Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kazkaip manau, kad tie, katrie ejo i kontakta su jais, turejo buti pratestuoti. 

Ta prasme visi tie bendruomenių susitikimuose dalyvaujantys? Ar Krymo karys Nausėdos glėbyje?  :D​ 

Atsakyti

O man tai keista, kai pusė Lietuvos valdžios išvažiuoja tokiu metu. O ten šiuo metu tiek susirgimų. Grįžę be saviizoliacijos į darbus. Net, jeigu ir neužsikrėtė ten basiglebėsčiuodami ir pyragus pirštais lauždami ir burnon kišdami - tai vis tiek manau, kad netinkamą pavyzdį rodo. Galėjo palaukti bent vasaros.

Čia tipinė nuomonė.

O aš manau, kad turi vykti ir komunikavimas tarp valstybių, ir šalys politiniam lygy neturi užsidaryti, dėl to, kad karantinas.  Prezidentai nėra paprasti gyventojai, kurie gali prasėdėti namie karantino metu. Važinėja visam pasauly. Tai nėra eilinis darbas.

Nekalbu apie valdžios žmones, kurie  skraido poilsiui į Egiptą.

Mane labiau piktina nesisaugantys piliečiai. Vėl nosys išlindę, stebėjau, kas dezinfekuoja rankas pardėse, ogi niekas.

Atsakyti

Ta prasme visi tie bendruomenių susitikimuose dalyvaujantys? Ar Krymo karys Nausėdos glėbyje?  :D​ 

Manau, kad taip.

Atsakyti

Manau, visi, kurie tiesiogiai kontaktavo. 

Atsakyti
Karynka, kokio jis amžiaus?yra turėjęs šeimą?

Aš imu galvot kad vyresniam amžiuj jau sunku ką sutikt, žmonių charakteriai senai susiformavę, sunku beprisitaikyt prie ko nors. Aš jau nebenoriu jokių pasimatymų, nors kažkada neįsivaizdavau, kad galėčiau būt be ko nors. Po kovo 8 su draugu susitaikėm, ir vėl susipykom.Dėl to paties biggrin.gif

Greiskeli, prieš kiek metų sutikai savo vyrą?

Atsakyti

Pinotija, 20 Kov 2021 - 11:46, parašė: Čia tipinė nuomonė. O aš manau, kad turi vykti ir komunikavimas tarp valstybių, ir šalys politiniam lygy neturi užsidaryti, dėl to, kad karantinas. Prezidentai nėra paprasti gyventojai , kurie gali prasėdėti namie karantino metu. Važinėja visam pasauly. Tai nėra eilinis darbas. Nekalbu apie valdžios žmones, kurie skraido poilsiui į Egiptą. Mane labiau piktina nesisaugantys piliečiai. Vėl nosys išlindę, stebėjau, kas dezinfekuoja rankas pardėse, ogi niekas.

Skrido ne tik prezidentas, o kartu pasiėmė pusę vyriausybės. Na ir susitikimai ne tik su kitos šalies vadovais, bet ir su paprastais gyventojais. O ir toks elgesys kaip nuotraukose - tai jau tikrai nebūtinas  :huh2:  

Priedas  185350427-dc20aee9-6c75-42fb-a07c-3a6785652098.jpg   100,56KB   3 Parsiųsta kartų 

Priedas  160418555-75a63fb4-1d0c-45a5-afcd-9918f55b2a6f.jpg   72,67KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niekad  nebuvau be vyro..gal kokį mėnesį,nuo kokių 13_14😀,nežinau net.🙄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2021 - 12:17

Niekad  nebuvau be vyro..gal kokį nuo kokių 13_14😀,nežinau net.🙄

Dar būsi. Juods humors. Aš irgi niekad nebuvau.

Atsakyti

Karynka, kokio jis amžiaus?yra turėjęs šeimą?

Aš imu galvot kad vyresniam amžiuj jau sunku ką sutikt, žmonių charakteriai senai susiformavę, sunku beprisitaikyt prie ko nors. Aš jau nebenoriu jokių pasimatymų, nors kažkada neįsivaizdavau, kad galėčiau būt be ko nors. Po kovo 8 su draugu susitaikėm, ir vėl susipykom.Dėl to paties biggrin.gif

Greiskeli, prieš kiek metų sutikai savo vyrą?

Pries  16 metu. Man buvo 38 tada. 

Atsakyti

Tai jau turedama sita skyreisi su vaiko tevu? 

Atsakyti

Niekad  nebuvau be vyro..gal kokį nuo kokių 13_14😀,nežinau net.🙄

Ta prasme abi iškart nuo vieno pas kitą?

Atsakyti

Skrido ne tik prezidentas, o kartu pasiėmė pusę vyriausybės. Na ir susitikimai ne tik su kitos šalies vadovais, bet ir su paprastais gyventojais. O ir toks elgesys kaip nuotraukose - tai jau tikrai nebūtinas  :huh2:  

attachicon.gif185350427-dc20aee9-6c75-42fb-a07c-3a6785652098.jpg

attachicon.gif160418555-75a63fb4-1d0c-45a5-afcd-9918f55b2a6f.jpg

Visi su kaukem, kaip eiliniam prekybcentry, kas cia tokio baisaus? 

Atsakyti