Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai jis niekad nepavydėjo dėl kažko, kas būdavo jam matant (pvz.dėl šokio su kažkuo). Tiesiog labai prisigalvodavo kai jis ne  šalia :) Tai gal nėra labai radikalus tas pokytis.
Bet kavą geriant su kitu šalia jo nebūna? Ar tu nesakai jam kad eini į pasimatymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 21 kovo 2021 - 16:12

Priedas  IMG_20210321_161134.jpg   91,16KB   0 Parsiųsta kartųIsideciau tokia foto i xxx profili, kazi, parasytu kas? :hmm:

Atsakyti

O šiaip vyrai irgi žmonės ir jiems patinka pasikalbėti, o aš labai gera pašbekovė esu :)

Čia po paskutinio susitikimo gavau komplimentą, kad esu labai nuoširdus ir geras žmogus 😃

Miela gi 🤩

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2021 - 16:16

Bet kavą geriant su kitu šalia jo nebūna? Ar tu nesakai jam kad eini į pasimatymą?

Taigi sakau, kad dabar pasitiki ir nebeprisigalvoja lygioj vietoj kažko.

Atsakyti

Taigi sakau, kad dabar pasitiki ir nebeprisigalvoja lygioj vietoj kažko.

O jis neklausia tavęs, kam tau reikia svetimų vyrų dėmesio? Ką jam atsakai jei klausia?

Atsakyti

Nu tai juk jam paciam patinka, kai i jo moteri kiti demesi kreipia. Ir net ja liecia. Nu. 

Atsakyti

Kaip vyrai gali nesitikėt sekso iš xxx, jeigu ten pažinčių tikslas būtent toks. Ar pasimatymų metu iš tikro vyksta intelektualūs pokalbiai apie meną ar politiką (kaip pvz), vyrai nelenda paliesti, bučiuotis ir pan? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 21 kovo 2021 - 16:27

O šiaip vyrai irgi žmonės ir jiems patinka pasikalbėti, o aš labai gera pašbekovė esu :)

Čia po paskutinio susitikimo gavau komplimentą, kad esu labai nuoširdus ir geras žmogus 😃

Miela gi 🤩

idomu, kodel tau  mieli  komplimentai is kazkokio nepazistamo, pirma karta matomo neaiskaus vyto, kurio tikslas aiskus.  Tu vel mini ant to paties greblio, kaip su psichu exu - pradzioj mieli zodeliai, kokia tu faina visa, komunikabili.... :rolleyes:

Atsakyti

Nu tai juk jam paciam patinka, kai i jo moteri kiti demesi kreipia. Ir net ja liecia. Nu. 

Amadeja, tavo vyras tau sakė pats, kad jam patinka, kai tave liečia kitas vyras?

Atsakyti

O jis neklausia tavęs, kam tau reikia svetimų vyrų dėmesio? Ką jam atsakai jei klausia?
Man patinka su jais bendraut (na, pasitaiko su kuo tikrai patinka), nes tai įdomu. 

Visada patikdavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2021 - 16:44

idomu, kodel tau  mieli  komplimentai is kazkokio nepazistamo, pirma karta matomo neaiskaus vyto, kurio tikslas aiskus.  Tu vel mini ant to paties greblio, kaip su psichu exu - pradzioj mieli zodeliai, kokia tu faina visa, komunikabili.... :rolleyes:

Na, man komplimentai is kitu vyru irgi patinka.  Tai normalu. 

Atsakyti

Man patinka su jais bendraut (na, pasitaiko su kuo tikrai patinka), bes tai įdomu. 

Visada patikdavo.

O vyrui taip ir sakai? Ką jis atsako? Neklausia kas konkrečiai patinka su jais bendraujant?

Atsakyti