Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Rimtai,kaip uždėt filtrą? Ir man parūpo😀

koki filtra?

Atsakyti

kristij, 19 Kov 2021 - 07:27, parašė: koki filtra?
Mona sako,kad temai reiktų uždėt filtrą. gal ir reiktų,bet kaip😀
Atsakyti

vis tiek nesuprantu, koki filtra? 

Atsakyti

aš tai mielai dabar pasiskiepyčiau belenkuria vakcina, jeigu leistų pradėt dirbt. bet dar, kaip suprantu, nešviečia kurį laiką.

džiaugiuosi, kad seneliai pasiskiepijo jau abiem dozėm, gal pagaliau bus galima susitikti, nes jau daugiau nei pusę metų nemačiau. aš vis pagalvoju, kad, *****, nu jie jau tokio amžiaus, kad baisu tiek laiko nesimatyt, nes nebežinau, kiek laiko jiems apskritai beliko :huh2:

beje, rugsėjo mėn. nuo vaiko užsikrėčiau kažkuo, temp 39 tris dienas, kaulus laužė, prakaitas bėgo non stop, kosulys iki išprotėjimo (dar kokį mėnesį po to tęsėsi), vaikas irgi buvo su didžiausia temp., važiavo į priimamąjį, su vyru darėsi testus - neigiami, aš nevažiavau, nes su temp. na ir ką, pasidariau po kelių mėn. antikūnus - NIEKO :D tai greičiausiai buvo gripas arba šiaip neaiškaus kažkas. bet simptomai kaip coviduko.

šiandien kaip tik bendravau su koronaskeptiku vienu :) pasakojo, kaip jo pažįstamas neseniai persirgo. pavėlavo su gydymu, išvežė jau su greitąja, su visais deguonies aparatais, jau matė visokias šviesas tunelio gale. ir palatos kaimynas nė 50 nesulaukęs mirė. bet tas išsikapstė.

tai galvoju, kad jau geriau gal skiepas, nei numirt :) nes tikrai negaliu žinot, kaip mano organizmas kovos su tuo covidu.

o su skiepų šalutiniais visokiais esu artimai susidūrus - vaikas mažas, tai po dažno skiepo ir temperatūra kelios dienos, tai dar kažkas. bet viskas praeina :)

Mona, kaip tavo vaikui su skiepais einasi?

kažkaip įsiterpiau tik apie ligas pakalbėt :D

apie gėles tai išvis nieko negaliu pasakyt, nes vienintelė gėlė, ką galiu savaitę išaugint, tai hiacintas. dievinu jo kvapą. ir tai, kad po nužydėjimo žūsta :D išmeti ir ramu. nes sugebu net kaktusus numarint. ne gėlių žmogus.

Gerai, kad nedingai ir bent naktim pas mus užsuki - tai ryte yra ką skaityti  :D 

Aš irgi žiemą prasirgau sunkiai neaišku kuo. Kai tiria tik vieną virusą - tai visi kiti lieka vienoje krūvoje neatpažinti. Todėl ir žinom tik kokio viruso nebuvo, o koks buvo lieka neaišku. Svarbu pasirgę  pasveikom  :) 

O vaikų šalutiniai po skiepo nestebino, ne taip kaip dabar visus po šio...

Atsakyti

Filtrą nuo prisipisinėtojų 😁

Atsakyti

aš tai mielai dabar pasiskiepyčiau belenkuria vakcina, jeigu leistų pradėt dirbt. bet dar, kaip suprantu, nešviečia kurį laiką.

džiaugiuosi, kad seneliai pasiskiepijo jau abiem dozėm, gal pagaliau bus galima susitikti, nes jau daugiau nei pusę metų nemačiau. aš vis pagalvoju, kad, *****, nu jie jau tokio amžiaus, kad baisu tiek laiko nesimatyt, nes nebežinau, kiek laiko jiems apskritai beliko :huh2:

beje, rugsėjo mėn. nuo vaiko užsikrėčiau kažkuo, temp 39 tris dienas, kaulus laužė, prakaitas bėgo non stop, kosulys iki išprotėjimo (dar kokį mėnesį po to tęsėsi), vaikas irgi buvo su didžiausia temp., važiavo į priimamąjį, su vyru darėsi testus - neigiami, aš nevažiavau, nes su temp. na ir ką, pasidariau po kelių mėn. antikūnus - NIEKO :D tai greičiausiai buvo gripas arba šiaip neaiškaus kažkas. bet simptomai kaip coviduko.

