Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Pagaliau lygiadienis 💥

Nuo šiol dienos ilgyn, gyvenimas šviesyn  :D​ 

Atsakyti

Du sureliai praryti, kava isgerta.

Nu kaip fain ilgiau pamiegot :wub:​ 

Atsakyti
Aš jau tris kavos puodelius išgėrus.

Greiskeli, jei teisingai pamenu tu auginai agurkus ant panagės?gal pameni kokią veislę pirkai?visai norėčiau ir aš pabandyt
Atsakyti

Aš, jau tokia skeptikė, planuoju pirkt kavos aparatą. Esu tik su Jura pažįstama. Patarsit ką?

Atsakyti

Greiskeli, jei teisingai pamenu tu auginai agurkus ant panagės?gal pameni kokią veislę pirkai?visai norėčiau ir aš pabandyt

Pasalimo ir Mirabelle.Augo 6 augalai. Realiai kokiu 8 reiketu pilnam paedimui dviese. 

Siemet planuoju balkone augint ir agurkus ir pomidorus.

Atsakyti

Oho, kokia kavos gėrėja  :blink: 

Aš ryte geriu žalią arbatą. O kavos pakanka puodelio per dieną. Na, nebent, ikikarantininius laikus prisimenant, koks susitikimas, kavinė ar šventė, tuomet dar vienas ☕

Agurkai panagėse  :hihihi:​ 

Atsakyti

Du sureliai praryti, kava isgerta.

Nu kaip fain ilgiau pamiegot :wub:​ 

Aš tai 4 skystai kepti kiaušai su sūriu ant viršaus, cukinijos žalios šalia pomidoriukų, bei Lidl duonos bandele ir spurgą dar įsitalpinau 😄😄😄😄 su arbata. 😊

Atsakyti

Aš, jau tokia skeptikė, planuoju pirkt kavos aparatą. Esu tik su Jura pažįstama. Patarsit ką?

Jeigu pazistama ir ji tave tenkina, tai jura ir pirk.  Telieka  modeli issirinkti.  As kai dar anoj temoj rinkausi aparata, tai visos siule tik Jura, ale kai mes  megstame susirinkti info is visur, taip sakant, ijungiame kritini mastyma :B , tai jura netapo prioritetu sarase.  :rolleyes:

Miegojau kaip sernas, kietai ir ilgai, uz visa savaite. Net apie kokias 7 valandas su virsum. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 20 kovo 2021 - 10:56

Aš tai 4 skystai kepti kiaušai su sūriu ant viršaus, cukinijos žalios šalia pomidoriukų, bei Lidl duonos bandele ir spurgą dar įsitalpinau 😄😄😄😄 su arbata. 😊

Moteryte, kur tau telpa tiek  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Kieeeeek? Keturiiiiiii? 

Atsakyti

As 4 kiausinius   per metus suvalgau. Du is ju per Velykas. :D   Tuputi perspaudziau, bet netoli tiesos. :D Kietai virtus galiu valgyti, kiausinienes ne uz ka.

Atsakyti

Valgau visokius, skaniausi minkstai virti su krienais. Valgau savaitgaliais tik. 

Atsakyti