Tai visada taip. Reik is auliniu i basanozkes sikt tiesiai.
įdomus dalykas, kaip ten gautųsi?

[right][snapback]72818792[/snapback][/right]
Salotų geriau barstyk iš rudens. Čia patarimas iš mano kaimietiškos praktikos - kurios pačios pribarsto rudenį sėklų išdygsta visada anksčiau, nei pavasarį sėtos, kad ir anksti. Tas pats su špinatais ir krapais. Ėdu salotas ir špinatus jau kokios 2 savaitės.
Pažiūrėjau Oliverio laidą vietoj gaminimo apie gaminimą. Nespėjau pagaut įdomaus padažo recepto. Džiovinti grybai, vanduo ir dar kažkas +prieskoniai (nespėjau), blenderiuojami ir užpilami ant troškinamų daržovių. Kanalas TV8, įdomu ar nėra kokio internetinio varianto.
Pažiūrėjau Oliverio laidą vietoj gaminimo apie gaminimą. Nespėjau pagaut įdomaus padažo recepto. Džiovinti grybai, vanduo ir dar kažkas +prieskoniai (nespėjau), blenderiuojami ir užpilami ant troškinamų daržovių. Kanalas TV8, įdomu ar nėra kokio internetinio varianto.
O tavo tv neturi irasu? Man tai labai liuks, kai gali dvieju savaiciu laidas ziuret kada nori.
Tai ko uzsiimineji mazochizmu? A ner ko ziuret?
O mudvi tai niekaip is lovos neislipam
10g džiovintų miško grybų, 600 ml verdančio vandens, raudonas svogūnas, šaukštelis marmite padažo, tinka ir šlakelis vorčesterio padažo, 3 šaukštai pomidorų tyrės.
Pienė_, 25 Bal 2021 - 15:00, parašė: 10g džiovintų miško grybų, 600 ml verdančio vandens, raudonas svogūnas, šaukštelis marmite padažo, tinka ir šlakelis vorčesterio padažo, 3 šaukštai pomidorų tyrės.Marmite, tai tas mielinis?
O tavo tv neturi irasu? Man tai labai liuks, kai gali dvieju savaiciu laidas ziuret kada nori.
Turbūt neturi. Per satelitą žiūriu.
Tai ko uzsiimineji mazochizmu? A ner ko ziuret?
koks mazochizmas, taigi ėsti nenoriu. Bus ateičiai, visada išsitraukiu iš savo katalogo ką nors ir pagaminu. Tos laidos man patinka.
Nes nemėgstu įprastų patiekalų, tipo kotletų, gamint. Iš reikalo valgymui. kančia.
10g džiovintų miško grybų, 600 ml verdančio vandens, raudonas svogūnas, šaukštelis marmite padažo, tinka ir šlakelis vorčesterio padažo, 3 šaukštai pomidorų tyrės.
Bučkis tau.