Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Lietava @ 2021 03 19, 23:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72801911" data-time="1616134786"><div><p>kur dar tos senos dažytos medinės grindys, ir nieko, gyvi biggrin.gif
</p><p>
</p>

Tobuliausios grindys. Turim kai kur tokias. Išlupom, atnaujinom, vėl sudėjom. Tokių plačių lentų - dabar tokių negautume.
Atsakyti

nea, nesusituokus. kodėl čia tokios išvados? :D

Nu kad vaikas mazas, tai pagalvojau, kad nesat sena sutuoktiniu, ar sugyventiniu pora.

Atsakyti

Tobuliausios grindys. Turim kai kur tokias. Išlupom, atnaujinom, vėl sudėjom. Tokių plačių lentų - dabar tokių negautume.

Na tai atnaujinot, nepalikot su nutrintais dazais. 

Atsakyti

grindys tai gal ir geros, bet kai mažas šliaužiojantis aparatas namie, nelabai tie dažai atsilaupę žavu. dabar medinės grindys namuose - viskas labai gerai, tik galėtų būt šviesesnės, katino plaukai ne taip visur matytųsi :D

Nu kad vaikas mazas, tai pagalvojau, kad nesat sena sutuoktiniu, ar sugyventiniu pora.

nesijaučiu sena :D

bet pora mes senokai, tik vaikas prieš 3 metus atsirado.

Atsakyti

:D

nesijaučiu sena :D

bet pora mes senokai, tik vaikas prieš 3 metus atsirado.

Sena pora, tai turejau galvoj kokia 15 metu kartu... 

Atsakyti

aš supratau😉

ne 15 dar, pusė tiek.

Atsakyti

Greiskeli, 19 Kov 2021 - 22:23, parašė: Tai aptinkuot, apspakliuot galejo. Su tuo gipsu dar daugiau reikalu.
Sakė,kad taip nemoka,per sunku,dailiai nepadarys,jutubėj pažiūrėjo apie tą gipsą,jam kažkaip labiau patiko.😀 Bile tik daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2021 - 06:41

Sakė,kad taip nemoka,per sunku,dailiai nepadarys,jutubėj pažiūrėjo apie tą gipsą,jam kažkaip labiau patiko.😀 Bile tik daro.

Mane tai užkniso tas "paC padarysiu". Lauki, lauki ir nulis. Aišku, daug darė, ale daba jau paseno, muset, ir tik gerai užkudrintas eina dirbt. Beeeet, skųstis negaliu.

Jau po kroso su šunimis. Jie, panašu, pavargo labiau :D​ 

Atsakyti

Labas rytas. 

Mano šeimyna tai miega. Šuo irgi 😄

Atsakyti
Aš su kate jau nemiegu, dukrytė su šunim dar miega.

Laukiam kol paaugs mūsų naujas būsimas šeimos narys, - turėsim dar vieną katytę wub.gif Tikiu, kad susidraugaus.

Savo vonios nerodysiu, kai atsikėliau prieš 20 metų į šį butą, taip ir niekas vonioje nedaryta. Na reiktų nebent naujovių. Bet jau mintyse buto pardavimas ir pirkimas mažesnio, tai nebesuku galvos.

Nusipirkau ir aš dantų pastą (kažkuri narė buvo nuorodą įmetus). Visgi man Elgydium nepamainoma.

Ar skaitot knygas? Aš taip mėgau detektyvus, įdomiuosius turbūt visus perskaičiau, tai dabar skaitomiausios Petro imperatorė, Romanovų imperatorienė, Popiežė Joana (ta ypatingai patiko)..

Apie remontus. Aš rudenį lubas dukros kambaryje pati nudažiau, reikėjo prieš tai žvaigždėtus tapetus nulupt, nelygumus išlygint. Sienas keliuose kambariuose persitapetavau. Buvęs vyras buvo mėgėjas gastrolių, tik ne remontų darymu. Tai per tuos kelis metus kai išsiskyrę nepasikeitė tik vonia ir virtuvė.

Išdrįsau nusipirkti gelinio lakavimo rinkinį, na kaip faina pačiai dabar pasigrąžint wub.gif

Atsakyti

Svajokle, kokią katę tuei ir kokią pasiimsi?

Ir kokią Elgydium naudoji?

Atsakyti
Fėja, turim škotų nulėpausę. Patinka dar man Meino meškėnai, galvojom kokį katinuką išsirinkt, bet nusprendėm kad būtų vienodų temperamentų, tai imsim taip pat škotukę, tik dar neaišku kokios ausytės bus (šį kartą nesvarbu). Su šuniuku daug keliaujam vasarą, katytė viena lieka savaitgaliui, dviems vis bus gal linksmiau.

Elgydium man pasta patinka bet kuri, kažkada parekomendavo kolegė, pabandžiau ir nebekeičiu į jokią kitą. Šiuo metu vakare balinančią naudoju, bet gal sutapimas, mėnesio pradžioj buvau daryt burnos higieną, ir kaip tik tą pastą pradėjau naudot, tai gal nesivaidena kad dantys išties baltesni. Ryte naudoju nuo apnašų ar ėduonies.

Atsakyti