Greiskeli, 20 Kov 2021 - 10:59, parašė: Kieeeeek? Keturiiiiiii?Normaliai..
Pusryčiams gavau benediktų netgi su naminiu a la majonezu. Neklauskit, nežinau kas darė. Gal kokia meilužija buvo kanopą įkėlus namuosna, kol miegojau. Ale nepanašu...
O aš nieko negavau, viską pati pasiėmiau
O mano simpatija (nelabai simpatija, bet tiek to) vakar mane „nuvylė”
Labai jau norėjo susitikti antram pasimatymui, kai rašėmės prieš keletą dienų, sakau, penktadienio vakare būsiu laisva, tai gal ir galėtume prasieit kur nors. O jis penktadienį nuo pat ryto turėjo išvykti visai dienai, bet vakare tai namo. Nusprendėm, kad dienos eigoje matysime ar gaunasi. Grįžta jis vakare namo, apie 8 ir.... ir nieko
Pamiršo, kad tarėmės?
Aš tyliu, nieko į tą temą nesakau, rašomės apie beleką. Paskui klausia, ką veiki, sakau, eisiu gult, veikt nėrą ką, gal ką tv pažiūrėsiu. Taip anksti?! nusistebėjo. Kažkaip įtariu, gal nebereikia, keistokas žmogus.
Ogo, gi sakei, kad vyras negamina, o cia net benediktai...
Kaip vertinate Nausėdos ir septynių mūsų ministrų delegacijos vizitą į Ukrainą?
Kaip vertinate Nausėdos ir septynių mūsų ministrų delegacijos vizitą į Ukrainą?
Visai neblogai.
Ogo, gi sakei, kad vyras negamina, o cia net benediktai...Per karantiną, žinok, pradėjo. Ir sekasi visai.
Matai, daba aš dar su savo ta viena ranka ne ką galiu padaryt, tai gal ir gaili manęs. O jau indų kiek sudaužiau. Na nieko, operacija jau paskirta.
Visai neblogai.
O man tai keista, kai pusė Lietuvos valdžios išvažiuoja tokiu metu. O ten šiuo metu tiek susirgimų. Grįžę be saviizoliacijos į darbus. Net, jeigu ir neužsikrėtė ten basiglebėsčiuodami ir pyragus pirštais lauždami ir burnon kišdami - tai vis tiek manau, kad netinkamą pavyzdį rodo. Galėjo palaukti bent vasaros.
Greiskeli, jei teisingai pamenu tu auginai agurkus ant panagės?gal pameni kokią veislę pirkai?visai norėčiau ir aš pabandyt</p></div></blockquote><p>Pasalimo ir Mirabelle.Augo 6 augalai. Realiai kokiu 8 reiketu pilnam paedimui dviese. </p><p>Siemet planuoju balkone augint ir agurkus ir pomidorus.</p>
O jie nėra parašyta kad balkoniniai, tinka augint namuose? pražiūrinėjau agurkų pakelius parduotuvėje ieškodama balkoninių, bet neradau. Va pomidoriukų radau, dukra jau pasodino..Pernai susimoviau, nusipirkau pomidoriukus, užkliuvo žodis, kad balkone tinka augint, bet kad aukštaūgiai nepaskaičiau, tai vargom visą vasarą, pilnas balkonas buvo pomidorų iki lubų..Šimet jau pasimokiau...Dukra dar nori braškių, reiks nusipirkt kokių daigelių jau vazoniuke užaugintų
O man tai keista, kai pusė Lietuvos valdžios išvažiuoja tokiu metu. O ten šiuo metu tiek susirgimų. Grįžę be saviizoliacijos į darbus. Net, jeigu ir neužsikrėtė ten basiglebėsčiuodami ir pyragus pirštais lauždami ir burnon kišdami - tai vis tiek manau, kad netinkamą pavyzdį rodo. Galėjo palaukti bent vasaros.
Kazkaip manau, kad tie, katrie ejo i kontakta su jais, turejo buti pratestuoti.
O jie nėra parašyta kad balkoniniai, tinka augint namuose? pražiūrinėjau agurkų pakelius parduotuvėje ieškodama balkoninių, bet neradau. Va pomidoriukų radau, dukra jau pasodino..Pernai susimoviau, nusipirkau pomidoriukus, užkliuvo žodis, kad balkone tinka augint, bet kad aukštaūgiai nepaskaičiau, tai vargom visą vasarą, pilnas balkonas buvo pomidorų iki lubų..Šimet jau pasimokiau...Dukra dar nori braškių, reiks nusipirkt kokių daigelių jau vazoniuke užaugintų
As tai ir noriu iki lubu, nes tie maziukai tai tik pazaist, ka ten valgyt.
Agurku tai tikrai nera balkoniniu.