šiandien kaip tik bendravau su koronaskeptiku vienu :) pasakojo, kaip jo pažįstamas neseniai persirgo. pavėlavo su gydymu, išvežė jau su greitąja, su visais deguonies aparatais, jau matė visokias šviesas tunelio gale. ir palatos kaimynas nė 50 nesulaukęs mirė. bet tas išsikapstė.

tai galvoju, kad jau geriau gal skiepas, nei numirt :) nes tikrai negaliu žinot, kaip mano organizmas kovos su tuo covidu.

o su skiepų šalutiniais visokiais esu artimai susidūrus - vaikas mažas, tai po dažno skiepo ir temperatūra kelios dienos, tai dar kažkas. bet viskas praeina :)

Mona, kaip tavo vaikui su skiepais einasi?

kažkaip įsiterpiau tik apie ligas pakalbėt :D

apie gėles tai išvis nieko negaliu pasakyt, nes vienintelė gėlė, ką galiu savaitę išaugint, tai hiacintas. dievinu jo kvapą. ir tai, kad po nužydėjimo žūsta :D išmeti ir ramu. nes sugebu net kaktusus numarint. ne gėlių žmogus.

Labas, nu su skiepais kaip su skiepais, rimčiausia reakcija į meningokoko, po kažkurio tris paras kilo tempė iki 39. Nuo kitų tai nebent parausdavo, patindavo dūrio vieta. Nu o vaiko irzlumas tai čia negali garantuot ar nuo skiepo ar šiaip.

Atsakyti

Jau greit laukia mmr skiepas, jei neklystu, girdėjau jis gana baisus. Tai biški neramu. Ir kitą savaitę vėl meningokokas. Realiai ją skiepija kas mėnesį 🤦‍♀️

Atsakyti

kristij, 19 Kov 2021 - 08:18, parašė: vis tiek nesuprantu, koki filtra?
Tai mona gal atsakytų.
Atsakyti

Filtrai fb, o čia vieša. Kaip prisijungs naujos dalyvės, jeigi užrankitumėte temą. Kartais, net įšokusios provokaciniu klausimu ar tema, įsijungia į bendravimą. O trolinimas greit atsiskleidžia, galima pravažiuot.

Atsakyti

Tai koks raganynas be prisipisinetoju?

:bigsmile:​ 

Atsakyti

Filtrai fb, o čia vieša. Kaip prisijungs naujos dalyvės, jeigi užrankitumėte temą. Kartais, net įšokusios provokaciniu klausimu ar tema, įsijungia į bendravimą. O trolinimas greit atsiskleidžia, galima pravažiuot.

o man tos svetimos  prisipisinėtojos visai nepatinka. Čia visai kaip ateiti į namo laiptinę, pašikti ir pabėgti.

Ir provokacinių klausimų, kam? Čia ne bendravimas.

Jau pačių mūsų nuomonės ir nuotaikos būna  skirtingos ir susimušti kartais galim. :) 

Jei būtų koks filtras, aš būčiau ne prieš. Tiktai, kad nėra.

Atsakyti

virusas. Jei nesusirgau vienokiu virusu, tai nesirgsiu kitokiu smile.gifZinau zinau..kad daug kas man i veida nusijuoktu biggrin.gifNu bet as tuo tikiu... smile.gif

Covido atveju kaip tik geriau kitais virusais sirgti, nes tada imuninė sistema treniruojasi. 

Atsakyti