Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

o man tos svetimos  prisipisinėtojos visai nepatinka. Čia visai kaip ateiti į namo laiptinę, pašikti ir pabėgti.

Ir provokacinių klausimų, kam? Čia ne bendravimas.

Jau pačių mūsų nuomonės ir nuotaikos būna  skirtingos ir susimušti kartais galim. :)

Jei būtų koks filtras, aš būčiau ne prieš. Tiktai, kad nėra.

Kiek žinau, kas nori privatumo, kai nusistovi kolektyvas ir naujų narių nepageidauja, eina į mesendžerio grupę. Bet, tada reikia nebijoti atskleisti tapatybę savo, o jeigu to nesinori, tenka taikytis su suoliuko sekimu ir užrašais, kuriuos jie veda ir  net išgūglina, kas yra kas.

Atsakyti

Kiek žinau, kas nori privatumo, kai nusistovi kolektyvas ir naujų narių nepageidauja, eina į mesendžerio grupę. Bet, tada reikia nebijoti atskleisti tapatybę savo, o jeigu to nesinori, tenka taikytis su suoliuko sekimu ir užrašais, kuriuos jie veda ir  net išgūglina, kas yra kas.

Tai čia amžinas klausimas visose temose turbūt. :)​ 

Atsakyti

https://www.lrytas.l...kcina-18689577/

Kt vs Astra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 kovo 2021 - 11:33
Nu va, Briuselis aciū Die truputi protauja. - galvoja patvirtinti Green Certificate (Passport) ne vien vakcinuotiems, bet ir turintiems negatyvius testus, bei prasirgusiems ir turintiems antikunius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 kovo 2021 - 11:34

Nu va, Briuselis aciū Die truputi protauja. - galvoja patvirtinti Green Certificate (Passport) ne vien vakcinuotiems, bet ir turintiems negatyvius testus, bei prasirgusiems ir turintiems antikunius.

Žinoma. Ir tai absoliučiai logiška. Tik neigiamas atsakymas galioja lb.trumpai.

Atsakyti

Visada ta zinojau.Niekad nenaudojau KT. 

Atsakyti

O mes vat įdomią temą su mb vakar gvildenom: kiek apskritai žmonės nutuokia kas dedasi sutuoktinio galvoje. Ir kiek žmonėms apskritai įdomu kuo išties gyvena jų antra pusė. 

Atsakyti

tai ir Simasius ta pati siulo :)

Atsakyti

O mes vat įdomią temą su mb vakar gvildenom: kiek apskritai žmonės nutuokia kas dedasi sutuoktinio galvoje. Ir kiek žmonėms apskritai įdomu kuo išties gyvena jų antra pusė. 

Siaip jau nenoreciau, kad mano minciu skaitytu, tai ir svetimu skaityt poreikio neturiu. Negalima sitaip savintis zmogaus.

Jei mintys tik ir lieka mintimis, tai gali buti kokios tik nori. 

Atsakyti

Siaip jau nenoreciau, kad mano minciu skaitytu, tai ir svetimu skaityt poreikio neturiu. Negalima sitaip savintis zmogaus.

Jei mintys tik ir lieka mintimis, tai gali buti kokios tik nori. 

Tai minčių niekas neskaito :)

Kalba buvo apie tai kaip nutinka, kad žmonės pragyvena 10-20 metų kartu ir tampa vienas kitam labai tolimi. 

Atsakyti

Tai minčių niekas neskaito :)

Kalba buvo apie tai kaip nutinka, kad žmonės pragyvena 10-20 metų kartu ir tampa vienas kitam labai tolimi. 

Tai kai neranda bendru interesu, tada ir nutolsta 

Atsakyti

O kokių bendrų interesų turit su savo vyrais?

Atsakyti