Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nu ne, man vargas trumpi. Nes atsikėlus jie styro į visas puses. Ilgus daug paprasčiau sušukuoti, surišti ir atrodo tvarkingai. O trumpus turi plaut, džiovint, formuoti, jei nori kad nestyrotu.

Taip, sutinku, rišant plaukus jie atrodo tvarkingiau. O kaip riši? Aukštai žemai, uodegą, kasą, kuodą?

Atsakyti

Ar matai babučių ten 70, 80 metų Lietuvoje, kurios reguliariai dažytų savo ilgus plaukuos, juo puoselėtų? Aš tai nelabai.

Nu tai čia jų pasirinkimas. Joms gal dzin tie plaukai. Lietuvos bobutės apskritai nėra itin stilingos, kitais, įdomesniais, dalykais linkę užsiimt, o ne grožį puoselėti 

Atsakyti

Taip, sutinku, rišant plaukus jie atrodo tvarkingiau. O kaip riši? Aukštai žemai, uodegą, kasą, kuodą?

Visaip. Jei darbe ant greičio - aukštą uodegą, arba iš vis mazgą aukštai susuku ir guma surisu. Nes man kitaip nepatogu dirbt. Namie dažnai kasą susipinu

Atsakyti

Nu tai čia jų pasirinkimas. Joms gal dzin tie plaukai. Lietuvos bobutės apskritai nėra itin stilingos, kitais, įdomesniais, dalykais linkę užsiimt, o ne grožį puoselėti 
Ne apie pasrinkimus kalbam, o apie tendenciją, jeigu jau babutė, tai žilas kuodas ar trumpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 22 balandžio 2021 - 19:31

Ne apie pasrinkimus kalbam, o apie tendeciją, jeigu jau babutė, tai žilas kuodas ar trumpi.
O bobutė čia nuo kelių metų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 balandžio 2021 - 19:31

Mano tai taip styrotų jaučiu, kad baisu pagalvot  :huh2: 

Aš buvau jaunystėj nusikirpus iki ausų kare. Nu tai ačiū, vargas kasryt pastovus. Nes mano plaukai visiškai tiesūs, kaip stygos. Tai nuo pagalvės ryte kaip antenos į visas puses stovėdavo 🤣. O jei tik isplaudavau ir nefenuodavau, tai prusiplodavo prie galvos. Žodžiu, supratau kad ne mano nervams tiek dėmesio skirt šukuosenai

Atsakyti

Ne apie pasrinkimus kalbam, o apie tendenciją, jeigu jau babutė, tai žilas kuodas ar trumpi.

Man žilas kuodas dažnai gražiau nei trumpi vyriškai nukirpti. Arba kaip pudelio sovietinė šukuosena, negražu visai

Atsakyti

Kaip pamėgau vonią, bet vat kai lipt reik, tai bėda😆 

Atsakyti

Vienintele grazi trumpu plauku sukuosena bobutems tai kare. Tada ir zili graziai atrodo.

Bet man vistiek graziau ne zili, kad ir simtametei. 

Atsakyti

O kam joms juos dažyt? Ką būtina?

Žili yra negražu. O dar trumpai, beveik vyriškai kirpti.

Kaip beje, žili ilgi, nu jau raganizmas visiškas. Kaip kažkada aktorė Kochanskytė (?), nesena moteris buvo, o su tokiais ilgais žilais plaukais plevėsavo. Kai pasikirpo ir dažyt pradėjo, atjaunėjo 20 metų.

Yra prasmė dažyt.

Atsakyti

Aš tai jaučiu senatvėj is vis eziuku nusikirpsiu, kad nieko nereiktų daryt. Nes nemanau kad man virš 70 rūpės tas grožis. 

Atsakyti

Žili yra negražu. O dar trumpai, beveik vyriškai kirpti.

Kaip beje, žili ilgi, nu jau raganizmas visiškas. Kaip kažkada aktorė Kochanskytė (?), nesena moteris buvo, o su tokiais ilgais žilais plaukais plevėsavo. Kai pasikirpo ir dažyt pradėjo, atjaunėjo 20 metų.

Yra prasmė dažyt.

O ji yra nusikirpus? Visos foto internete tik ilgais

Atsakyti