nelaksto palaidais.

Vat paleidusios kasas bobutes man panasios i laumes  :D​ 

Atsakyti

Manau,  reikia, kai jau tie plaukai tikrai nebūna gražūs ir ne prie veido. Kartais eina damos su šiušalais, kad tik su ilgais plaukais. Tai negražu.

O šiaip, ar turi, kiekvieno skonio reikalas. Ar tinka prie veido, kokia plaukų būklė.

Bet žinai kaip būna, pripratus prie savęs ir neįsivaizduoji kitaip. Bet, jei plaukai ir ne šiušalas, o normaliai atrodantys ar gražu pas 50+ moterį ilgis iki pažastų, sakykim.

Atsakyti