Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Perrinkau visus macharajus vonios,uzsisakiau spintele, ale kazi, ar tilps i ja... 

Atsakyti

Nieko nenoriu daryt. Turi būti bent viena išeiginė per savaitę nuo  gaminimo. Noriu, kad niekas į akis nelįstų. Vakar pavargau, nėra nuotaikos.

O dar sninga, tiksliau snigo prieš minutę. Kada bus stabilūs orai pagaliau?

Tas sniegas tai užkniso... 

Atsakyti

Vandens kranas lauke? Jus per daug nesidziaukit tuo klimato atsilimu.O stabilus orai bus, stabiliai salti.Paskui des + 30 pagal celsiju ,per viena diena.

Tai ten iš lietaus šulinio laistymui bus

Atsakyti

Salotų geriau barstyk iš rudens. Čia patarimas iš mano kaimietiškos praktikos - kurios pačios pribarsto rudenį sėklų išdygsta visada anksčiau, nei pavasarį sėtos, kad ir anksti. Tas pats su špinatais ir krapais. Ėdu salotas ir špinatus jau kokios 2 savaitės.

Irgi variantas

Atsakyti

Bet tai pernai jau sodai žydėjo....

Atsakyti

Bet tai pernai jau sodai žydėjo....

Bet  gegužės mėnesį iškrito šlapdriba ir daug ką sunaikino..

Atsakyti

Va, galvoju...Jei Amadėja daba vėl kažką pasakotų, tai vėl čia sugriūtų tos burbančios, teletabės, nainai, leros ir kt. atitinkamos personalijos.

Amadėja, va, liuosai gali matyt, kokias, šiaip nebendraujančias, tu pritrauki į pokalbius savo paistymais. Tai, va tos, tave ir stengias išrišt.

Man tai dzin.

Atsakyti

Niekam čia ta Amadėja nerūpi, pažvengt susirenka ir tiek. 

Atsakyti

Ta prasme išrišt? Ką ten mane išrišinėt

Atsakyti

Ta prasme išrišt? Ką ten mane išrišinėt

O tai neatsimeni, kaip ne kartą nuo suoliuko pakilusios vardu tikru vadino?

Atsakyti

Amadejos nevadino. 

Atsakyti

Nu ir kas.

Va, jei turėčiau meilužį kokį ir jo žmona į duris skambintų, tai būtų ne nu ir kas turbūt 😆

Atsakyti