Greiskeli, 25 Bal 2021 - 19:03, parašė: Amadejos nevadino.Viena davė suprast, kad žino. Gi info iš mano fb pateikė
Amadejos nevadino.
Vadino.
Ir fotkes FB sakė, kad mato. Patarė, kokias išimti, nes per daug matosi. Pavardės, ar kas...
Bet jei dzin Amadėjai, tai dzin.
Amadejos nevadino.
Man atrodo vadino.
Aš tai šnd persistengiau. Pagaminau šaltibarščius, iškepiau varškės apkepą ir dar balandėlius kelis troškinu. Nu jie iš šaldymo kameros, bet vis tiek 😄
Nu jo, jeigu pačiai pofik, tai ko čia mums galvas sukt, tegu viešinasi kiek nori
Reik užsirašyt pas kirpėją, šaknis padažyt, galus pakirpt, bet kaip tingiu.
Reik užsirašyt pas kirpėją, šaknis padažyt, galus pakirpt, bet kaip tingiu.
Ir man reik..
Nu jo, jeigu pačiai pofik, tai ko čia mums galvas sukt, tegu viešinasi kiek nori
Na, nušaut ar pasodint nėra už ką, tai ką čia galvą sukt 😆
Niekam čia ta Amadėja nerūpi, pažvengt susirenka ir tiek.
Aš pažvengt nesirenku, taip, kad gal arklius prilaikyk.
Aš tai šnd persistengiau. Pagaminau šaltibarščius, iškepiau varškės apkepą ir dar balandėlius kelis troškinu. Nu jie iš šaldymo kameros, bet vis tiek 😄
Aš tai čilli con carne (Alta išmokė), kukurūzų košė ir trinta pievagrybių sriuba.
Pinot, susisiekiau su pora kolegiu, tai irgi nieko po sito skiepo nejaute. Taigi greiciausia ir tau nieko nebebus.
A pablūdai 😃