Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

A pablūdai 😃

Jau daugiau tai taip nebus 😄

Atsakyti

Pinot, susisiekiau su pora kolegiu, tai irgi nieko po sito skiepo nejaute. Taigi greiciausia ir tau nieko nebebus. 

Man bus garantuotai. Pas jus ten, matyt, nuo jūros oras veikia, kad nebūna. :) 

Mb nuo modernos nieko nebuvo, rankos vietą truputį pajautė tik.

Atsakyti

Jau daugiau tai taip nebus 😄

Nors man reik kada balandėlius gaaaal

Atsakyti

Aš tai iškepiau karbonadų ir ryte šaldytų blynų vaikams su šokoladu ,,iškepiau",miegamo remontą prižiūrėjau. Taip jau vakar gerai ėjosi ir spintą išnešėm į drabužinę ir tą komodą sienai užmaskuot ir prigręžė nežinia kiek rozečių ir sienas išdaužė . vsio .šiandien kažką pakrapšė ,bet darbas neėjo po vakar🙉,aš išlaviau,tapetus nulupom kartu,vair  miegam jau trečią savaitę dabar apačioj ,nes remontas vyksta išskirtinai savaitgalį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2021 - 18:47

Man bus garantuotai. Pas jus ten, matyt, nuo jūros oras veikia, kad nebūna. :)

Mb nuo modernos nieko nebuvo, rankos vietą truputį pajautė tik.

Oi ne, po pirmos dozes kolegos mirinejo, zinok. 

Atsakyti

Aš tai iškepiau karbonadų ir ryte šaldytų blynų vaikams su šokoladu ,,iškepiau",miegamo remontą prižiūrėjau. Taip jau vakar gerai ėjosi ir spintą išnešėm į drabužinę ir tą komodą sienai užmaskuot ir prigręžė nežinia kiek rozečių ir sienas išdaužė . vsio .šiandien kažką pakrapšė ,bet darbas neėjo po vakar🙉,aš išlaviau,tapetus nulupom kartu,vair  miegam jau trečią savaitę dabar apačioj ,nes remontas vyksta išskirtinai savaitgalį.

Siandien nuvaliau jau galutinai visas sienas, visus plyselius isgramdziau, taaaip gera pasidare.

Bet geguzes vidury laukia miegamojo kapitalinis. Diedas dvi savaites atostogu pasieme. Tai vel bus bardakas. 

Atsakyti

Vadino.

Ir fotkes FB sakė, kad mato. Patarė, kokias išimti, nes per daug matosi. Pavardės, ar kas...

Bet jei dzin Amadėjai, tai dzin.

Man atrodo vadino.

Nevadino 😉

Atsakyti

Madam,  nesusireikšmink, apie tave nerašiau.

Atsakyti

Nevadino 😉

Pakanka, kad žinai, o gal net asmeniškai pažįsti.

Atsakyti

Intemora, oj, linksma 😃

Aš tai tik vidinį langą nuvaliau ir apkuopiau butą. Buvom svečiuos pas mano brolį (aš su vaikais ).  Užsakėm kinų maisto.  Lafa

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 balandžio 2021 - 18:57

Matei, papasakojau ką su vaikais veikėm.

Užsirašyk  :D 

Atsakyti

Asmeniskai as jos nezinau. Bet jus cia tiek issiviesinat, kad asmeniskai ir nereik zinot net. Juk kartais zmogus "nuo suoliuko" kazka pamini ne blogo jum linkedamas, o jus tuoj puolat 😉 Jei linketu blogo, tai kreiptus i vyra ar buvusi vyra, o ne draugiskai nurodytu kur ir kokia foto ar uzrasa issiimt 😉

Atsakyti