Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mano mama nebedazo. Jai 63. Iškart vizualiai senesnė. Bet sakė jai tiesiog dzin, nejaučia poreikio. O dar visai neseniai ir ilgus turėjo, ir dažė, puošėsi tikrai. Dabar teigia kad nebejaučia poreikio. Na ir koks realiai skirtumas? Svarbu jai patogu

Na, jai nebera poreikio, bet kitoms yra. Kiek cia man iki tu 63,devyni metai. Mano koleges tavo mamos metu ir puosiasi, ir dazosi, ir madingai rengiasi. 

Atsakyti

Na, jai nebera poreikio, bet kitoms yra. Kiek cia man iki tu 63,devyni metai. Mano koleges tavo mamos metu ir puosiasi, ir dazosi, ir madingai rengiasi. 

Nu va ji kai išėjo iš darbo, nebeliko ir poreikio

Atsakyti

Nu va ji kai išėjo iš darbo, nebeliko ir poreikio

O ta kavalieriu tebeturi? 

Atsakyti

nes liežuvis niežti man jau

Ne liežuvis ta vieta vadinasi 

Atsakyti

Ne liežuvis ta vieta vadinasi 

o kaip?  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 22, 21:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="neryztinga" data-cid="72817734" data-time="1619119166"><div><p>Ne liežuvis ta vieta vadinasi </p></div></blockquote><p>o kaip?  lotuliukas.gif​ </p>

Rojaus vartai biggrin.gif
Atsakyti

O ta kavalieriu tebeturi? 

Turi. Bet jie negyvena kartu. Tik susitikinėja 

Atsakyti

Labas rytas 🌹

Vakar buvau aplankyti savo mamą (70m). Na, pabuvom, arbatytės pagėrėm, paplepėjom. Atėjo laikas išeiti, jau striukę vilkaus, vos ne pro duris ėjau, kai ji man sako, o beje, aš susitikinėju su tokiu ir tokiu (aš jį pažįstu, esu mačiusi vaikystėje, prieš kokius 30+ metų). Jis manęs klausė, ar aš pasakiau savo vaikams. Jis saviems tai pasakė. Ką manai,- sako. Nu ką aš manau, sakau, džiaugiuosi, kad turi draugų. Aš jau pro duris ėjau, tai ir išėjau 😄. Paskui dar pasirašinėjom biški per programėlę, kai grįžau namo. Nes tik pavardę to žmogaus žinojau, paklausiau, koks vardas... Čia kažkas naujo mūsų visų gyvenime, nes nelabai tų kadrų mano mama turėjo. Turėjo kelis, bet nieko rimta neišsirutuliodavo. Paskutinysis, tai buvo kai aš  10-12 klasėj buvau. Bet ten tai diedas pavarė. Atrodė su mano mama draugauja, kaimynas mūsų laiptinės. Viskas visai faina. Likdavo nakvoti pas mus kelis kartus per savaitę minimum. Nu ir kažkur šone, kažkokiai moterai, vaiką padarė. Kaime savam, ar kur. Nesigilinau per daug. Žodžiu, tai atsikėlė ta moteris pas tą mamos kadrą į kaiminystę. Gyvena jie kartu palei šiol. Vaiką augino. Nuo to laiko, jokių kadrų nebuvo, neieškojo tikrai. Kryžių turbūt ji buvo padėjusi ant tų diedų....

Atsakyti

A, o plaukus dažo visada. Niekada žila nevaikščiojo. Buvo atsiauginus šaknis per šį karantiną labai. Nžn, ar tingėjo ji pati dažyti, ar dažų neturėjo, siūliausi aš jai uždažyti, ji nesutiko. Bet užsidažė tas šaknis po karantino. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 23 balandžio 2021 - 05:10
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 23, 06:09)
<p>A, o plaukus dažo visada. Niekada žila nevaikščiojo. Buvo atsiauginus šaknis per šį karantiną labai. Nžn, ar tingėjo ji pati dažyti, ar dažų neturėjo, siūliausi aš jai uždažyti, ji nesutiko. Bet užsidažė tas šaknis po karantino. </p>

Mano mamai 68, draugo neturi, bet kokia buvo valdinga, tokia ir liko, mane dar gerai pašokdina. Bet šiaip tai ligų maišelis, visi galai skauda, skundžiasi ir skundžiasi.
Amadėja pasakok, vis įdomiau temoje mirksiukas.gif neiškris tos kelios, turinčios niežną požiūrį biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Man ausis zimbia, užgulus. Ne tas galvoj  :D​ 

Atsakyti

Blogai. Labai blogai

Atsakyti