Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Jis link 50. Vedęs buvo jaunystėj ir greit išsiskyrė. Buvo draugių kažkokių viena kita, bet darkart šeimos nesukūrė. Kaip suprantu, senokai vienas jis, bet teigia, kad turėti nori ir kartu gyventi. Bet elgesys keistokas, kiek stebiu.

O tai judu kartu ar galutinai taškas? Nors, su tais taškais tai įdomiai būna, kai vienas prie kito pripratę, sunku ir skirtis, kai joks trečias nepasimaišo ar kito didelio pretekso nėra.

Siaip neblogas variantas, vaiku neturi. 

Atsakyti

Na, jeigu tokia prasme - tai Karynka irgi ne viena, jeigu į pasimatymus eina, susirašinėja, bendrauja su vyru. Išvis tada reta kuri būna be vyro 😄 

Aš tai laisva. Vienas kitas pasimatymas kas kaokiek laiko man nėra buvimas su kažkuo. O pasirašinėjimas, tai išvis, smulkmena.

Atsakyti

Niekad  nebuvau be vyro..gal kokį mėnesį,nuo kokių 13_14😀,nežinau net.🙄

Kaaa???

Atsakyti

Aš tai laisva. Vienas kitas pasimatymas kas kaokiek laiko man nėra buvimas su kažkuo. O pasirašinėjimas, tai išvis, smulkmena.

Sutinku, aš irgi taip manau. Tiesiog pagal Intemoros interpretaciją išeitų kitaip  :) 

Atsakyti

Na, vyras 13 metei skamba ziauriai. :D

Atsakyti

Siaip neblogas variantas, vaiku neturi. 

Taip, iš šono žiūrint tikrai taip. Bet, paėmus iš kitos.pusės, laisvas vyras daug metų vienss. Kodėl. 

Atsakyti

Taip, iš šono žiūrint tikrai taip. Bet, paėmus iš kitos.pusės, laisvas vyras daug metų vienss. Kodėl. 

Tu neturi klausti KODEL. Nes tada jis gali klausti, kodel tave diedas pamete. Nu kodel? Zmones tinka viens kitam, arba ne. 

Atsakyti

Gal jis nejaute poreikio, gal bijojo, gak nudege, maza ka. Kai atejo poreikis, tada ir sako, kad noriu. 

Atsakyti

siandien Pilaites Lidle  buvo masinu ir zmoniu susigrudimas, mes dar kaip visada ejome ir iejome, o iseinant jau prie duru stovejo laukianciuju nemaza eile, kontroliavo iejima.  Seniai tokio vaizdo nemaciau.

Atsakyti

Tuoj i Senukus leksim, kokia kancia, siaubas... 

Atsakyti

siandien Pilaites Lidle  buvo masinu ir zmoniu susigrudimas, mes dar kaip visada ejome ir iejome, o iseinant jau prie duru stovejo laukianciuju nemaza eile, kontroliavo iejima.  Seniai tokio vaizdo nemaciau.
O tai tu čia kažkur gyveni??? Šiaip lb.retas atvejis, bet srautus ten riboja esant reikalui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 kovo 2021 - 13:10

Tuoj i Senukus leksim, kokia kancia, siaubas... 

Mes ryt... Kančia

Atsakyti