A pablūdai 😃
Jau daugiau tai taip nebus 😄
Aš tai iškepiau karbonadų ir ryte šaldytų blynų vaikams su šokoladu ,,iškepiau",miegamo remontą prižiūrėjau. Taip jau vakar gerai ėjosi ir spintą išnešėm į drabužinę ir tą komodą sienai užmaskuot ir prigręžė nežinia kiek rozečių ir sienas išdaužė . vsio .šiandien kažką pakrapšė ,bet darbas neėjo po vakar🙉,aš išlaviau,tapetus nulupom kartu,vair miegam jau trečią savaitę dabar apačioj ,nes remontas vyksta išskirtinai savaitgalį.
Aš tai iškepiau karbonadų ir ryte šaldytų blynų vaikams su šokoladu ,,iškepiau",miegamo remontą prižiūrėjau. Taip jau vakar gerai ėjosi ir spintą išnešėm į drabužinę ir tą komodą sienai užmaskuot ir prigręžė nežinia kiek rozečių ir sienas išdaužė . vsio .šiandien kažką pakrapšė ,bet darbas neėjo po vakar🙉,aš išlaviau,tapetus nulupom kartu,vair miegam jau trečią savaitę dabar apačioj ,nes remontas vyksta išskirtinai savaitgalį.
Siandien nuvaliau jau galutinai visas sienas, visus plyselius isgramdziau, taaaip gera pasidare.
Bet geguzes vidury laukia miegamojo kapitalinis. Diedas dvi savaites atostogu pasieme. Tai vel bus bardakas.
Pakanka, kad žinai, o gal net asmeniškai pažįsti.
Asmeniskai as jos nezinau. Bet jus cia tiek issiviesinat, kad asmeniskai ir nereik zinot net. Juk kartais zmogus "nuo suoliuko" kazka pamini ne blogo jum linkedamas, o jus tuoj puolat 😉 Jei linketu blogo, tai kreiptus i vyra ar buvusi vyra, o ne draugiskai nurodytu kur ir kokia foto ar uzrasa issiimt 😉